Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban? (tudásbázis)
Szia! 5 ho alatt -24 kg-val a hátam mögött jo szivvel tanácsolom: munka mellett a napi 1200 kcal KELL. de 5x egyél keveset, eleinte feltétlenül ird a kaloriákat es legyen benne hus, magvak, tejtermékek is! Gyumolcs csak délelött. Es teljen el az utolso meg a masnapi elsö etkezés között 14 ora. Naponta kell mozogni is. A gerincfájdalmaim ellenére gyalogoltam, nyáron keltem fel 6-kor es köröztem a lakoparkban -mert csak ennyit birtam. Elsö hoban végig egy Mysimbát szedtem. Azota R-E 1-1-et.
Tul vagyok a mütéten, most 14 napja a mütét miatt, mwg a véralvadásgátlo inj.miatt nem szedem. Azota is lement 1 kg, mert az étkezést betartom.miatt
Szia! Májusban kezdtem, egyesével. 7 nap után a mellékhatások miatt majdnem abbahagytam: gyengeség, émelygés, fejfájás. A feliró főorvos biztatott min.10 napig probáljam. Lassan megszoktam. 5 x eszek keveset, 1200 kcal/nap. 1 hoig csak napi 1-et azota napi 2-t szedek. Elsö hó -7 kg, utana -6, -4, -3 -3.
A leirása szt.ha jol emlékszem akkor hagyd abba ha 16 hét alatt nincs meg a -5 kg.
A fiam is elkezdte, -15 kg-ig jutott 2 ho alatt, azota inkább csak 1-1kg/ho de már nem tartja rendesen a diétát.
Nekem a gerincmütét volt a tét, komolyan vettem a kúrát es a fájdalmak ellenére. N a p o n t a gyalogoltam.
Szent ég! Nejem bejött a Mysimba:
Sikerült 4 hónap alatt (05.20-09.20) fogynom a Mysimbával 20 kg, kiirtak a gerincmütétre -ami nov.12-n sikeresen megtörtént. A mutetig még megvolt a -3 azota -1.
Diétáztam, elsö hóban a mellékhatások miatt csak reggel 1-et szedtem be és kesöbb is csak max. 3-t.
Szia! Én 4 nap alatt 22 kg-ot fogytam, szintén gerinc műtét miatt. Kórházban végzett dehidratáció, 3 napig hatalmas dózis vízhajtó, napi 10-15 liter pisilés...
1-2 kg ugrálással tartom a súlyomat.
Sziasztok 1 hónapja szedem a gyógyszert 97 kg rol 93-94 közt vagyok ilyen lassan fogyok tőle?
1 szemeket tudok bebeni ha 2 veszek be olyan mintha lemerednek vagy nem is tudom elmondani nektek mi a tapasztalatok szerintetek érdemes szednem fogok többet is fogyni mert azért nagyon draga
Tegnap volt 2. Napja hogy szedem a Mysimbát. Az elsö szemnel semmi mellékhatás. Tegnap 4 oraval a 2 szem bevétele után nagyon erős hasmenésem volt. Ma reggel erös fejfájásra ébredtem.
Lesz ez még rosszabb is?? 😢
Gerincmütét feltétele s.o.s 20 kg fogyás. Sikerült ennyit valakinek pár honap alatt leadni a gyogyszer segitségével?
Zsanna57
Sziasztok!
Én most 128 kiló vagyok 160 cm-hez. A háziorvosom javasolja, hogy ha megkapom a második oltásom, kezdjünk bele egy gyógyszeres segítséges fogyásba.
Meglepődve olvasom, hogy kalóriában állapítják meg, hogy mennyit kell fogyasztani. Én a szénhidrátot szoktam nézni. Persze lehet, hogy akinek nincs IR-je, annak elég a kcal bevitel, de nekem a szénhidrátos változat jobban bejött.
Érdekelne, hogy a gyógyszer szedése mellett átlagosan mit szoktatok enni egy nap?
Én reggelire csökkentett szénhidráttartalmú kenyérből készült szendvicset, sok-sok zöldséggel.
Tízórai egy alma vagy banán, vagy egy fél maroknyi mogyoró, kesudió.
Ebédre gyakorlatilag bármit megeszek, de csak két ökölnyi mennyiségben. Ez azért jó, mert ehetem a kedvenc ételeim, csak kevesebbet, és nincs meg a sóvárgás.
Uzsonnára alma vagy más gyümölcs.
Vacsorára kazeinfehérjés turmixot iszom. Gyógyszer nélkül heti 1-1,5 kg a fogyásom jelenleg, de az orvosom javasolja a gyógyszer szedését is.
Akinél enyhébb mellékhatás van,az szerencsés,könnyebben végi tudja ezt a 4 hónapot csinálni!
Általában hány hónapig tart a kúra? Ki meddig csinálta,illetve meddig tervezi?
Sziasztok :)
Egy hete kezdtem szedni a Mysimba-t, ma kellene emelnem az adagot napi 2 tablettára, viszont úgy érzem, bőven elég az 1 is, mert ez is teljesen elveszi az étvágyamat, jóval a napi 900 kalória alatt vagyok, valakinek van esetleg ilyen jellegű tapasztalata? Bajom lehet, ha nem növelem az adagot? Ha egy tablettával is beindul a fogyás, van értelme növelni 2-3 -ra a napi adagot?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat :)
Szio:)
Rákérdeztem a dokinál - azt mondta ha 3 honap elteltevel a vervetel alapján ismét rossz lesz az Ir értékem akkor ír a mysimba mellé gyogyszert.
Nekem sajnos elmaradt pár éve a menzeszem - akkor derült ki hogy Ir-em van es Pcos betegségem ami miatt nem lehet kisbabám akkor és ott. Ez helyre hozható ha leadok jó pár kilót és tartom az étrendet.
Van egy csoport facebookon : Cukor nélkül - szénhidrátdiéta cukorbetegeknek, Ir-eseknek - ( egy serpenyős tükör tojasos kep a boritoja. ŐK A 160 grammos szénhidrát diétat követik - pontosan mikor mennyit ehet az ehet és a legfontosabb hogy mit :) nagyon sok tanácsot is adnak ha kérdezel - csak leletet ne tölts fel - azt nem szeretik 😔
Na most mind emellett a mysimbahoz nezni kell a kalóriát nekünk plusszba ( mysimbat se ird mert nem szeretik az agyturkasz gyogyszereket. Nekem a doki 1200 - 1500 kaloriat irt fel - ezt nem tartom be mert kevesebbet eszem - de nincs ehseg erzet mert tenyleg a napi 4 etkezest tartom a fb csoport alltal feltoltott kajcsik alapjan - este 6 utan nem eszem.
Ne keseredj el - nekem se mondott mast a doki az 1200 - 1500 kalorian kívül :/
Ezért örültem ennek a csoportnak is :)
Mar az 5 hétnél járok - napi 4 tablettat szedek- mellékhatás ugye az alvás zavar volt de elmult igazából.
8 kiló minusznal jarok - de napi fél órát futópadon töltök - erős gyaloglással tartva egy magazabb pulzusszámmal hogy égjen a zsír 🙈
Tényleg keress rá a csoportra - vmelyik nap fanta szeletet ettem bűnhődés nélkül - mert mindent ki számoltak - csak a kalorianak kellett utanna neznem és az is alacsony volt :) es van egy alkalmazas - kalória guru (ha beirod google be kiadja - az oldalon kalkulator fül és megnezheted barminek a szenhidrat - zsir - cukor es kaloria tartalmat megadva a mennyiseget :)
Remélem sikerült hasznos infokat adnom - en ezeket gyűjtöttem be az elmúlt hónapokban :)
Kitartás és írj ám hogy alakul :)
Szép napot neked /nektek is :)
Klau
Halihó! 🙂🌞
Engem eléggé magamra hagyott a doki. Sem minta étrend,semmi. 3 hónapra felírta a gyógyszert és ennyi. Majd nyáron kell vissza mennem.
Most bújom a netet az étrendek után. Teljesen meg vagyok kavarodva,hogy mikor mit egyek és mennyit. Eddig egyszerűen nem ettem, vagyis naponta 1-szer max 2-szer és ennyi. Most meg ez a napi 5-6 étkezés 😱 .
Hormont nálam nem néztek, azon a korszakon már túl vagyok. Viszont lehet van a ciklusra valami hatása a gyógyszernek mert azóta semmi nincs, bár lehet kezdődik a menopauza, végülis én már vén 😅 vagyok.
Nekem a kicsi is már 15 éves, de vissza gondolva nagyon nehezen jött, 3 évet vártunk rá de akkor még valahogy ennyire nem volt ismert ez a betegség.
Csak az volt fura hogy terhelés után alacsonyabb volt a cukrom mint éhgyomorra. Akkor voltam egy diabétesz szakrendelesen de elküldtek hogy nem kell járnom. Pedig ha akkor kivizsgálják.....
5 hét alatt fogytál 6 kg-t? Az azért jó szerintem. Nekem most tuti megáll ezzel az össze-vissza evéssel.
Neked akkor nőgyógyászati gond miatt derült ki ez a betegség?
A meforalt lehet nem írta volna fel nekem sem a doki,csak kérdeztem,hogy akkor most mit csináljak, vagy van rá valami. Erre felírta.... gondolta biztos ennyivel el van intézve, örülhetek,hogy fogadott.
Arra tudok még nálad gondolni,hogy lehet nem olyan rossz a helyzet mint nálam és a diétával,mozgással helyre fog jönni. Azt olvastam a mozgás nagyon sokat segít a javulásban.
Drukkolok neked,hogy mielőbb anyuka lehess no és persze manöken is🙂🙂🙂!!!
Szép napot!🌞🌞🌞
Kriszta
Szia Kriszta!
Most érdekes dologra hívtad fel a figyelmemet.
Én is inzulin rezisztencias vagyok de én nem kaptam mellé más gyógyszert és csak napi 1200-1500 kaloriat írt elő a doki. Ugye én nem tartom be mert sokkal kevesebbet eszem de igy is lassan megy le - februar 11.-e óta 6 kiló minusz.
Nekem kevésnek tűnik - ráadasul az utolso 2 hetben stagnalok.:(
Alvásnál vettek egyedül észre hogy egyik héten korán fekszem és későn is kelek - másik héten alig alszom napi 4 órát 😅
Ennyi összesen a mellékhatás amit észrevettem hála Istennek.Ez elött kb 2 évig szedtem a mercformin Xr-t napi 2000mg ot :/ nem tartottan a gl diétát és hát nem is fogytam - csak szinten tartott a gyógyszer.
DE hétfőn újabb doboz miatt hívnon kell a dr.nőmet szóval erre rá is kérdezek - hátha a következő doboz mellé felírja és meggyógyulok - lehetne kisbabám - és manöken lehetnék 🙈🙈🙈🤣
Írj mindenképp, hogy neked hogy alakul - mit ajánl a doki és milyen értékeid lettek - akugy a testosteron szinted magasabb? Nekem azzal is vannak problémaim:/
Szurkolok neked (is) 💜
Az erő legyen velünk és csak pozitívan 🥰🥰🥰
Kedves Emese!
Doki mit mond, miért nem írja fel?
Szedted már ezt a gyógyszert?
Nem okoskodni akarok de csakis rendszeres ellenőrzés mellett szabad szedni. Rengeteg mellékhatasa lehet. Elég ha elolvasod a korábbi hozzászólásokat. Én pl.nagyon féltem,hogy folyamatosan rosszul leszek.
Ha szükséges endokrinológus, obezitológus kiírja neked akár most is. Én tegnap előtt voltam és fogadott a doki hiába van ez a "helyzet".
Szép napot neked!
Kriszta
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?
- Antidepresszánsok szedésével kapcsolatos tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok az Isotretinoin szedésével kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a kollagén szedésével kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Moxifloxacin antibiotikum szedésével kapcsolatban?
- L-tryptophan szedésével kapcsolatban mik a tapasztalatok?