Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
nehogymár te kérj bocsánatot... :D
csongrád megyébe kapott valaki gyest?
csongrád megyéböl kapot valaki gyest
Rendben!Nem kötekedek!Bocsánat!
és aki be küldte a papírt az miért nem kapott gyest és mikor utalják ki mert ők se időre postázták ki a papírt
Ja,és mondták,hogy nem kell a levélre várni,megírod nekik,hogy nem dolgozol gyes mellett,beküldöd a címükre és kész.
Kiküldték szabolcsba is :) én nyíregyházához tartozom.
Nyilatkozni kellett,hogy végzel-e munkát gyes mellett.Aki nem küldte vissza,annak felfüggesztik a gyest addig,amíg nem nyilatkozik.
Nem ezt az ostoba fórumot mondtam, általánosítottam.
Egyébként pedig írtam, és mégis tudtam a papírról, de nem értem, miért kell megint kötekedni.
Milyen papírról van szó???? Nekem semmi nem jött:) Szabolcs megye:)
És te nem ebbe az ostoba fórumba írogatsz?
Szolnok megyeiek!
Múlt hónapban,mikor voltam benn a MÁK-nál a GYES-t intézni,kértem is egy listát az utalásokról.Le is írom ide:
KÁRTYÁRA:2011.07.01.
08.01.
09.01.
10.03.
11.02.
12.01. és 2012.01.02.
POSTÁN TÖRTÉNŐ KIFIZETÉS:2011.07.04.
08.02.
09.02.
10.04.
11.03.
12.02. és 2012.01.03.
Imádom az okos férfiakat:-)))
A levélről annyit, hogy a bejelentett címre kiküldik a levelet, van, aki megkapja, van, aki nem.
Mi megkaptuk, április 11-én, és hivatalosan addig kellett volna visszaküldeni. Megkérdeztük a MÁK-ban, hogy ilyenkor mi a teendő, mert addig tuti nem ér be, azt mondták, nem baj, az a határidő csak azért van, hogy legyen valami.
Ez különben valami új dolog, hogy nyilatkozni kell, de aki néz tv-t, hallgat rádiót, esetleg böngész azon kívül, hogy ostoba fórumokba írogat, az tud róla.
állítólag ezt is vmihez kötötték ki kapott papírt,ki nem... azthiszem azok, akik 2010ben kapták először a GYES-t azok kaptak ilyet...
sziasztok.nekem semmiféle papir nem jött de rendesen megkaptam amit kellett
nem lehet hogy a BANK a hibás? ugyanis sztem ha a levélen múlna, sztem már májusban sem jött volna a GYES...
ne kövezzetek meg, de én megkaptam mindent :$ GYES-t is, családit is..és annyit amennyit kell...
(én kaptam levelet, és vissza is küldtem..)
de ez már nem tudom mennyire számít mennyire nem....
Akkor ezt mi alapján döntik el a ku..a életbe!Itt írjátok más kapott levelet nem küldte vissza kapott pénzt!Én nem kaptam levelet nem küldtem vissza mivel mit is?Nem kaptam pénzt!Hogy is van ez?
Fejér!Szerintem ennél gusztustalanabb dolog nem létezik!Mert a családi pótlék a gyermekek után jár!Azt aláírom de még azt se teljesen hogy a gyest vissza tartja na de a családit!!!!!!!!
Te melyik megyéből is kapod a pénzt? Különben teljesen megértelek, én is nagyon felvagyok háborodva, bár én kaptam családit, de ez, amit a MÁK csinál, egyszerűen szemétség!!
én múlt héten kaptam, de még nem küldtem vissza. nekem is mákom volt, mert megkaptam a családit is, gyest is. de asszem holnap dobom is postára, jövő hónapban nem akarok nagyokat nézni, hogy visszafogják a pézt.
Na...valakinek szerencséje van!!!
Ezt nem értem mert én se kaptam ilyen papírt nem is hallottam róla és nem is küldtem vissza semmit és én reggel megkaptam a családit és a gyest is.
Na ja,két kis ördögfióka,na de volt kitől örökölni!:-)))
Megnéztelek!Neked is gyönyörű gyermekeid vannak!
Hát ez az ne is monddd!Köszönöm szépen!
Bakker....szar érzés amikor nagyon számít rá az ember és nem jön!Egyébként gyönyörű lúrkóid vannak:-)
További ajánlott fórumok: