Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A visszatérítés csak a befizetett adó függvényében jár.
De mindegy is, lényeg, hogy ennyi ésszel szaporodsz.
Akkor érdeklődj a kifizetőnél.
De akkor miért itt futod a köröket?
Ha van még befizetett adód, amire nem vettél igénybe adókedvezményt, akkor visszakapod.
Ha nem, akkor nem.
Szia! A párom kapott ma fizut+Gyedet, de a kisebb gyerekre is járna a Gyed November 2-ig visszamenőleg,de abból még semmit nem láttunk 🤷
Havonta fix? Akkor elvileg nem.
22800 ft kapok, és még ebből is tud?
Sziasztok.. 2 órás bejelentett munkaviszonyból tud vonni végrehajtó?
Te paraszt! Segíteni akart!
Annyira kedves vagy, ja nem. Remélem ezek után pofára esel. 😁
Nem tartozom neked beszámolóval a párom 13 éve ugyan ott dolgozik nekem 2 év után meg szűnt tavaly a munkaviszonyom a többi az én dolgom majd ki derül ha jön a héten kapunk ha nem jön nem kapunk ennyi.😁
Az oké, hogy volt munkaviszonyod, leírtad már párszor, gratulálok hozzá, de azt nem árultad el, hogy érvényesítettétek-e a családi adókedvezményt belőle évközben, vagy sem, illetve hogy mennyi volt a bruttód, a párod dolgozott-e, stb.
Mert ez nem így működik, ahogy írod, hogy "Én nagyon várom hogy a 3 vagy több gyereket nevelők mennyi szját kapnak vissza.".
Marhára nem egységes. Pont a 3 gyerekesek nagy része az, aki most nem kap vissza sok esetben semmit.
Ez így oltári nagy baromság.
A postások február 9-én kezdik meg – a februári ellátással együtt – a 13. havi nyugdíj kézbesítését. A gördülékeny ügymenetért a családi adóvisszatérítés összegét még ez előtt, február első napjaiban viszi ki a posta a címzetteknek – magyarázta az államtitkár, megjegyezve, hogy így mind a gyermeket nevelő szülők, mind a nyugdíjasok, illetve a nyugdíjszerű ellátásban részesülők időben megkapják járandóságukat.
Szinte a teljes bér. Akkor mit vársz vissza? Ha van visszaigényelhető adóelőleg, az rajta van a papíron. Ha az nulla(valószínűleg az), akkor nem kaptok vissza semmit.
Minden, gyereket nevelő és szja-t fizetőnek jár az egyszeri visszatérítés, a dolgozó jövedelmi helyzetétől függetlenül.
Sziasztok! Kérdésem lenne. párommal közmunkások vagyunk. 3 gyerekünk van. Megosztott adókedvezménnyel mind ketten ki kapjuk szinte a teljes bérünket. A párom kapja a családipotlékot! Igy várhatunk vissza Szja-t?? Köszönöm a válaszokat!
Hát ez nagyon vicces volt mert bizony nekem is jár vissza volt munkaviszonyom 😁😁😁😁
Hát mondjuk azért jön kártyára hogy előbb megkapjam...erre lehet később lesz...nem örülök neki.
Nem teljesen mindegy?Kivételesen egyszer ők kapnak meg valamit előbb.Van aki már megkaptam ma utalással amúgy.🥰
Ez vicces! Te hanyadjára kérdezgeted, hogy mikor és mennyi jár vissza?! De más ne kérdezze. Jó fej vagy!
De lehet csak azért, mert rájöttél, hogy neked 3 gyerek mellett semmi nem jár vissza!😁
Nem mindegy? Úgy is megkapja mindenki akinek jár vissza.
Szerintem ez erőforrástervezés lehet, ebben a hónapban sok mindent utalnak-postáznak.
En is dolgoztam,es aprilistol folyamatos tp n voltam terhesseg miatt.ugyanugy vontak adot.decembertol meg cseden vok
Miért jön utalasban később az szja mint postán? Valaki ezt tudja.
Postán 2-4 között. Utalás meg 14-ig?
Sziasztok, Hajdú-Bihar, postán én is meg kaptam az szja-visszatérítést. :)
További ajánlott fórumok: