Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Nincs hosszabbítás automatikusan. Ha nem kaptál a dokitól olyan papírt amit a MÁK-nak vissza kell küldeni, nem jár emelt csp.
A lányomnak most hosszabbítottak, kaptam papírt, tovább kell küldeni.
Tud valaki segíteni emelt családi ügyben? A fiam évekig hordott fűzőt a gerincferdülése miatt, most júniusban az éves felülvizsgálat után azt mondta a doki, hogy nem kell tovább hordania. Nem is kaptunk, csak egy leletet, olyan papírt nem, amit az Államkincstárhoz kell elküldeni.
Júliusban még az emelt családit kaptuk, most augusztusban meg elküldték a sima családit, mára meg elutaltak még 11.200-at. Vajon miért?
Olyan lehet, hogy tartós beteg maradt, csak fűzőt nem kell hordania? Azóta olvastam, hogy a a szakorvosnak kell már októbertől az EESZT-en keresztül leadnia a vizsgálati papírokat, akár fennáll még a betegség, akár nem. Nem tudom, most mi van. Mondjuk utazási kártyát nem küldtek, szóval lehet tévedésből utaltak.
Szia !
Még eddig nem jött. Hacsak megint be nem lesz dobva az értesitő, mint a múlt hónapban ...
Somogy megye a Családit most hozta a postás.(Somogyzsitfa)
Mindenkinek szép napot kívánok.
Üdv meg igényeltem az emelt szintű családi után az éves adó kedvezményt lassan már 3-4 hónapja.
Tudja valaki hogy, nagyjából mennyi idő mert választ nem kaptam még hogy merre tart.
Esetleg egy telefonszám ahol érdeklődhetek valaki tudna?
Köszönöm