Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szombaton? Nem. Minden hónap 2. munkanapja.
Holnap nem lesz családi az otp ? Ha valaki tud valamit irjon
Én Budapesten lakom, és ma tudtam meg hogy az Allianz bank beolvadt az FHB bankba a mai nap folyamán és csak 5.- én vehettem fel a pénzemet, mert semelyik bank nincs nyitva? (FHB, Allianz)
Ez egy szívás??
Én Budapesten lakom, és ma tudtam meg hogy az Allianz bank beolvadt az FHB bankba a mai nap folyamán és csak 5 vehettem fel a pénzemet, mert semelyik bank nincs nyitva? (FHB, Allianz)
Ez egy szívás??
Orosházán az Erstebankosok már le tudták venni a családit ma reggel.
sziasztok nem tudja e valaki mikor lesz családipótlék otps vagyok
Helló mindenki!!!Beszéltem az Otp-ben dolgozó ügyintéző barátommal,CSAK HÉTFŐN LESZ RAJTA,A CSP!!!Amit nem a K&H tól hanem az Államkincstártól utalnak rögtön!A szociális segély a K&H -soknak már rajta van,a többi banknál az is csak hétfőn!!!!
Ha valaki beszél az otp-vel az legyen szíves írjon!!Köszi csajok!!
Nekem is szükségem lenne a pénzre de sajna ez van!!Én otp-s vagyok!!
navégre.. nem vagyok egyedül :D mi szemetek. :D
Szomorúan látom, hogy voltak, akiket be lehetett hülyíteni ezzel, hogy korábban utalnak... Komolyan mondom, már nekem fáj az ostobaság, meg a hiszékenység...
Akkor az Otp-sek sem jön meg ma?
Én mek kérdesztem a bankot azt mondták hogy nincs .
Jó neked!! :) nekünk meg ez van... :(
de mindegy ha hétfőn jön is mert a fizum már tegnap megkaptam
nem az államkincstártól,ma még nem kaptam családit
Ne is mond. Én is tudom,bár szerencsére mi megúsztuk a telet kissebb náthákkal. Jót tett a Bér... csepp:O)) de akkor is. Nagyon nehéz világot élünk. Azt se tudom mikor sütöttem. Pedig régebben minden héten volt süti. Nincs munka. Nincs pénz. A páromnak van egy maszekja is,és sajnos pang,úgyhogy nem lesz olyan jó a nyarunk sem mint az előző években. Ez van. MAjd csak jobb lesz tán.
Akkor mindenkinek a legjobbakat hétfőig!!Kitartás,nem vagytok egyedül!!!
Na igen és nálunk ráadásul sorba voltak,voltunk betegek szóval .....
Olyan rohadt dolog ez..
Ez így igaz,nekem is nagy szerencsém van hogy ma kaptam pénzt máshonnan,mert különben.....Én is minden hónapban nagyon várom,5 gyereknek kell egy két dolog,na meg a bérletek......Szóval kitartás hétfőig:)
Csak az a sok igazán. Főleg gyerekekkel. Nem bizti hogy meg tudják érteni miért nincs egy süti vagy mit tudom,én. Örüljünk ha eszünk.
Akkor szórakozz máshol!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Szia.Ma biztos lehetsz benne,hogy nem lesz Csp.
Folyamatos az utalás a bakoknak,de felvenni csak hétfőn fogod tudni.
OTP-ek is csak akkor tudják kivenni ma délután vagy esetleg holnap,ha az utalás meg érkezik a bankba 11-óráig.Ugyanis pénteken eddig foglalkozik jóváírásokkal az OTP.Többi napokon pedig délután 2-ig
Hát a tények magukért beszélnek az utalások időpontjai meg vannak adva a MÁK oldalán, de azért jó reménykedni, és nem szólok meg senkit elég szar ez az egész, ha nincs az embernek pénze akkor az a két nap is nagyon sok :(
Ma ne várjátok a csp-t tuti hogy csak hétfőn lesz,volt már ilyen és ha így jön ki akkor ezt kell elfogadni,ez van,nekem is jobb lett volna ma,de ha csak hétfőn akkor hétfőn.....
Még mindig semmi... :( Otp-s vagyok.
Fogytán a pelenka... :S
Én Erste-s, de még nekem sem jött sms:-(
További ajánlott fórumok: