Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Számlásoknak szerdán lesz levehető,24-én utalnak.
Innentől kezdve,ott ahol te élsz,ott írkáld h a héten ekkor meg akkor kapjatok meg,m te úgy közölted h neked azt mondták nem lesz holnap sehol....
Sziasztok!
Én is postán dolgozom, benti dolgozó vagyok. Már a múlthéten szerdán megkaptuk az emailt, h 24.én kedden családi!! És olyan nincs, h a postán bent tartják 2 napig.. 1 napig sem!!! Ami jön, azt vinni is kell aznap!!! A számlások (mint én is) holnap megtudjuk ;) v rajta lesz v nem..
A családtámogatási ellátások 2021. augusztus havi előrehozott utalásáról szóló tájékoztatás
2021.08.23.
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Kormány jogszabályban rögzített döntése alapján – a tanévkezdéssel kapcsolatos terhek csökkentése érdekében – a családtámogatási ellátások 2021. augusztus havi esedékes összegének utalása előrehozott időpontban történik.
Az intézkedés következtében a 2021. augusztus hónapra járó ellátások bankszámlákon történő jóváírására 2021. augusztus 25-én, a postai úton történő kézbesítésre pedig 2021. augusztus 24-étől kezdődően kerül sor.
Magyar Államkincstár
De te nem azt írtad h nálatok nem lesz,hanem h sehol nem lesz holnap postán
Postán lesz előbb mint ikyenkor mindig meg karácsony előtt is
azt hogy a postara mikor utaltak azt nem tudom lehetet az mupt héten is anyit mondot a hölgy hogy ma nem törtent utalas ha meg szerdan lesz szamlan akkor csak azt holnap utaljak szamlara ebben akkor nem mondtam tévest sem a hölgy hogy a mai nap nem történt utalás sem postara sem szamlara
itt is tudjuk hogy holnao postan lesz de itt nem adják ki csak csütörtökön es sajnos mindennel igy csinálják azert is irtam hogy szamlan előbb meg kapjuk szerdán
Köszi :) hiába írod....saját igazát hajtja
igy van kezdik osztani de nem mindenki kapja is meg van ahol a 2 napot bent tartsák
Postán már holnap kezdik hordani. Számlán szerdán lesz.
Én nem álltam...sajnálom ha nehez a felfogas
akadj mar le rólam mit vagy most ugy oda????
más is irta itt hogy egyik postásuk mondta hogy nem tudja mikor lesz ugy hogy ne álj belém!!
Mi köze van a gyermekvedelminek a csp-hoz? Az egyik önkormányzat a masik államkincstár
és én csak azt irtam amit az államkincstár telefonon mondott hogy nem tudnak pontos időt mikor lesz de ma nem utaltak sehova ennyit közölt a hölgy.
Nem tűnik fel hogy mindenki szembe megy Veled hogy mikor hordja a postás?? Látom Neked lehet segíteni....
pl a gyermek védelmiket is ezer egy helyen rég meg kapták postán erre fele meg még csakmeg sem lett igényelve önkorilag csak a héten.
akkor lehet a te faludban igen itt erre csak csütörtök nógrád megye
a mi postasunk is ezt mondta hogy lessz a héten de csütörtöknél előbb nem.
Ha egy ilyen helyre írsz akkor ez a minimum.....De holnap hordja a postas csak szólok :D
amugy lesz amikor lesz en csak azt irtam amit nekem is mondtak mint mas is csak azt irja ide amit hall vagy tudd vagy amit olvasott stb stb
Szia, a postásunk ma mondta holnap hordják :)
azt hogy szamlan előbb lesz postan kesőbbes hogy ma nem utaltak!!!!! igen ezt irtam
Helyesírás!!! Minimum....Postás holnap hordja, számlán szerdán lesz....
Hát én sem tudok most már semmit.A postásunk meg az imént mondta ő nem tudja lesz-e a héten családi.Ugyhogy nem tudok én sem mostmár semmit.😒
Te közel sem ezt írtad.Te azt írtad ma nem utaltak senkinek,azèrt az nem úgyan az🤦
én is ezt mondtam és keresztbe nyeltek
További ajánlott fórumok: