Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
A családit postán nem lehet felvenni,csak a nyugdíjat évente 1szer.
Ki kell várni míg a postás kiviszi,ez a számlásokkal ellentétben olyan 6-10 körül esedékes.
Ezt is csak onnan tudom,hogy korházba kellett mennem és telefonáltam és szó szerint leordítottak,hogy mit képzelek én,irjak meghatalmazást a szomszédnak vagy bárkinek aki átveszi a pénzem amit másnap hozott a postás.1 nappal előtte nem adták ide,na akkor elmentem a bankba és nyitottam folyószámlát.
Jász-Nagykun-Szolnok megyében családi pótlék utalás :
-bankszámlára:2011.június 1.szerda
-postán:2011.június 2.csütörtök.
Sziasztok!Képzeljétek voltam a postán, megkérdeztem udvariasan, hogy tudnának-e segíteni abban, hogy megkapjam a pénzem.
Először felmentem a kézbesítőosztályra, nem is akartak foglalkozni velem elküldött az illetékes.
Ezután bementem az igazgatóhoz udvariasan megkérdeztem, hogy megkaphatom-e a pénzem
amit tegnap küldött a MÁK merthogy ezt mondták ma a a Váci úti irodában.
Utalvány formájában, vagy tudom is én hogyan csinálják.
Erre azt mondta az igazgató a II. emelet tízben hogy nincsen nyomon követve a pénz azaz senki sem tudja, hogy most éppen hol van!
Nem nálam az biztos, de arra nem voltak képesek, hogy legalább utána néztek volna, 1 telefon.
Persze sokat kértem kedves voltam , de hol a pénz?????
Ez két nap, mert volt olyan személy a neten fórumokban aki már tegnap feltudta venni a családit!
Persze nem tudom ez mennyire hiteles.
Mindenesetre érdekes, hogy a szegény beteg emberekkel bánnak.
Tömören ennyi.
Sziasztok Jó reggelt!
Fejér megye OTP Banknál van már?
Köszi!
Jó reggelt !
Tudja valaki hogy cib banknál van e családi?
Jó reggelt!
Győr Erste van családi!!!
Jó reggelt!
Én csak azért aggódom,mert új bankra váltottam.Eddig cibes voltam,de a Citinél nyitottam új számlát.Tudtok-e segíteni?Van már valakinek a citinél pénz?Csak aggódom,nem írták esetleg el a szlaszámomat,azért nem jött?Vagy később szokott nálunk jönni?Ja,Bács-Kiskun megye...
Mármint a pénz volt a számládon jól értem????
Érdekes!!!
azt én is tudom hogy ma utalnak,de vannak olyan kedves emberek,akik,hitegetnek másokat,és vannak akik beveszik a hitegetést,ezért inkább megkérdezem,mielőtt potyára buszra ülnék,hogy bemenjek a szomszéd faluba,a takarékba!
de ha hamarabb látom ezt a kérdést itt,akkor nem indítok egy újat,hanem csak itt elolvasom amit írtatok!!!:) amúgy köszönöm!:)
Mint múlt hónapban is le írtam így most is le írom.
Mai nap délelőtt elutalta a Mák a családit és gyest,11-kor fejezték be.Holnap reggel lesz a számlán.