Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Szia
Ez biztos infó😍
Sziasztok!
MA UTALTAK!!! SZÁMLÁSOKNAK HOLNAP LEVEHETŐ, AKI POSTÁN KAPJA AZOKNAK PÉNTEKEN HORDJA A POSTÁSUK!!!
Tuti info!!!Minden hó 4.munkanapján hordja a postás...azaz most pénteken lesz.
Számlàsoknak meg holnap.Ma utalják és holnap levehető.
Akinek azr mondtàl h ma,az baromsàg!!!Ma még csak elseje van,az első munkanap,amikor utalnak....hofy lenne ma szàmlán akkor!?
Sziasztok.
Ha kormányablakban 28.-án kértem számlára a családit, akkor most még postán kapom?
Szia
Számlán holnap
Posta péntek
Talán azért mert írtam nekik emailt. :) maguktól gondolom nem.írtak volna nekem se,hogy közöljék ezt velem. De ha nem hiazi írjon nekik szíbesen megasom az email címet. Amúgy két helyre is írtam és mind a kettőről ugyanaz a válasz érkezett.
Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék,hogy az utravaló ösztöndíj következő részlete mikor kerül utalásra?
Tisztelt Cím!
Az Útravaló Ösztöndíjpályázat esetében az elnyert támogatás 3 részletben történik a pályázati felhívás alapján.
· Az első kifizetés 2020. december hónapban megtörtént.
· A II. negyedéves kiutalásának feltétele a 2021. január 01 – április 30. időszakról szóló beszámoló benyújtása. Erre a mentornak 2021. május hónapban lesz lehetősége. Ezt követően történik meg a II. részlet kiutalása 2021. június hónapban.
· A harmadik részlet kiutalása a záró beszámoló benyújtásához kötött, melyre 2021. júliusában lesz lehetősége a mentornak, ezt követően az utolsó kettő hónap kifizetése 2021. augusztus végén, szeptember hónap elején fog megtörténni.
Üdvözlettel
cid:image001.png@01D73752.EC6C85A0
Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság