Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok! Olvastam a neten, hogy családi pótlék kétszer fog jönni augusztusban + 15 ezer utalvány. Ez nem a gyermekvédelmi úgye ? Mert azt hónap végén szoktàk adni !
Válaszokat köszi
Postán családi pótlék aug 5 ill 24en kezdődik a kézbesítés (nálunk Zalaegerszegen legalább is) postán dolgozom
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni,gyed extràról van szó a moratórium arra is vonatkozik,vagy a gyermek kétév betöltése után,automatikusan elvonjàk, köszönöm szépen a vàlaszokat!
Szívesen.
Még annyi, hogy ha nincs a gyereknek bankszámlája, akkor érdemes nyitni neki, de az sem gond ha nincs, akkor a szülő számlaszámát kell megadni, és arra utalnak.
Ezt majd a suli fogja rendezni, nem kell igényelnetek sehol.
Bár az én nagyobbik gyerekem technikumba jár, de annyit tudok, hogy ők havi rendszerességgel, tanulmányi átlagtól függetlenül havi 8 ezer forintot kapnak. Aki bukdácsol az is ezt az összeget kapja, és az is aki jól tanul. Kicsit igazságtalannak tartom, de ez van. A pici szeptemberben kezdi a gimit, ő egy fillért sem fog kapni, mert gimiseknek nem jár a tanulmányi ösztöndíj.
Úgy tudom, a szakiskolákban (hiány szakmák miatt tán) átlagtól függ az összeg, és ahogy hallom a legrosszabb tanuló is többet kap, mint havi 8 ezer forint. De ha nem így van, javítsatok ki.
Erre én is kiváncsi lennék, mert nekünk lejárt május 26-al de emelten kapjuk tovább a cap-t ,a betegsége is fenn áll a kisgyereknek, csak nemjutottunk még el a szakorvoshoz. Vagy véletlen kaptuk így? Valaki akinek esetleg lejárt és kapja tovább??
Sziasztok!
Bocsi ha nem ide tartozik
Segítséget szeretnék kérni
Lenne pár kérdésem
A fiam most kezdi Szeptemberben a 9.osztályt olvastam több oldalt hogy van osztondij lehetőség
Hol? Hogyan? Tudom majd igényelni vagy hogy működik
Szakiskolaba megy 9.Előkészítő osztály lesz igy is fogja kapni
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Hóközi utalás mikor szokott lenni? ( Nekem visszamenőleg kell fizetniük)
Lemaradt,hogy kapsz majd határozatot is róla,hogy nem jár tovább.
Szia. Nekem is, most 13-án. Nem kell lemondani,automatikusan nem küldik tovább.
Sziasztok tudnátok segíteni, hogy milyen címre kell írni családi pótlékot másik számlára kérem köszönöm szépen.
Legyszi segitsetek! Le jart a gyesem es nem tudom automatikusan szuntetik meg vagy nekem kell le mondani? Koszi elore is!
Igen, erre gondoltam, koszonom :)
Szia. Tartósbeteg igazolásra gondolsz? Nekem újra le kellett adni kb.2 hete.
Sziasztok, hatha itt hamarabb kapok valaszt..
Azt szeretnem kerdezji, hog, a szakorvosi velemeny tenyleg a veszelyhelyzet vegeig ervenyes? (Szept.15)
Én még ma sem kaptam postán családot.Van még valaki aki nem kapta meg? Soha nem volt semmi gond időben kaptam mindig ezért nem értem.
Sziasztok! Budapest 18. Kerületében van valaki aki még nem kapott postán csp-t ?
Igen látják de érdemes amúgy oda telefon állnod ahonnan küldik utánad a dolgokat
Ahh értem meg várom akkor ezt a hetet hátha ide küldik és a héten ki is hozzák ide ne szívesen szeretnék vidékre utazni ez miatt csináltam én is az után küldést még külön meg kérdeztem a hölgyet hogy a vidéki postán nem kell szólni? Azt mondta nem mert látják a gépben hogy az ottani címről Pestre kérem a továbbítás
Nekem eddig úgy volt hogy az egyik nap átvette A régi helyemen a posta és aznap már reggel küldték tovább erre a címre vagyis a postás ki se szokta vinni hanem Reggel mikor látja hogy mije van az utánküldés eket küldi tovább Bocsi a helyesírási hibákért vezetek és közben diktálok a telefonnak
Nekem is után kuldesem van ami papíron 2 tol ide jönne minden de lehet hogy vidékre vitte és nem ide én sem értem ha július masodikatol el3az után kuldesem miért nem ide jött és nem szívesen utaznek 250 km így reménykedem hogy vissza küldik ide vagy fogalmam sincs hogy fogok hozzá jutni
További ajánlott fórumok: