Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A fb-on az admin ki rakta hogy 24 .èn utalnak 25 szàmlàn van ès 27 hordja a postàs
Szia mèg mi se kaptunk utravaló össztöndijat.Èn nekem a tanár anyit mondot hogy e hónap 31ig megkapjuk
Penteken hisz pentek ünnep volt
Sziasztok. Nekem is azt mondta a postás,hogy kedden hozza itthon leszek e!? A mák meg elvileg ma kiutalja így holnap kap mindenki elvileg. De azis lehet 24. Utal 25. számlán ez rajtuk függ. Postára már pénteken kiutaltàk. Azt még lekönyvelték igy kedden kapjuk.
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy az útravaló ösztöndíj utolsó 2 havi összegét kapta már valaki most lenne esedékes.
Ne haragudj de te amellet hogy postás vagy te az államkincstárnál is és a bankban is dolgozol?mert nem hiszem hogy postás léttetre jobban tudod mint az ügyintéző hogy mikor utalják és hogy miikor irják jóvá
Azért vagyok itt, mint postás, hogy a sok beteg, fals infót szolgáltató nagyszájúval ellentétben segítsek annak, akit érdekel. A postai kifizetés kedden 100%. A kártyásokéban nem vagyok biztos, ezt többször írtam is, de valószínű hogy szerdán lesz, mivel 24-i utalást ír a MÁK, ami 25i jóváírást jelent. De persze mindenki annak hisz akinek akar. De vissza is lehet nézni akár a tavalyi augusztusi, decemberi hasonló vitákat, s látható hogy az esetek 95%-ában igazam volt.
Nem nem okoska számlán mint minden évben egy nappal késöbb hiaba pattogtok!!legyél cseresznyés egy életen át!
Hahaha akkor mit beszélsz itt minden félét. És egyáltalán te ha nem vagy rá utalva minek vagy ilyen oldalakon. Akár csak Kiskakas.
TÉL
2021. február 1. hétfő
TAVASZ
2021. március 1., hétfő
2021. április 1., csütörtök
2021. május 3., hétfő
NYÁR
2021. június 1., kedd
2021. július 1., csütörtök
2021. augusztus 2., hétfő
2021. augusztus 23. hétfő
ŐSZ
2021. október 1., péntek
2021. november 2., kedd
TÉL
2021. december 1., szerda
2022. január 3. hétfő
A fenti időpontok nem csupán a családi pótlékra, hanem minden további ellátásra is érvényesek, vagyis ugyanezeken a napokon utalja az állam a GYED-et, a GYES-t, a CSED-et és a GYET-et is, és ugyanígy a hó 10. napjáig viszi ki a postás az említett ellátásokat.
Sziasztok. Mit kell itt vitatkozni. Elöbb vagy utóbb mindenki meg kapja. Tudom itt sokan nagyon várják ezt a pénzt de attól hogy vitatkoztak még nem fog elöbb jönni.
Sziasztok!az államkincstár oldalán èn is azt olvastam hogy 25 èn lesz számlán,máshol meg azt irja hogy 23 án .szerintem mindegy mikor lesz számlán 24 vagy 25,mindenki megkapja előbb utóbb legyen szèp napotok
Engem nem kell meggyőzni. Hál'Istennek fizetést kapok nem fht-t, a postai kifizetésekben biztos vagyok, hisz én magam hordom ki. A kártyás jóváírásokkal kaocsolatban az en információim is CSAK tájékoztató jellegűek... akárcsak a MÁK infói ;)
EZ PEDIG AZ FHT UTALÁS. MEGYÉTŐL FÜGGŐEN....
Időszak
Banki jóváírás
várható időpontja
2021. január február 02. (kedd)
2021. február március 02. (kedd)
2021. március április 02. (péntek)
2021. április május 04. (kedd)
2021. május június 02. (szerda)
2021. június július 02. (péntek)
2021. július augusztus 03. (kedd)
2021. augusztus augusztus 24. (kedd)
2021. szeptember október 04. (hétfő)
2021. október november 03. (szerda)
2021. november december 02. (csütörtök)
2021. december 2022. január 04. (kedd)
Postai kifizetés esetén ügyfeleink
Családi pótlék utalás 2021 időpontok
2021. január: 2021. február 1.
2021. február: 2021. március 1.
2021. március: 2021. április 1.
2021. április: 2021. május 3.
2021. május: 2021. június 1.
2021. június: 2021. július 1.
2021. július: 2021. augusztus 2.
2021. augusztus: 2021. augusztus 23.
2021. szeptember: 2021. október 1.
2021. október: 2021. november 1.
2021. november: 2021. december 1.
2021. december: 2022. január 3
Felhívjuk a figyelmet, hogy az időpontok tájékoztató jellegűek!
Időszak
Banki jóváírás
várható időpontja
2021. január február 02. (kedd)
2021. február március 02. (kedd)
2021. március április 02. (péntek)
2021. április május 04. (kedd)
2021. május június 02. (szerda)
2021. június július 02. (péntek)
2021. július augusztus 03. (kedd)
2021. augusztus augusztus 24. (kedd)
2021. szeptember október 04. (hétfő)
2021. október november 03. (szerda)
2021. november december 02. (csütörtök)
2021. december 2022. január 04. (kedd) OKOS TOJÁS.
Hivd fel a Borsod megyei államkincstárt. Számlát voltam módosítani ott mondták. Uj kártyát csináltattam és emiatt intéztem julius végén akkor mondta a holgy hogy 23-i, utalás arra fog menni mivel amit 08.03-án, kaptunk az már számfejtve volt. És akkor mondta. TEHÁT EZ BIZTOS. É A HOLGYNEK HISZEK.. És a neten is fönt van. Bemásolom.
Postán kedden családi számla szerdán az okoskodók meg takarodjanak már mert unalmas h mindig bele kavarnak mindenben a sok majomszáju
Szia. Kedd lesz az biztos. Ja igen a kavarás..... Az mindig
Kedden lesz a postai. Nem szerda nem csütörtök.
Kedd posta, szerda kártya ;)
Kedves Emily! A keddi családi pótlék a postán 1millió százalék. Mifelénk konkrétan én magam vagyok a postás úgyhogy elsőkézből tudom. Akár mérget is vehet rá a fiad osztálytársának az anyukája, aki ebben ha valóban postás akkor ezzel a szakmájában csütörtökötmondott :)
Előrehozott utalásnál eddig általában ugyanazon a napon jött számlára és postai úton is.
Az Államkincstár oldalán jóváírásra szerda van megadva,egy "postás"írta itt a keddet.Ezért kérdeztem rá a fiam osztálytársának anyukájánál,hogy kedd vagy szerda,erre írta,hogy csütörtök
Eddig keddről volt szó a postásoknak,már megy a kavarás🤦
Szia. Ez igy igaz. Csütörtökön fogja hordani mert kedd a számlásoké lesz rajta. Ezért mondta a postás. Szép hétvégét kívánok.
A keddi postai családi pótlék mennyire biztos?
A fiam osztálytársának anyukája postás,ő csütörtöki kézbesítést mondott
Sziasztok tudom nem ide tartozik de hátha tud nekem valaki segíteni, a kérdésem az lenne, hogy az állami gyerektartást is elöbb kapjuk vagy azt csak a következö hónapban? Segitségeteket elöre is köszönöm további szép napot
Szia nekem is volt egyszer ilyen és be kellett mennem újra megigemyelni pár nap múlva újra küldték...
Köszi a választ de nem! A postán már voltam, letelt a várakozási idő és mint írtam is visszaküldték az utalványt!
További ajánlott fórumok: