Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Eddig neg sehol nem olvastam hogy valaki ma kapott volna vagy mèg koràn van?
Ha ki utalta volna a Nav az ügyfél kapunk látszódik?
Facebookon sokan írták ki nem nyilatkozót az is vissza kapta most akkor nem értem hogy van ez?!.
Nyilván... Nem is azért mondtam, hanem ez csak egy opció...
Gondolom ebből nem sok van.
Visszado nyilatkozatot azoknak is ki kellett tölteni, akik kapnak ugyan csp-t de másik számlaszámra szeretnék/szerették volna kapni az szjat.
Akkor minek adtad be? Tényleg úgy van, ahogy írták. Sok olyan ember adta be, akinek nem kellett volna és sokan meg nem, akinek igen. Szerintem még ilyenekből is születhetnek tévedések.
Én kapom a családi pótlékot is és beadtam a visszaadó nyilatkozatot, mégsem kaptam a mostani percig semmit vissza.
Én már nem tudom hogy van ez. 🤨
Hat en ebbe nem vagyok jaratos hulyeseget meg nem akarok irni nekunk semmit nem kelett nyilatkozni mivel a ferjem szedi a csaladit o jogosukt a szja vissza kapni
Én kapom a csp nekem a Nav automatikusan meg csinálta a szja 0ft jár vissza nem volt munka helyen mert várandós voltam.
Akkor így csak a be vallásnál tudja a férjem vissza igényelni
Ferjem se adott le nyilatkozatot bement a navb ott a holgy mondta ha kap csaladit akkor automatikusan kiutaljak nincs semmi teendoje na en azert penteken en is bementem ugyan azt a valaszt kaptam szoval csak varjuk
Csak az kaphatott, a ki vagy ő maga kapta a csp-t, vagy adott be visszadó nyilatkozatot. Mást nem olvashattál.
Szja tervezet majd március 15-től elérhető. Nyilván még dolgoznak rajta.
Sziasztok! Nekem a Nav automatikusan meg csinálta a szja ami 0ft mivel várandós voltam és nem dolgoztam.
Viszont a férjem dolgozik rendes bejelentet 8 órában ő nem adta le a vissza adó papirt akkor ő már csak a bevallásnál tudja igénybe venni mert olvastam hogy volt ki nem adta be és mégis vissza kapta. Illetve ügyfél kapun szja tervezet feldolgozás vár azt írja a férjemnek az mit jelent? Előre is köszönöm a segítséget
Hat ez marha jo de mar csak van penz irjon valaki ha mar kapott akkormeg van remeny a mai napra
Lehet kiürült a kassza menet közben és nincs már miből kifizetni. Nagyon remélem nem így van, és ma még jön.
Hat ez borzalom mennyien nem kaptak neg meg ahogy olvasgatom tudtak hogy rengeteg embernek kell utalni picit hamarabb kelett volna elkezdeni nem 10 en mert nem gyõzik remelem meg ma utalnak mert eddig ugy hpvokt hogy 14 efelig es utanna zarul az utalas nem tudom akkor hogy is van ez
Én kapom a cspt és mégsem kaptam meg. Egy gyerekre egész évben dolgoztam ugyanott és van befizetett adóm.
Akkora a fejetlenség, hogy az hihetetlen.🤦
Szia! Én leadtam a Visszado nyilatkozatot határidőre, de nem kaptam semmit. Az M30-as szerint járna vissza pedig...
Azt megkèrdezhetem, hogy akik nem kapták meg ő nekik visszadón kellett igènyelni, vagy pedig a családi pótlékra alapból járt volna?
Sxia mi se kaptuk meg es fogalmam nincs miert nem tudom ma meg varhatjuk e vagy mar nem lessz utalas
Ferjem se,szintén Esztergom
Én sem kaptam még Esztergomban.
Sziasztok! Van aki mèg nem kapott szja-t? Mi lehet az oka???
Hat sajnos ma nincs kivancsi leszek holnap mit mondanak miert nem kaptuk meg
Ma mennek de ma nincs ugyfelfogadas Egomba
Jó reggelt!Szerintem ma már nem utalnak!
További ajánlott fórumok: