Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban? (tudásbázis)
És te is éhesebb lettél, h elkezdted szedni este is? Csak azert kérdezem, m sokan írták itt, h csak akkor növelték az adagot, amikor nőtt az éhségérzetük.
Én tegnap este vettem be az első szemet, amit este kell. Éjszaka hányingerem volt, fájt a gyomrom, és nem tudtam normálisan aludni. Pedig a reggeli 1 szemtől nem volt igazán semmi bajom.
Elképedve olvasok itt. Megnéztem, mi is ez a szer.
Én veszélyesnek ítélem, ráadásul drága is.
Ha emellett 1200 kalóriás étkezést kell tartani, akkor még felesleges is!
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, h aki este is szedi a gyógyszert, hány óra körül veszi be? Van vmilyen mellék hatása az esti adagnak?
Legyél türelmes, és próbálj 1200 kalória körül enni.
Sziasztok! Én a 2. hetet kezdtem meg, reggel 1 és este 1 tablettánál tartok, de egy dkg nem ment le rólam. Lehet nekem nem fog használni?
Ezeket feltétlenül az orvosoddal beszéld meg, mert nálam is leállított két fajta gyógyszert.
Menni fog, csak akarni kell! :)
Ha valakit esetleg érdekel, elkezdtem egy blogot írni szinte napról napra. a blog címe: a remény neve mysimba. két hete kezdtem el szedni, és 2,9 kg-nál tartok.
Sziasztok, a kúra végéhez értem. 15 kg mínusszal zárok, amivel teljesen elégedett vagyok. (egy évig szedtem). A gyógyszerről való leszokás is fokozatosan történik. Majd 2-3 hónap múlva írok, hogy milyen változásokat tapasztalok. Azt gondolom továbbra is, hogy elengedhetetlen a mozgás, és a kalória bevitel csökkentése / vagyis normális szinten való tartása, ahhoz, hogy megőrizzük a "formánkat". De ez a gyógyszer nagyon sokat segített. Ahogyan a dokim mondta, fejben dől el minden. Kihívás lesz ellenállni gyógyszer nélkül a kajának....na majd kiderül.H avalakinek a leszokással kapcsolatban van tapasztalata, azt azért szívesen elolvasnám.
Üdv. mindenkinek!
sziasztok, van e itt köztetek olyan aki keveset eszik, ch-t nagyon minimálisan és mégis nagyon nehezen fogy? a misymbát jövőhéten fogom elkezdeni, kiváncsi vagyok így is hatása lesz e?
Koffeinfuggo vagyok- naponta kb 3 kavet iszom mysimba mellett, rendszeresen szedek fajdalomcsillapitokat is (nem minden nap). Semmifele kolcsonhatst nem tapasztaltam. A masik ket tipusu gyogyszerrol nincs tapasztalatom.
szerintem addig ne emeld az adagot, amig elveszi az etvagyad- hiszen csak ez a cel. Nem is beszelve az anyagi szempontokrol. En egyaltalan nem eszem szenhidratot, hanem sovany husokat, huseteleket, parolt es nyers zoldsegeket, natur joghurtot, tejeskavet, napi 3 adag gyumolcsot eszem.Idonket ha nagyon meleg van, egy-egy fagyit is bedobok.
Reggelente egy szemmel kezdtem, ahogy a hasznalati utasitas irta. vagy 10 napig nem emeltem az adagot, mrt teljesen elvette az etvagyamat es a szenhidrat iranti vagyat. ezutan reggelente 2 szemet ettem vagy 4 honapig amikor ismet ugy alakult, hogy nem vette el az etvagyam. akkor regelente harom szemet kezdtem enni, de este nem veszek be egyaltalan. Most elegge elszomorodtam, mert nagyon lelassult a fogyas, csak 1 kilot fogytam az elozo bejegyzesem ota. Igaz, hogy tobbet eszem mint korabban es tovabbra is alig mozgok.
szeretnek 89 kg lenni, 113-rol indultam. de minimum 20 kg fogyast mindenkeppen jo lenne.
Na ez jo kérdés erre én is kìváncsi vagyok
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Mysimba mellett nyugodtan iható-e koffein, szedhető-e fájdalomcsillapító, hányingercsillapító és fogamzásgátló?
Szia! Nekem sem veszi el az étvágyam kellően de nem mertem egyszerre hármat bevenni . Akkor te reggel hármat és este egyet veszel be? Leírnád a tapasztalatod erről a módszerről?
Valaki leirná nekem hogy a gyógyszer mellett mikor mit és mennyit eszik akinek sikerült jelentős súlycsökkenést elérni. Nagyon megköszönném :)
Szia! Első hét : 1 tabletta reggel.
Második hét: egy reggel , egy este.
Harmadik hét: kettő reggel , egy este.
Negyedik hét: kettő reggel kettő este. Nekem a pszichiáter így tanácsolta , bár nekem nem nagyon veszi el az étvágyam ezért nagyon oda kell figyelnem mit eszek..
Szerinted 2 hét után én is emeljem fel az adagot és mikor vegyem be?
Ahogyan a többiek is írták már előttem, ez sem csodaszer, elengedhetetlen mellé diétázni. Abban segít hogy az étvágyat csökkenti. Tudni kellene a magasságod és a súlyod, a kalóriaszükségleted alá kellene mennie a bevitelnek. A rendszeres mozgás elengedhetetlen, túlsúlyodtól függ hogy mit.
Egy szó mint száz, használnod kellene a kalóriabázist, hogy lásd, mennyi kalóriát eszel egy nap. Én még pluszban a szénhidrátok csökkentését is javaslom, mert ha nem kap utánpótlást a szervezet (zsír formájában elraktározódó szénhidrátokból) akkor a saját zsírraktáraidból kell majd felhasználjon.
Remélem tudtam segíteni, habár nem én, hanem a férjem szedte, de ő a mellékhatások miatt abbahagyta.
Sziasztok!!! Tanácsot szeretnék kérni tőletek! Mysimbát kettő hete kezdtem szedni reggel 1 szemet . Szerintetek emeljek az adagon? Ti mennyit esztek és mit ? Ezt szeretném kérdezni .Köszönöm a válaszokat!
Öt és fél hónapja szedem,19kg lement.A mellékhatások miatt nem mentem 3 db. fölé.Hamarosan elfogy a harmadik adag és abbahagyom,kb 20 kg-nál.Fizikailag sokkal jobban érzem magam,fokozatosan cserélem a ruhatáram.Remélem,hogy sikerúl stabilizálni az új súlyom.20 évvel ezelőtt voltam ennyi!A testtömeg indexem bement a sárga zónába!Mindenkinek sikert és kitartást!
11 kg mínusz szép eredmény, gratula. Mi a cél, testsúlyban, vagy mínuszban?
Szervusztok. Gondoltam irok egy kis helyzetjelentest. 4 honap, 11 kilo minusz. Mellekhatas nincs, Viszont ezen a heten fel kellett emelnem a reggeli 2 szemet 3 szemre, mert egyszer csak mar nem mulasztotta el az etvagyamt es a szenhidrat iranti vagyat. Udv mindenkinek.
Sziasztok! Második hete szedem a Mysimbat , a második hét végéig semmit nem vettem észre. Az étvágyam nem csökkentette, mellékhatás sem jelentkezett. Most tartok napi 3 tablettánál úgy érzem az éhségérzet jelentősen csökken, talán elkezd hatni! Hölgyeim ne keseredjünk el ha nem használ egyből, nem vagyunk egyformák! :) kitartás mindenkinek!
Sziasztok kB három hete szedem a mysimba, de sajnos fogyasról nem tudok beszámolni, elveszi az étvágyat és tartom a diétát is, plusz napi 6-7km, séta és nem mozdul el a mérleg, teljesen elvagyok keseredve (((, melékhatas az viszont van, álmatlanság, szapora szív verés magas a pulzusom, ((szedem még egy két hétig aztán abba hagyom ha nem lesz változás, drága próbálkozás volt, és úgy tűnik nem érte meg,, legalábbis nekem nem.
Sziasztok!Én is elkezdtem szedni a mysimbát,kb. egy hétig ment a dolog. Valoban elveszi az etvagyamat, de abba kellett hagynom, nálam melléktünet jelentkezett a nem alvás, kb három oranként felébredtem. Én sajnálom hogy megvettem. Mindenkinek sok sikert kívánok :-)
További ajánlott fórumok: