Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban? (tudásbázis)

119. fb2017 (válaszként erre: 118. - Berenik)
2018. jún. 2. 20:22
És te is éhesebb lettél, h elkezdted szedni este is? Csak azert kérdezem, m sokan írták itt, h csak akkor növelték az adagot, amikor nőtt az éhségérzetük.
118. Berenik (válaszként erre: 116. - Fb2017)
2018. jún. 2. 20:09
Én tegnap este vettem be az első szemet, amit este kell. Éjszaka hányingerem volt, fájt a gyomrom, és nem tudtam normálisan aludni. Pedig a reggeli 1 szemtől nem volt igazán semmi bajom.
117. Guruljka (válaszként erre: 115. - Nafanna)
2018. jún. 2. 16:34

Elképedve olvasok itt. Megnéztem, mi is ez a szer.

Én veszélyesnek ítélem, ráadásul drága is.

Ha emellett 1200 kalóriás étkezést kell tartani, akkor még felesleges is!

116. fb2017
2018. jún. 2. 16:30
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, h aki este is szedi a gyógyszert, hány óra körül veszi be? Van vmilyen mellék hatása az esti adagnak?
115. nafanna (válaszként erre: 114. - Berenik)
2018. jún. 2. 14:32
Legyél türelmes, és próbálj 1200 kalória körül enni.
114. Berenik
2018. jún. 2. 06:13
Sziasztok! Én a 2. hetet kezdtem meg, reggel 1 és este 1 tablettánál tartok, de egy dkg nem ment le rólam. Lehet nekem nem fog használni?
113. nafanna (válaszként erre: 103. - Vikike1992)
2018. jún. 2. 01:03
Ezeket feltétlenül az orvosoddal beszéld meg, mert nálam is leállított két fajta gyógyszert.
112. nafanna (válaszként erre: 105. - Fasor6)
2018. jún. 2. 01:02
Menni fog, csak akarni kell! :)
111. nafanna
2018. jún. 2. 01:01
Ha valakit esetleg érdekel, elkezdtem egy blogot írni szinte napról napra. a blog címe: a remény neve mysimba. két hete kezdtem el szedni, és 2,9 kg-nál tartok.
2018. máj. 23. 13:00

Sziasztok, a kúra végéhez értem. 15 kg mínusszal zárok, amivel teljesen elégedett vagyok. (egy évig szedtem). A gyógyszerről való leszokás is fokozatosan történik. Majd 2-3 hónap múlva írok, hogy milyen változásokat tapasztalok. Azt gondolom továbbra is, hogy elengedhetetlen a mozgás, és a kalória bevitel csökkentése / vagyis normális szinten való tartása, ahhoz, hogy megőrizzük a "formánkat". De ez a gyógyszer nagyon sokat segített. Ahogyan a dokim mondta, fejben dől el minden. Kihívás lesz ellenállni gyógyszer nélkül a kajának....na majd kiderül.H avalakinek a leszokással kapcsolatban van tapasztalata, azt azért szívesen elolvasnám.

Üdv. mindenkinek!

109. fb2017
2018. máj. 23. 11:24
sziasztok, van e itt köztetek olyan aki keveset eszik, ch-t nagyon minimálisan és mégis nagyon nehezen fogy? a misymbát jövőhéten fogom elkezdeni, kiváncsi vagyok így is hatása lesz e?
108. fasor6 (válaszként erre: 103. - Vikike1992)
2018. máj. 11. 20:27
Koffeinfuggo vagyok- naponta kb 3 kavet iszom mysimba mellett, rendszeresen szedek fajdalomcsillapitokat is (nem minden nap). Semmifele kolcsonhatst nem tapasztaltam. A masik ket tipusu gyogyszerrol nincs tapasztalatom.
107. fasor6 (válaszként erre: 96. - Totek63)
2018. máj. 11. 20:25
szerintem addig ne emeld az adagot, amig elveszi az etvagyad- hiszen csak ez a cel. Nem is beszelve az anyagi szempontokrol. En egyaltalan nem eszem szenhidratot, hanem sovany husokat, huseteleket, parolt es nyers zoldsegeket, natur joghurtot, tejeskavet, napi 3 adag gyumolcsot eszem.Idonket ha nagyon meleg van, egy-egy fagyit is bedobok.
106. fasor6 (válaszként erre: 102. - Miuci1999)
2018. máj. 11. 20:20
Reggelente egy szemmel kezdtem, ahogy a hasznalati utasitas irta. vagy 10 napig nem emeltem az adagot, mrt teljesen elvette az etvagyamat es a szenhidrat iranti vagyat. ezutan reggelente 2 szemet ettem vagy 4 honapig amikor ismet ugy alakult, hogy nem vette el az etvagyam. akkor regelente harom szemet kezdtem enni, de este nem veszek be egyaltalan. Most elegge elszomorodtam, mert nagyon lelassult a fogyas, csak 1 kilot fogytam az elozo bejegyzesem ota. Igaz, hogy tobbet eszem mint korabban es tovabbra is alig mozgok.
105. fasor6 (válaszként erre: 94. - Ikres_anyu)
2018. máj. 11. 20:14
szeretnek 89 kg lenni, 113-rol indultam. de minimum 20 kg fogyast mindenkeppen jo lenne.
104. Hullo
2018. máj. 5. 09:42
Na ez jo kérdés erre én is kìváncsi vagyok
2018. máj. 2. 13:34
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Mysimba mellett nyugodtan iható-e koffein, szedhető-e fájdalomcsillapító, hányingercsillapító és fogamzásgátló?
102. Miuci1999 (válaszként erre: 93. - Fasor6)
2018. ápr. 20. 12:55
Szia! Nekem sem veszi el az étvágyam kellően de nem mertem egyszerre hármat bevenni . Akkor te reggel hármat és este egyet veszel be? Leírnád a tapasztalatod erről a módszerről?
2018. ápr. 20. 12:49
Valaki leirná nekem hogy a gyógyszer mellett mikor mit és mennyit eszik akinek sikerült jelentős súlycsökkenést elérni. Nagyon megköszönném :)
100. Miuci1999 (válaszként erre: 99. - Totek63)
2018. ápr. 20. 12:47

Szia! Első hét : 1 tabletta reggel.

Második hét: egy reggel , egy este.

Harmadik hét: kettő reggel , egy este.

Negyedik hét: kettő reggel kettő este. Nekem a pszichiáter így tanácsolta , bár nekem nem nagyon veszi el az étvágyam ezért nagyon oda kell figyelnem mit eszek..

99. totek63 (válaszként erre: 92. - Miuci1999)
2018. ápr. 18. 20:02
Szerinted 2 hét után én is emeljem fel az adagot és mikor vegyem be?
98. totek63 (válaszként erre: 97. - Ikres_anyu)
2018. ápr. 18. 15:39
Köszönöm a segitséget!
2018. ápr. 18. 09:12

Ahogyan a többiek is írták már előttem, ez sem csodaszer, elengedhetetlen mellé diétázni. Abban segít hogy az étvágyat csökkenti. Tudni kellene a magasságod és a súlyod, a kalóriaszükségleted alá kellene mennie a bevitelnek. A rendszeres mozgás elengedhetetlen, túlsúlyodtól függ hogy mit.

Egy szó mint száz, használnod kellene a kalóriabázist, hogy lásd, mennyi kalóriát eszel egy nap. Én még pluszban a szénhidrátok csökkentését is javaslom, mert ha nem kap utánpótlást a szervezet (zsír formájában elraktározódó szénhidrátokból) akkor a saját zsírraktáraidból kell majd felhasználjon.

Remélem tudtam segíteni, habár nem én, hanem a férjem szedte, de ő a mellékhatások miatt abbahagyta.

2018. ápr. 17. 19:24
Sziasztok!!! Tanácsot szeretnék kérni tőletek! Mysimbát kettő hete kezdtem szedni reggel 1 szemet . Szerintetek emeljek az adagon? Ti mennyit esztek és mit ? Ezt szeretném kérdezni .Köszönöm a válaszokat!
95. askold
2018. ápr. 16. 20:23
Öt és fél hónapja szedem,19kg lement.A mellékhatások miatt nem mentem 3 db. fölé.Hamarosan elfogy a harmadik adag és abbahagyom,kb 20 kg-nál.Fizikailag sokkal jobban érzem magam,fokozatosan cserélem a ruhatáram.Remélem,hogy sikerúl stabilizálni az új súlyom.20 évvel ezelőtt voltam ennyi!A testtömeg indexem bement a sárga zónába!Mindenkinek sikert és kitartást!
94. ikres_anyu (válaszként erre: 93. - Fasor6)
2018. ápr. 15. 22:05
11 kg mínusz szép eredmény, gratula. Mi a cél, testsúlyban, vagy mínuszban?
93. fasor6
2018. ápr. 15. 13:03
Szervusztok. Gondoltam irok egy kis helyzetjelentest. 4 honap, 11 kilo minusz. Mellekhatas nincs, Viszont ezen a heten fel kellett emelnem a reggeli 2 szemet 3 szemre, mert egyszer csak mar nem mulasztotta el az etvagyamt es a szenhidrat iranti vagyat. Udv mindenkinek.
2018. márc. 29. 20:15
Sziasztok! Második hete szedem a Mysimbat , a második hét végéig semmit nem vettem észre. Az étvágyam nem csökkentette, mellékhatás sem jelentkezett. Most tartok napi 3 tablettánál úgy érzem az éhségérzet jelentősen csökken, talán elkezd hatni! Hölgyeim ne keseredjünk el ha nem használ egyből, nem vagyunk egyformák! :) kitartás mindenkinek!
2018. márc. 21. 08:14
Sziasztok kB három hete szedem a mysimba, de sajnos fogyasról nem tudok beszámolni, elveszi az étvágyat és tartom a diétát is, plusz napi 6-7km, séta és nem mozdul el a mérleg, teljesen elvagyok keseredve (((, melékhatas az viszont van, álmatlanság, szapora szív verés magas a pulzusom, ((szedem még egy két hétig aztán abba hagyom ha nem lesz változás, drága próbálkozás volt, és úgy tűnik nem érte meg,, legalábbis nekem nem.
90. Esli
2018. márc. 20. 04:39
Sziasztok!Én is elkezdtem szedni a mysimbát,kb. egy hétig ment a dolog. Valoban elveszi az etvagyamat, de abba kellett hagynom, nálam melléktünet jelentkezett a nem alvás, kb három oranként felébredtem. Én sajnálom hogy megvettem. Mindenkinek sok sikert kívánok :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook