Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
46.600 ft helyett csak 444 ft ....jó arány:(
akkor érted,hogy miről beszélek. Értitek mindannyian és Tötike,beosztom és vannak trükkök,amivel ki tudjuk húzni az átmeneti időszakot,de ezt nem szeretem alkalmazni. A párommal együtt mindent megtesszünk,hogy elég legyen még hónap végén,de váratlan helyzet mindig adódik
TŐTIKE DOBOTT RÁM EGY PIROS KERESZTETT AZ MIT JELENT?
Akkor otp sem utalt rendesen?
bizony és mivel mínuszba voltam van 444 ft a számlámon csajok! Gazdag vagyok!!!!!!!!
lányok kitartást holnapig remélem bankot cseréltek
Irtam nekik emailt megint.Sablont küldenek felhivom őket.
Megállapíthatjuk hogy a K@h abszolut az otp pedig 1-2 embernek utalt......másik barátnőm is megkapta ő is otp-s!!
NEKED 6000FT OT ÁTUTALTAK??
Nálam sem, folyamatosan nézem a egyenlegemet de semmi!!!! 6000 ft jött rá a 46 helyett a barátnőmnek meg 17-el kevesebb....most írtam nekik én is!!!!
ez kikivánkozott belőlem valakinek fel kell világosítania hogy a családi pótlék mire megy el az egyszerű emberek kezéből habár kétlem hogy szerény agyi kapacitásával megérti mit akartam mondani....:)
Ideje volt számlát csináltatnom,de nálam mg semmi:(
Ha Te egyenesen boldog vagy,akkor én egyenesen milliomos
én a legolcsóbbat veszem a pelusból de az is havi 8 ezer minimum a két kicsinek tápszert nem adok egyenek azt ami van:) de kell még popsitörlő is fene nagyon kényelmes vagyok hogy nem csapvíznél mosom le habár lehet a víz drágább mint a popsitörlő szóval ha az ételt nem számolom bele csak a krém,törlő és pelenka,fürdető benne van egy 15 ben.és ez még csak a tisztálkodás olcsóbb fajtája.Kérdem én mire megy el a családi pótlék????
azt mondja ez az ésszel megtömött tőtikkeeee hogy mit nyavajgunk némi cs pótlékon? hát a fene ingyen nem engedi a tulaj hogy lakjunk az albérletbe rezsink is van mert fogyasztunk nem állatok vagyunk hogy egy lukba éljünk eszünk is a fene a pofánkat és gyereket is nevelünk hogy értelme legyen az életünknek.
Még hogy tolószék meg beteg gyerek mi???? csücsükélj be mercikédbe a stricid mellé aztán ott osszad az észt...
Most fogok lemenni megint de utána a gyerekért megyek a suliba és utána tornára viszem kb 1/2 8 ra vagyok ithon
otp-n valaki megkapta már?
Ki volt a bankba?Mert probáltam aludni de nembirtam tombolt az ideg bennem.
Ezt senki nem mondta. De Te meg nem miattunk vagy ilyen megkeresedett rosszindulatú ember. Ezt meg Te ne felejtsd el.
Lehet lehordani,parasztozni,attól nem lesz pénzetek.NE FELEDJÉTEK NEM ÉN MIATTAM NINCS RAJTA!
Csajok ne hagyjátok magatokat felhúzni:-)
És lassan jön a jó idő is nem kell már sokáig fűteni.
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!
Már én is azon gondolkodok.hogy bankot váltok
Bunkó tőőtike elgurult a gyógyszered vazze?
Még mindig semmi az e-bank még mindig korlátozott
További ajánlott fórumok: