Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
És mi a Szabolcstakaréknál vagyunk akk szted h lesz nekünk?Már írtam,h hogy.
Akkor valószínű Nektek is jóváírják még az nap vagy rögtön másnap ha hétvégére esik,de a többi bank munkanapokon ír jóvá, a mostani esetben pedig az hétfő lesz!
De amit Enike81 írt,az úgy van,mert mi a Szabolcs takaréknál vagyunk,és márc.1jén már kitudtuk venni.és,én úgy tudom,h már nekünk volt olyan is,h ha hétvége,v ünnepnap jött,akkaz utolsó munkanapon,jóváírták.de kié h van.
amint látjuk aki otp-s és ,kb bankos azoknak van jóváírás szombaton is,ők hamarabb megszokták kapni,de közülük is van aki csak hétfőre kapja mint Mi.Ez bank függő.
Ha azt irják ugorj a kútba, ugrasz?
Elhiszed, hogy holnapra kiderül? :D
Mert a privát bankáron azt irják..:-))))
Lessz elsején családi a számlán aki biztosra tudja irjon köszike..:-)))
Mondtam már, hogy ez egyre gázabb? :D
NEM volt ma utalás, holnap kezdik meg. Hétfőn lesz pénz, kiv akinek jóváírja a bankja szombaton!
Szép estét.
Nem volt ma utalás.Holnap REGGEL KEZDIK MEG
Na ha ez kamu,akk minek írod ki?Am sztem nem,mert múlthónapban is rajta volt 2.án.am ha igaz,akk biztos volt ma utalás?
Ez igaz?mindeninek rajta lesz?Köszi
Úgy tudom,a családi pótlékot minden hónap első napján utalja a bank,vagyis a második munkanapon szokták megkapni.
Az OTP-ek ezért kapják meg még aznap.
Jó lenne tényleg tudni hogy holnapra jön e a családi!!Ha reggelre megjönne finomat föznék a hétvégére! :)
De a családi minden banknál ugyanazon a napon érkezik,nem?
Szerintem Náluk meg azért mert A mák számlája is az Otp-nél van.
Sziasztok!
Ma hívtak az otp-ből egyéb okok miatt,és az ügyintéző csaj szerint holnap családi(fizessem be abból a hitelt)Ő csak tudja nem?Reggel kiderül...vagy beborul...
Szia!
Gondolom mert a munkáltatódtól kapod!
én megkaptam a gyedem reggel szerintem a családi is jön
AnyaBarát.hu,egész évi fent van,megyénként.Mint mindig hónap első munkanapján utalják,hétfőn már számlán lesz.
én is ezt mondom hogy 1-én nem lesz pénz!! de van aki mást mond más oldalokon !
Persze.
Aztán majd elsején a sok idióta elkezd panaszkodni, hogy nincs rajta a pénz, mert egyébként nem értem, de mindig van, aki elhisz ilyen baromságokat.
Aztán, aki írta, hogy utalnak elsejére, majd fogja a hasát a röhögéstől, aztán közli, hogy április elsejei tréfa. Megjegyzem, nem túl szép dolog hiú reményt adni azoknak az embereknek, akik egyébként sem tudják felfogni, hogy ELSŐ munkanapon utalnak, MÁSODIK munkanapon rajta van, kivéve pl. ott, ahol nem könyvelnek másnapra, vagy, ahol már szombaton is rajta van.
Komolyan, már nem hiszem el...
Vissza olvastam, az tényleg kamu. Holnap utalják el. Holnap van az első munkanap, és hétfőn lesz számlán. Kiv. azoknál a bankoknál, akik jóváírják szombaton is, mert van pár olyan bank.
szia az mit írtam az én is linkeltem valakinek mert látta hogy van aki ezt írja egy más oldalon ! de ha vissza olvasod az alján oda írtam hogy ez csak kamu!!! mert lálszik hogy bele van írva az hogy 31 lesz utalás!!!
Pénteken utalnak, hétfőn lesz rajta. De van olyan bank, ahol van szombaton is jóváírás, így azoknál a bankoknál (mint pl az MKB bank), fel lehet majd venni már szombaton is.
Én nem hiszem,hogy holnap lesz pénz.Ezt te honnan veszed?Én is mindig várom nagyon a cspt,de nem tudom mire jó bebeszélni,meg hitegetni magát itt sokaknak,hogy már ekkor meg akkor lesz pénz,aztán meg csak nagy csalódás amikor nincs!!
Sziasztok!
Szép Napot mindenkinek!
Nem szeretnék belefolyni az ilyen érthetetlen emberek írásaiba.Mert ahogy nézegetem nagyon sokszor le írták már amit most én is le fogok írni,de mégsem értik meg emberek.Csak meg jegyezném,hogy ami 100%-ban biztos.MINDEN HÓNAP ELSŐ MUNKANAPJÁN VAN UTALÁS.És második munkanapon van számlán a pénz.Első kézből tudom,a húgom Államkincstárnál dolgozik,és ő is köztük van akik utalnak
További szép napot mindenkinek
UI: Akinek nem inge ne vegye magára
További ajánlott fórumok: