Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
szia szerintem csak hétfőn lesz családi!
Azokat szeretném kérdezni akiknek Erste-ek, hogyha pénteken utalnak akkor az nekünk rajta lesz szombaton vagy csak hétfőn?
Már nem tudok kiigazodni, hogy melyik bank dolgozik hétvégén és melyik nem:(.
Ha moderátor lennék, csak itt szeretnék dolgozni. Egy hónapig csend van. :) :) :)
Sziasztok! Tudja e valaki hogy volt e ma csaldi pótlék Baranya megyében?Elvileg tegnap utaltak de nekem ma nem volt a számlán.Nagyon fontos lenne.Köszönöm.
Erste Törökszentmiklós van családi+gyes
Veszprém megye van,családi.
Sziasztok!A tgyás egyszerre szokott jönni a családival?
Sziasztok!Kaposvár,otp:van családi!
Budapest Bank valakinek utalt már? Mert nekem még nincs rajta a családi. Győr
Bocs sziasztok! Jó reggelt!
Békés Megye K&H van családi Szép napot sziasztok
Ma elutalták a családit és a gyest az imént kérdeztem rá! Holnap a számlán lesz, a postait pedig holnap kezdik utalni!
[link]
itt megtaláljátok az utalási időpontot legalul! 2011.-ben
Csak 3nappal előbb jön a pénz mint máskor,tudjátok most a 2 utalás között csak 28 nap telik el,nem 30 vagy 31.:)gondolom ezért.....vagy megjegyezték mikor utalnak..
Ja erre nem is gondoltam:O)Egyébként hál istennek ha nem.
Nem fogytak ki a "készletek":D
Hogy van ilyen csend???:O))
Köszönöm-köszönöm.....virágot az öltözőmbe kérem:D
Egyébként szerintem nem akarja....de az is lehet,hogy akarja,csak nem tudja akarni,mert igy izgisebb,hogy kérdez...vagy nem tudom....de érdekes:)
Szép estét Neked is!:)
Ez jó nagyon jól össze rímeltetted:):):)
Tudom,hogy nem az utalásra értetted!Hanem a fórum beindulására.n csak azért írtam,mert ugye ez a fórum azért indul mindig akkor amikor,mert van aki sosem tudja,vagy nem akarja,vagy nem tudja megjegyezni
Szép estét neked
Én tudom,hogy Te tudod,de ők nem biztos,hogy tudják,hogy Te tudod:D
Én is tudom,és most már Te is tudod,hogy én is tudom:D
Nem is az utalásra értettem,hogy 25 nap,hanem a fórum beindulására:)
Köszi,de én nem várom.Én tudom mikor van utalás és mikor van számlán:)
További ajánlott fórumok: