Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban? (tudásbázis)
Szeretnem kiprobalni a Mysimba szedeset mivel mas modszerekkel az utobbi evekben nem sikerult fogynom.
Az osszes eddigi tapasztalat hasznos szamomra, de rakerdeznek arra, hogy valakinak hasmenest okozott-e. Ez fontos aggodalmam, mivel IBS-em is van es teljes munkaidoben dolgozom.
Kedves Kíwa!
Te vagy az akinek július 19-el a legrégebbi a bejegyzése. Kíváncsian várjuk élménybeszámolódat az elmúlt több, mint 3 hónapról. Milyen akadályokba ütköztél és sikerült-e legyőzni őket? Honnan indultál és hol tartasz most? Kíváncsian várjuk válaszodat.
Kedves Petra!
Rólad semmit nem tudunk. Elkezdted szedni a gyógyszert? Ha igen, milyen tapasztalataid és eredményeid vannak? Kíváncsian várjuk válaszodat.
Kedves Edike!
Június elején kezdted el szedni a Mysimbat. Azóta eltelt 5 hónap. Végig csináltad az ajánlott minimum 4 hónapot? Milyen tapasztalataid és eredményeid vannak? Kíváncsian várjuk válaszodat.
Kedves Molygó!
Augusztus 11-e óta eltelt több, mint 3 hónap. Örülnénk, ha leírnád nekünk eddigi tapasztalataidat. Milyen nehézségek jöttek elő, amiket meg kellett oldanod, hogy jobb eredményt tudjál elérni? Kíváncsian várjuk válaszodat..
Kedves Tagika!
Augusztus 29 óta sok idő eltelt már, vannak eredményeid és tapasztalataid. Azt írtad szívesen megosztod velünk. Kíváncsian várjuk.
Kedves Wiki!
Régen volt már szeptember 11-e. Kíváncsian várom, hogy milyen eredménnyel járt az elmúlt több, mint 2 hónap? Milyen akadályokba ütköztél?
Kedves Jáde!
Megosztanád velünk a több mint két hónap eredményeit és tapasztalatait? Nagyon várom! :) Előre is köszönöm!
Kedves Pimp8!
Eltelt 2 hónap a gyógyszer szedésének elkezdése óta. Kíváncsian várom a beszámolót a 2. hónapról. Hol tartasz most? Még mindig megy a heti -1,5 kg?
Szia wewa0203!
Ha abbahagyod a gyógyszert, tartani kellene az eddig megtanult étrendet és továbbra is ellenállni az édességnek. Minden fejben dől el. Akarat és fegyelmezettség kérdése.
Szerintem kicsit több mozgással és még kevesebb kalóriával, havi 5 kg-ot is le tudnál adni. Bár nem mindegy mennyiről indultál.
4.hete szedem a Mysimbát, 96 kg-ról indultam (165cm magas). Heti egy tablettával kezdtem, két héten keresztül. Első nap hányinger, rosszullét. A további hetekben szédülés, mint ha hangyák mászkálnának az egész testemben, felgyorsult anyagcsere,az eddigi mindennapi álmaim, még intenzívebbekké váltak, a megszokott fájdalmaimat csak tompán érzem.(Jobb comb, jobb felsőkar, bal váll. Tudok gugolni, amit azelőtt a nagy fájdalom miatt nem tudtam.) ÉHSÉGÉRZETEM CSÖKKENT!
3-4. héten: Felemeltem az adagot 2 x 1 tablettára, mert a szervezetem megszokta a napi 1 tablettát és este megint éhes voltam. NEM VÁGYOK AZ ÍZEKRE!!!! Étvágyam jelentősen csökkent, tele vagyok energiával, elkezdtem a fogyókúrát és a rendszeres tornát. Egyszer volt erős bal alhasi görcsöm, ami kb 1 órán keresztül tartott. Összesen 5 kg-ot fogytam egy hónap alatt. Ezt a fogyási ütemet szeretném tartani. Emelni akkor fogom az adagot, ha ismét látom, hogy megszokja a szervezetem. A belgyógyász végzettségű háziorvosom, aki felírta a tablettát rám bízta az adagolást. Nagyon drága a tabletta, (29 ezer ft,-ért sikerült hozzájutnom) ezért próbálom úgy adagolni, hogy minél tovább tartson egy doboz, de a hatása ne csökkenjen. Célul tűztem ki a 4 hónapra -20 kg fogyást 76 kg-ra, havi -5 kg-mal, 2 doboz tablettával. Remélem sikerül elérnem és jöhet a következő terv, ami további fogyás, vagy szintentartás lehet a közérzetemtől függően.
Sziasztok!
Én Bagon vettem egy vidéki gyógyszertárban. A láncot azt nem tudom...holnap megírom. Az gáz ,mert a 30 is nagyon sok. Ahoz képest hogy 1 havi adag:-(((
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat, amit mindenkinek köszönök! 5 éve szoktam le a dohányzásról 20 kg-ot híztam (eddig). Édességfüggő lettem a nikotin elvonás után, ezért próbálom a gyógyszer segítségét. 6 napja szedem, napi 2x1 a kezdő adagom, merthogy én az egyik összetevőt (bupropion) 6 éve szedem, mint antidepresszánst. Különösebb mellékhatást nem érzek, és eddig az étvágyamat sem csökkentette. Remélem, idővel hatni fog! :) Fogok maj jelentkezni!
Sziasztok!
Én 123 kilorol indultam és október 14.én kezdtem el. Jelenleg 115 kilo vagyok. Tehát nem egészem 4 hét alatt 8 kiló ment le. Voltak mellekhatasok. Faradság szedules,de ezek a múlt héten elmúltak.
Kitartó vagyok. Mert muszáj. A gyógyszer 29 ezer😕és ahogy számolom,ez 1 havi adag lesz...mivel a 4.hettol napi 4-et kell szedni. Nekem még sok van hátra a 70 kilóig...mellette dietszom. Kigyűjtöttem mik a 0 kalorias zoldsegek,gyumolcsok...mi az ami égeti a zsírt és e szerint étkezem.
Sziasztok, szeretnék csatlakozni a fórumhoz! Egyelőre megfigyelőként vagyok jelen. Férjemnek ajánlotta a belgyógyász, mert sajnos nagyon magas a súlya. Még hezitálunk hogy elkezdje-e, ezek a mellékhatások, amiket írtatok egyáltalán nem bíztatóak. Mivel sok a súlya, mozogni sem szeret, illetve nagyon megterheli az ízületeit. Bypass előtt állunk, de le kell adjon 30kg-ot, mert addig nem műtik! A vérnyomása borzalmas, 160 felett szinte mindig, a gyógyszerek úgy érzem semmit sem hatnak nála. A férjem, Viccesanya november 5-i bejegyzése napján volt épp 40 éves!
Próbálom támogatni, mert reflexből mindig csak azt mondogatom, hogy ne egyen annyit, de ezzel többet ártok mint használok szerintem. Rengeteg vitánk van/volt emiatt (próbálom nem korholni, mert időnként sztem csak stresszből eszik!)
Röviden ennyi. Most találtam erre a fórumra, de érdekelne hogy kivel mi újság azóta!
Szia! Még csak a 2X1-nél tartok, mert a mellékhatások miatt csúsztam egy hetet. Most már jobban vagyok. Lehet, hogy amiatt is, hogy a háziorvosom mondta, hogy ha megint rosszul leszek, nyugodtan vegyek be valami nyugtatót. És ennek már a gondolata is nyugtatólag hatott rám! :D
Persze, tornázom! Én is elégedett vagyok ezzel. :)
Te hogy vagy? Milyen adagnál tartasz?
Mennyi az adagod? Megy a 2x2 szem?
Mellékhatások enyhültek?
1,5-2 kg nagyon jó. Bár annál több nem kell. Torna is van?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?
- Antidepresszánsok szedésével kapcsolatos tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok az Isotretinoin szedésével kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Moxifloxacin antibiotikum szedésével kapcsolatban?
- L-tryptophan szedésével kapcsolatban mik a tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok az Itrokonazol szedésével kapcsolatban?