Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
tény... azt nem is mondtam hogy nem...
nem értem ezeket... de ebből botrány lesz, az tuti...
volt egy másik fórum, vagy tudásbáziskérdés pont erről a papírról... ugyanis volt akinek időben kiküldték, nekünk viszont április 1-i határidővel 7.én érkezett meg... egyből telefon a MÁK-hoz, hogy most mi legyen... és mondták hogy sok helyre később küldték ki, így nincs is idő időben válaszolni, de aki azon a héten beküldi, még időben van...
az, hogy abszolút nem ért oda, az már gáz... a MÁK-nak főleg... ugyanis a mi levelünket 4.ei pecséttel küldték, eleve ők késtek... a posta nem tehet semmit, ha egyszer hétvége van... ide ér a levél, amikor ideér...
Voltam a Máknál!Egyszerűen felháborító!Nem kaptam a levelet meg ők a postát okolják Én Őket mivel családit és gyest csak jövő héten fogok kapni vissza tartották mivel nem nyilatkoztam!Szóval 3gyerek albérlet ez gyönyörű!
Talán az érintettek akik kaptak levelet erről irhattak volna itt szerintem!És talán sokan elkerültük volna ezt a helyzetet nem pedig arról írni ami gyerekes szánalmas téma!
Nekem jött levél,pont a beküldési határidő napján amúgy...
Nem voltam soha bejelentve,mivel nappalis egyetemistaként jöttem gyesre.
A levelet mindenkinek küldték,nincs köze ahhoz,hogy dolgozott-e már valaki.(ezt ők mondták)
Sziasztok! Ehhez a levél dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy április 11-ig kellett volna visszaküldeni, én április 18-án kaptam meg a levelet. Elsőbbségivel visszaküldtem és nem is lett belőle semmi gond, megkaptam a pénzt rendesen.
Én nem tudom milyen logika szerint küldték ki ezeket a leveleket, mert ismerőseimtől kérdeztem volt aki nem kapott ilyen. Személy szerint arra gondoltam, hogy mivel előző évbe dolgoztam Gyes mellett azért lehetett. De nem tudom ez csak tippeltem. Megkérdezhetem azoktól akik kaptak ilyet, be voltak jelentve keresőképesnek akár egy napra is?? Csak kíváncsi vagyok, köszi!
Amúgy ha alanyi jogon jár (?) a Gyes, akkor miért tartják vissza?? El sem tudják képzelni, hogy rengeteg ember, sajnos hogy rá van szorulva erre a kis pénzre.....
Sziasztok!
Nekem otp-re jött már korán reggel. Családi és Gyes is egyszerre.
A levelet sajnos nem ajánlva küldték ki, így ezért nagyon sok családhoz szerintem azért nem jutott el, mert elkeveredett.
A családi pótlékot meg nincs joguk visszatartani, ez felháborító. Sok sikert az intézkedéshez az érintetteknek :s
Nekem most jött meg az sms a banktól,nyíregyházról kapom k&h ra.
A gyes-munka papírt nekem is kiküldték,még aznap vissza is lett postázva.