Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? fórum

Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)

A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!

2011. febr. 1. 08:44
De várom a szerdát!Na meg a tizedikét is.Ezek a pénzes napjaim
3314. 713620999f (válaszként erre: 3309. - 57aa4ea1e8)
2011. jan. 31. 15:43

Hát igen igazad van ezért lenne az ember szeme.

Én nem rég óta vagyok itt az oldalon,így elég sokat vissza olvasgattam.

De sajnos tényleg ez a fórum hónapról hónapra csak hó elején él.Mert vannak még érthetetlen emberek,akik nem tudják vagy nem akarják meg érteni mikor van az utalás.

Tudom ebben a nyomorúlt világban tényleg nehéz a megélhetés,de azzal hogy minden hó végén vagy elején ír valaki ide mikor lesz pénz,azzal nem fog jobb lenni és nem lesz pl kenyér az asztalon.Egyszerűen csak meg kéne érteni embereknek,hogy mikor utalnak és mikor kapja meg.

3313. Sly001
2011. jan. 31. 15:05
Komolyan mondom,én betettem ezt a fórumot a kedvenceim közé,mert tök jókat tudok nevetni,amikor minden hónapban újraéled:))
3312. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 3311. - Sylar01)
2011. jan. 31. 14:22
tudom én.. na de akkorismánna! A csendes odúban van még hely? :D
3311. Sylar01 (válaszként erre: 3309. - 57aa4ea1e8)
2011. jan. 31. 14:17
:) Ne erőltesd. Csak a szokásos... :)
3310. f8db0709b8 (válaszként erre: 3309. - 57aa4ea1e8)
2011. jan. 31. 13:44
:D
3309. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 3306. - Beatrix23)
2011. jan. 31. 13:28
Hát hogy?? Mégis mire való az ember szeme, ha nem arra hogy olvasson... csak egyet! Egyetlen egy hozzászólásocskát, ha már megnyit egy topikot! Ez ennyire nehéz lenne????
3308. beatrix23 (válaszként erre: 3307. - 713620999f)
2011. jan. 31. 13:08
szia köszönöm
3307. 713620999f (válaszként erre: 3303. - Beatrix23)
2011. jan. 31. 12:54

Szia!

Lejjebb már írták,hogy szerda

Amúgy pedig minden hónap első munkanapján utal a MÁK. (Egy ottani dolgozó az anyukám)

3306. beatrix23 (válaszként erre: 3304. - 57aa4ea1e8)
2011. jan. 31. 12:41
bocsi de nem ilyen ottrombán kéne válaszolni
3305. Sylar01 (válaszként erre: 3303. - Beatrix23)
2011. jan. 31. 12:01
Keresek egy csendes odút, gyerekek, ezt már nem hiszem el...
3304. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 3303. - Beatrix23)
2011. jan. 31. 10:11
Itt irják pont alattad, hogy mikor lesz pénz... Nehéz egyet visszaolvasni????????
3303. beatrix23
2011. jan. 31. 10:05
sziasztok tudja valaki mikor lesz utalás
2011. jan. 31. 06:21
SZERDA
3301. gyuros66
2011. jan. 31. 05:55
Szerdán lesz gempa.!!!!!!
3300. babáca
2011. jan. 22. 14:58

Gyerekek ennek a fórumnak hangulata van. Minden hónapban feltűnik amikor a tudásbázist böngészem.. De valószínűleg azért mert vannak akik még adott hónapban látják először és beírnak, (kérdeznek, vagy segítenek) nem mindenki tudja, hogy a hónap második munkanapja. Én már többedjére fogok ki itt vitát ezen, de valószínűleg aki újonnan benéz, infót keres.

Tehát, minden hónapban írjuk be, és figyeljük még hány ezer hozzászólás érkezik :-)))

2011. jan. 22. 06:26
gyest nem számolják,a munkaviszonyod után talán 1-2 hónapot ha kapsz.
3298. huncut24
2011. jan. 21. 21:06
sziasztok valaki nemtudja pontosan hogy menyi munkanélküli jár 3 év gyes és 1 év munka viszony után,
3297. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 3296. - Dakota80)
2011. jan. 7. 17:00
olvasási nehézségek???? :)
3296. dakota80
2011. jan. 7. 15:43

Szia Murila!

Érdekes ez a magyarázkodás,viszont aki minden hó elején itt van és várja a pénzét az tudja hogy milyen gúnyos és cinikus szoktál lenni.

Spongyát rá!!Majd meglátjuk mennyire leszel ilyen megértő ha február elején itt várjuk a családit ismét:-)

3295. toro32
2011. jan. 7. 10:51

3275. hozzászólásom is el kellene olvasni!mivel onnan kezdődött az egész vita!!!!

nem én léptem fel támadólag,hanem akinek betörtem a fejét!!!

én segíteni szerettem volna,mert én már rég túl vagyok azon,amiben ti per pill. álltok.Nem akartam turkálni mások pénztárcájában és jogom sincs hozzá,csak ötleteket akartam adni.Akinek ez fáj.....

Sokat gondolkoztam azon,hogy hogyan tudnék tanácsot adni,de nem tudom érdemes e.Nem veszitek jó szájízzel a segítséget,amit sajnálok ugyan,de a ti dolgotok!!

A mai világban amúgy sajnos ez a megszokott,hogy mindenkiben az ellenséget látják az emberek.Sajnos annyira elszoktunk attól,hogy mások esetleg segíteni akarnak és nem támadni,hogy teljesen eltolunk magunktól mindenkit.Semmi összetartás az emberekben.Még ha tudnak is valamit,amivel segíthetnének,még azt tartják a legnagyobb titokban.Higgyétek el,hogy tudok én nagyon sok mindent,ami hasznotokra lehetne.Mint mondtam az előbb,én már ezt az utat végigjártam.Én is éltem gyedből és családiból és még gyerektartást sem kaptam!!

Én azt gondolom és mindig is azt gondoltam,hogy nem szabad ennyire rászámolni valamire.Főleg most az orbán kormány ideje alatt!!És pláne azért,mert a gyerekek is érintettek a téma által.

Meg bármi közbe jöhet.Egy saját példám!

Megbüntettek gyorshajtásért 30e forintra,amit persze húztam halasztottam.Majd egy évre rá húsvétkor ért a hideg zuhany,amikor vettem volna le a kis forintocskát az automatából és nem engedte.Akkor már az önkormányzatnál volt az adósság és zárolták az EGÉSZ számlám.Egy forintot sem vehettem le.Ők nem vonták le,mert azzal veszélyeztették a megélhetésem,hanem saját magamnak kellett lemondjak,hogy a többi pénzhez hozzáférjek.Nagyon fel voltam a bankban háborodva és pont azért,mert vannak olyan emberek,akik tényleg ebből élnek.És pont húsvétkor!!!!Nekem sem jutott előtte eszembe,hogy ilyet megtehetnek,de sajnos igen:(

Na mindegy!Nem tudom van e értelme itt írogatnom,de higgyétek el,hogy tényleg eszem magam azon,hogy ennyire elutasítóak vagytok,pedig én segíteni szerettem volna.

Akinek azóta is betörtem a fejét,attól ismételten bocs!!

Lehet kusza egy kicsit a hsz,de nem olvasom vissza!

3294. dakota80 (válaszként erre: 3285. - Toro32)
2011. jan. 7. 08:50

Jah,és hidd engem sosem tartott el senki főleg TE nem és ezt nem büszkeségből mondom!17 éves korom óta dolgozom mert kellett és most GYES alatt is bár a párom külföldön dolgozik és nem keres rosszul.Pénzünk hó elején nem azért nincs mert elisszuk vagy elherdáljuk hanem mert annyi a kiadásunk a banknak köszönhetően.

Én sosem bántottam mást ha nincs neki vagy várja....lehetsz még te is nyomorult helyzetben bár ezt még ezek után sem kívánnám Neked sem!

3293. dakota80 (válaszként erre: 3285. - Toro32)
2011. jan. 7. 08:41

Kedves toro32!

IQ szinten valóban nem vagyunk egy szinten ez most is látható hiszen nem figyeltél az előző párbeszédekre,ugyanis Én nem azért válaszolok indulatosan mert nem tudom mikor utalják a családit hanem mert egyben utalták a gyes-em és családi- összegét.Murila erre a szólásomra válaszolt többek közt cinikusan. Képzeld Én Gyes mellett is dolgozom,bár éhen nem halunk de hó elején Mi is nagyon várjuk a gyerekekkel a családit,és szerintem Te is máskülönben nem ülnél és olvasgatnál itt hosszú perceket.

