Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ez hülyeség!!
Aki ért a számítástechnikához egy kicsit is az tudja,hogy ilyen nincs.
Mert ha vírus,akkor az le kell írtani,utána rendszerhelyreállítás,majd indulás után folyamatosan ,abc sorrendben jelennek meg a pénzek a számlákon,pár perc alatt.
Tehát vagy mindenki,vagy senki.
:))) végül is a lényeg, hogy a gyerekek egyenek :))
Ezeknél még a nyugdíj előtt álló pistabácsi a postás is gyorsabb.
Lehet,hogy hamarabb kapják postai úton,mint mi:):):):):):)
Ezt a másik fórumra írta egyik társunk:
"Sziasztok. Legujabb infó a K&H-tól. Ugy néz ki sikerül du-án 14-órára helyre állitani a bajt. Mindenkinek a számláján van volt reggel a pénz. De mivel a központi rendszerben az a rész ment tönkre ahol jóváirják az utalásokat, igy ezért nem jelenik meg senkinek. Mert még nincs jóváirva. Reggel elkezdték azért van hogy van aki már megkapta, de valami virust bekapott a központi rendszer óváirások közben."
megjött a gyerek a sulibol mondom mesél el legalább te mit ettél:)
de te nem kereskedelmis vagy....vagy talán igen?Mert az lehetetlen!
igen,folyamatosan nézem,semmi
mint említettem volt,szólok ha erre jár az elektromos postás és hozza a goldot:)
Nekem mai nap megérkezett reggel.
én folyamatosan be vagyok lépve, és semmi..
nézte valaki az e -bankott?
Ki tudja?? Lehet, hogy ebből támogatják a férfi vízilabdacsapatot a következő olimpián.. Báááár akkor bizonyos ellenszolgáltatásért cserébe hajlandó vagyok lemondani a gyes feléről:PPP :DD
reggel elszivtam az összes cigit nem tudok rágyujtani de nyügös vagyok már
:DDDD vizuális vagyok kissé :DD
a mi pénzünkböl fogják a 4 es metrót épiteni vegyük ugy hogy ennyivel beszáltunk:)
2 kor fel fogok menni mert itt borsodba nem szaroznak az emberek kiapják a pult mögül a nőt
Utánuk megyek leverem őket a mi pénzünkön ne menjenek nyaralni.Menjenek inkább a búsba.....
Tüntetést kéne szervezni.. egy halom gyerekkel! :)
Behalok... undorító világ ez na..
Akkor aki ma kapná a fizut az sem kapja akkor meg:(uh mi szivás
és tudtál betenni aszámládra pénzt??
Azt mondták,hogy tudok befizetni,de a rendszer helyreállítása után fog megjelenni!Erre közöltem,hogy abból tudok befizetni ami jelenleg nálatok van,tehát nem fizetek semmit,vonjátok le de nem díjazták az ötletemet.:):):):):)
De tényleg elég furi... pénzt nem írnak jóvá, de ami már előtte rajta volt, kiveheted... hmm.. tuti most gyűjtik hátizsákokba a pénzünket, és indulnak nyaralni..
Hát ő is ott dolgozott és tényleg van volt olyan szoba.még én is láttam:)
inditsunk uj fórumo azzal a cimmel "akit átvert a k&h
Ha volna mivel, én is elhoznék egyet... :)
hát én már semmin nem csodálkozok.Viszek énis egy autómatát:)De ha rossz a rendszer pénzt miért ad ki?
További ajánlott fórumok: