Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Úgy értem, hogy belépve a "Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?" lévő fórumba látom, hogy sokaknak utaltak.
S mivel a moderátorok kiírták, hogy "Ne offold a kérdést", gondolom másról nem igen van szó, mint a családiról....
(gondolom érted)
Ilyen hamar megérkezett az újabb családi?....
Nálam is. Folyamatosan karbantartás
Szerintem kár ezen agyalni megjött nem jött , hétfő estig kell meg jönnie!!! Attól nem lesz előbb hogy fél óránként írjátok hogy OTP semmi.
Pest megye Cin tegnap este érkezett 19 óra felé
Párnak ki lett utalva a többi majd hétfőn kapja
Se nekem, se a férjemnek nem jött még.
Szabolcs megye Raiffeisen tegnap este jött a férjemnek, nekem semmi.
Mivel mondtàk hétfőig mindenki meg kapja a szàmlàra nem izgulok pedig a plafont kapom.
Ha hétfő estig nem jön be sétâlok a navhoz és ennyi.
Azért nem kevés szàmlàra kell küldeni nekik.
Ez meg olyan pénz amúgy is ami vàratlan plusz !!!!
Úgy is meg kapja akinek jàr
Gy-M-S. megyében többeknek tegnap este jött a visszadó utalás. Nekünk még semmi...
Azért nem kapot reggel senki mert ez nem olyan amikor a csalàdi jön.
A Nav utalja a vissza adót ami bàr mikor érkezhet a szàmlàra.
Nekem tegnap este rajta volt most jött az sms.
Páromnak viszont még nem jött meg
Én is takarék de még semmi
Én se levelet se pénzt! 😁
Tavaly végig adóztam, majdnem 1M befizetett adó, adókedvezmenyt csak férjem vett igénybe én nem. Nálam kérdés nincs, a plafon jár vissza. Csak már látnám 😂
Csak azért kérdeztem, mert te még nem kaptál, gondoltam a férjef kapja a csp-t. Mondjuk mi még csak levelet kaptunk, pénzt azt nem. 😂
Én kapom a családot. A férjem veszi igénybe a családi adókedvezményt. Tőlem keményen vonták az adót minden hónapban.
Otp Vas megye semmi. Most néztem meg
Heves megye. Árvasági ellátás jött. De adó nem.
Takarék bank tegnap este 19:28számlán az adó pénz (Pécs)
Sziasztok szabolcsban kapott mar valaki?
Ki kapja nálatok a csp-t?
További ajánlott fórumok: