Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Baja-Bács-kiskun, OTP nincs rajta a családi sajnos.
Takarék Fejér Megye semmi.
csak az az érdekes hogy aki hitetlenkedik a másikkal szemben,hogy valaki megkapta,gondolkozzon kicsit hogy egyre többen hazudnak akkor nem?
Takarék szabolcs rajta van
Érdekes hogy szolnok vagy pest megye még nem kapott..én hiszem is meg nem is (inkább nem) hogy xy megye előbb utal...vmi majd lesz.
Hajdú-Biharban kapott valaki?
Nyíregyháza most jöt meg a családi pótlék.
Ha letudnám fotózni át küldemém szivesen. Hogy elhiggyétek nem kamuzok
Békés Megye K&H semmi! És ha lenne már látnám a Net bankon.
Azért tartom érdekes dolognak mert a csp az mindig egyszerre szokott jönni.Amióta én kapom úgy még nem jött hogy külön-külön.Illetve annak akinek a bankja hétvégén is jóváír.De hogy hétköznap utalnak és az egyiknek rajta van a másiknak meg nincs ilyen még nem volt.
Sziaszto ne nyeljetej le keresztbe de latom van akinek megjott (ha igaz) bacs kiskunban van aki kapott?
Sziasztok én gyeden vagyok én és az is korában jon mint a csaladi vagy az nem vagy csak a gyes
Megadott kártyaszámhoz tartozó egyenleg 7
Lekötött betét összesen 0
Devizanem HUF
A lekérdezés időpontja: 2016.08.26. 07:11
Ez az Otp-Zala megye
Igy van nem egyszerre érkeznek meg az összegek! :)
sziasztok, most kaptam sms-t Csongrág megye knh csp,gyes rajta van.További szép napot!
a kormányhivatalra nem vonatkozik a 4 órás utalás :P
Neeeemmm!!!! Értsétek már meg hogy a családtámogatási ellátásokra nem vonatkozik a 4 órás utalási rendszer!!!
Ettől függetlenül én elhiszem mindenkinek aki írta hogy megkapta!
nem uszitok heves megye horton tegnap a posta hordta környező helyen akor meg semmi
Kedves Nyuszika.Ha ma utal 4 órán belül rajta a családi pótlék. Illetve volt már olyan hogy Reggel 9-kor jött rá a kártyára! Tehát meg van az esélye hogy most kezd a Bank autómatikusan utalni Reggel 7-órától :)
Hát ha még sem,akkor viszont annyi legyen az asztalukon aki ezzel foglalkozik... !!!
Nem feltétlen egyszerre érkezik!Minden megy màs kormànyhivatalhoz tartozik.Az utalàst nem egyszerre indìtjàk el.
Úgyhogy elhiszem,akinek megjött!
Ettöl függetlenül én nem kaptam de reménykedem :)
De ennyi janus embert csak csongrád kapott ha hagyjuk már.
További ajánlott fórumok: