Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
kedves dakota!
a stílusból pláne,de a nick nevedből is lehet következtetni indián mivoltodra:)))))persze amíg én,aki dolgozik tartalak el,addig a szádat visszaveheted!!!!
persze téged már meg sem kérdezlek,hogy tudod e melyik a hónap második munkanapja:)))))
nem hiszem,hogy fogok a továbbiakban a témával foglalkozni
1.,nem érdekel mikor jön a családi,majd jön (amúgy is akkora tétel!)
2.,nem vagyunk egy súlycsoportban IQ szinten
3.,én mindig tudom melyik a hónap második munkanapja!!ja!hogy én dolgozok?!
ugye,hogy hasznos?:)))
húúú ezután mennyi kis kitüntetést fogok kapni:)))))))
ha valaki csinál egy új fórumot,nagyon szívesen folytatom ott az eszmecserét.
itt meg legyenek mindig csak a dátumok,hogy mikorra esik a hónap második munkanapja:))
Még mindig nem azzal van a gond, hogy valaki várja a pénzt, ez kb természetes, mindenki várja, hanem azzal, hogy nem fogja fel, pedig kb kismillió egyszer le lett irva, hogy a hónap első MUNKANAPJÁN utalnak, a pénz a MÁSODIK munkanapon van a számlán.
Tehát nem feltétlenül elsején utalnak, ha nem úgy jön ki az első munkanap!
én amúgy is csak annyit mondtam,hogy lehet érdemes lenne átnézni a kiadásokat,hogy mivel lehetne könnyíteni az eklézsián!
kövezzetek!!!!!:))))))))))))hajrá:)))))
A magyarországon már a középrétegnek is gondjai vannak a számlák és minden egyéb kiadás fizetésével, nem az alsó rétegnek, a középrétegnek, és az ember már a tartalékát is felélte. Napról napra nem hétről hétre él...
többi priviben.
most azon gondolkoztam,hogy nyitni kellene egy fórumot a megkövezés miatt,de inkább állok elébe!!!
én is neveltem egyedül gyereket,én is fizettem albérletet,kocsival jártam,persze én is telefonáltam,de ennyire azért soha nem vártam a gyest és a családit!!
1.,attól én 100szor büszkébb vagyok,minthogy beírjak egy fórumba,hogy mikor lesz az utalás.Állítsátok be a telefonotokra a bejövő utalások sms-ét!!
2.,semmi közöm a mások pénztárcájához és el is hiszem,hogy vannak olyan háztartások ahol nehezen megy a pénz beosztása,DE
-milyen cigarettát szívtok?
-milyen autóval jártok és mennyi a havi törlesztője?
-ha ennyire szegény az eklézsia,hogyhogy van internet előfizetés??
-tudnám még sorolni,hogy hol lehet spórolni és nem ennyire várni a családit,de talán ha kicsit szétnézne az ember a költségvetésében,rájönne,hogy maradhatna még egy kicsi,amiért nem kellene ennyire kicentizni a hónapot!
Azért tényleg belegondolhatnátok,hogy mi lenne,ha a bankok vagy orbán megmakacsolná magát a családit illetően.
Ja és most már dolgozni sem lehet csak heti 30 órát gyes mellett!!!
Nem támadni akartam,csak segíteni!!!!
Akinek "betörtem a fejét",attól bocs!!
A gyed-et sajna nem a munkahelyemről kaptam mert nem Tb fizető hely volt akkor így azt 7-ig kell hogy megkapjam ezek szerint.
Köszönöm a segítséget,közben hívogatom őket de nem nagyon akarják felvenni.
De Én többet kaptam!
Dec 7 -től kapnék gyest de most kaptam 47 ezret egybe és családit nem
Szia!
Nekünk külön jön,mert a gyest én kapom a párom kapja a családit.
Szia!
Nekem külön szokták utalni.