A családit nem azért várja az ember mert dolgozik vagy nem dolgozik hanem mert nincs pénze már hó elején,és ez a probléma sztem nem csak engem érint hanem valóban már a középréteget" is.

A számat nem veszem vissza ne haragudj,főleg akkor nem amikor ilyen embereket olvasok hogy más nyomorúságán köszörüli a nyelvét.Örülj neki hogy van munkád és van pénzed hó elején a többieket pedig hagyd!!!!

3292. csorocsaj
2011. jan. 6. 11:04
én is irok nektek nem dohányzom nincs aotom a nevem tükrözi a anyagi hol létemet én is várom a családit ja beteg gyerekem van a 2 okos hogy menne el töle dolgozni vagy mit vonna meg?
3291. jozsi.38 (válaszként erre: 3290. - 57aa4ea1e8)
2011. jan. 6. 08:24
murila, nem az a baj amit te leírsz. toro észosztásával van a baj, úgy látszik elfelejtette azokat az időket amikor csak a gyes+csp-ből kellett megélnie :) egyébként ismétled magad feleslegesen
2011. jan. 6. 08:18

Még egyszer beirom, hátha most eljut az agyakig....

3279. murila 2011-01-05 10:53

"Még mindig nem azzal van a gond, hogy valaki várja a pénzt, ez kb természetes, mindenki várja, hanem azzal, hogy nem fogja fel, pedig kb kismillió egyszer le lett irva, hogy a hónap első MUNKANAPJÁN utalnak, a pénz a MÁSODIK munkanapon van a számlán.

Tehát nem feltétlenül elsején utalnak, ha nem úgy jön ki az első munkanap!"

Tehát! Nincs gúnyolódás azon, ha valakinek nincs. Az nem szégyen, csak nem jó állapot.

A vicces és idegesitő az, ha valaki már 30án várja, vagy elsején, még akkor is, ha az vasárnapra esik.

3289. Viktor7
2011. jan. 6. 08:14

Sziasztok!

Szerintem a mai világban, sajnos az a többség aki várja a családit a hónap elején. Az én párom dolgozik, én gyeden vagyok még egy hónapig, van egy 3és fél éves kislányunk, és egy majdnem két éves kisfiunk. Vettünk egy lakást, mert két gyerekkel már nem egyszerű albérletben lakni, és sajnos nagyon nyögjük az eurós lakáshitelt, hiszen "csak" húszezerrel több mint, amikor elkezdtük. Ráadásul karácsony volt, a kicsi karácsony előtt volt beteg, orvos 2xer,gyógyszerek, 12 ezer, december 30óta a nagyobbik beteg, tegnap voltunk harmadjára vele a dokinál, a harmadik antibiotikumot kaptuk, és még mindig nem javult semmit, ez sem két forint volt, ja és nekünk sincs autónk, csak egy lakás, és a rezsije, ami nem kevés. Higgyétek el, én is várom a hónap elején azt a rohadt családit, amit már évek óta nem emeltek. Ez a fórum nem azért van, hogy másokat megalázzatok, hanem , hogy segítsünk a másiknak a kérdés megválaszolásával!

Szép napot mindenkinek!

3288. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 3285. - Toro32)
2011. jan. 5. 20:35
Idióta!!!!!
3287. Nika35
2011. jan. 5. 14:36

Miért is kell bántani embereket?????!!!!Lehet,hogy nem dohányzik!Nincs autója!Önhibáján kívül munkanélküli lett a férje,párja,élettársa?!!!

A netet lehet,hogy a munkahelye fizeti????(utalvány formájában).A pelust mossa??!!!!Igazad van toro abban,hogy sok mindenen lehet spórolni!!!De!!!!Mikor is voltál te gyesen,gyeden????Finomabban is kifejthetted volna a véleményed,biztosan sok embert megsértettél a véleményeddel(engem nem mert hál istennek nem érdekel,h mikor jön a családi).Picit legyünk már toleránsabbak!!!!

3286. jozsi.38
2011. jan. 5. 13:45
kedves toro32! a te stílusod és észosztásod is van olyan suttyó mint dakotáé. én nem szoktam megkérdezni mert tudom mikor van az időpontja. mit osztanál be azon a havi 150-en amiből lejön a rezsi és vagytok rá négyen? nem hiszem hogy be lehet osztani amikor pelenkából is kell jócskán havonta az esetleges gyógyszerekről nem beszélve

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook