Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ez valóban érdekes merthogy szabolcsban is eltérő helyenkent a gyermekvedelmi mert önkormányzata válogatja hogy mikor utalja. A csaladi postan pl pedig azert erdekes mert én postas vagyok, de még nekünk sem jött pontos info hogy mikor visszük. Persze ettől függetlenül elképzelhető hogy 24n.
Ez érdekes én is szabolcsi vagyok de még abszolút nem hallottam a gyermekvédelmiről semmit.
Posta 24 én hordja a családit gyest számlán 25 én igen egy nappal hamarabb kapnak most a postások ne akadjon fenn senki évek óta igyvan!!Gyermekvédelmit szabolcsban ma utalják át postán mindenkinek
Sziasztok. Gyermekvédelmit ma kaptam, Bács-Kiskun.
Sziasztok! Hanyadikán lesz utalás? Kártya és posta is érdekelne!
A válasz megérkezett a MÁK-tól.
"Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatom, hogy a vészhelyzet fennállása miatt a hatályos jogszabály értelmében történik a hosszabbítás. A vészhelyzet megszűnését (várhatóan 09.30.) követően megszűnik a kiemelt csp. folyósítása, amennyiben az orvos nem tölti ki az igazolást."
Valaki nem tudja mikor lesz szabolcs megyében a gyermekvédelmi?
Szia.lanyom.julius 22 en szult o sem kapott csaladit..visszamenoleg kuldik.ahogy megvan az igenyles hatarozat kuldik..
Szia! Sztem igen, de mindenképpen jelezd a számla megszűnését, mert maguktól nem fogják tudni...
Jó reggelt! A bankszámlaszámom megszünik,és 2 hét múlva megint utalják a családit🙄utaltatható e a férjem számlájára, vagy postai úton fogják így küldeni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Jó reggelt mindenkinek esetleg valaki nem e tudja hogy mikor van gyermek vèdelmi Pest megye.
A papíron mind 3 gyereket feltűntette,h igényli rájuk a családit?
Sziasztok! Barátnőmnek julius 20. án születtek ikrei. Van még két lánya nem kapott családit se az újszülött fiukra se a két lányra. Vajon megkapja még ebben a honapban! Mi ennek az oka hogy a lanyokra sem kapta meg akik 6 és 17 évesek.
Sziasztok, van meg itt valaki, aki a budafoki postara kapja a csaladit?
Tegnap, 9.-en meg allitolag a postasnal volt…
Igen mi is akkor kaptuk. Szerintem hívd fel őket mindenképpen! Ők elmondják mi a helyzet. Remélem sikerül elintézned.
Sziasztok kapot már valaki gyed extrát postán?
Azt a levelet még valamikor április-májusban kiküldték, de mindig kidobtam, mert nem azt küldtem el, hanem csak simán beszkenneltem nekik azt az 1 oldalas tartós beteg papírt, amit most nem kaptunk. Bár nem én vittem a fiamat orvoshoz, hanem kivételesen az apja, aztán ő így rá sem kérdezett, mert meglepődtek, hogy nem kell már a fűző, ráadásul nem 3, hanem csak 6 havonta lesz kontroll. De a leletére, amit kikaptunk, még mindig ott van a BNO kód. Szóval nem értem. Amúgy június 20-án járt le az 1 év.
Most elköszönök. Majd jövök! Szép napot!
Mikor járt le? A fiamé júl. 9-én. Kellett kapnod mellé egy levelet is,hogy mi történik ha nem küldöd el. Tavaly más volt. Idén nekem is küldték,hogy vissza kell küldenem,különben az augusztusi már nem emelt lesz.
Annyit már sikerült kiderítenem hogy IGEN, elküldi a szakorvos automatikusan az EESZT-en keresztül, csak ha a szakorvos valamiért nem tudja elküldeni online, akkor kapsz papíralapon.
A kérdés továbbra is az, hogy miért kaptam augusztusban is emelt családit, pont úgy mint tavaly, amikor a covid miatt meghosszabbították.
De érti! Neked kell elküldeni, nem viccből küldik ki. Nekem is elkellett küldeni múlt hónapba! Nem hosszabbítják automatikusan. Hívd fel őket,ha nem hiszel nekünk.
De egyébként itt van a cikk, hogy már nem a te dolgod továbbítani a papírt:
[link]
Mármint nem a dokitól kaptam olyan papírt, hanem a MÁK-tól, szóval számítottak rá, hogy hosszabbítás lesz.
De már én is hajlok arra, amit Buba36 írt, hogy mégis a veszélyhelyzet miatt kapom tovább. Ma remélem válaszolnak.
Nem érted a problémám. Kaptam olyan papírt a lejárat előtt, hiszen évek óta kapok.
Tavaly, amikor az első hullám volt, pontosan ugyanígy hosszabbították. Akkor tényleg nem volt szakrendelés és ugyanígy, 2 részletben küldték a családit, egyszer a normált, pár napra rá a maradék 11.100 Ft-ot.
Gyed max 2 évig jár, aztán gyes majd gyet.
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, ha lejárt júniusban a kislányomról a GYED extra, mert betöltötte a 2. életévét és 4 gyerekeket nevelünk a férjemmel tudjuk e hosszabbítani?
További ajánlott fórumok: