Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
1641. cullinan (válaszként erre: 1640. - Csüszy)
2011. ápr. 12. 19:47

naponta másfél dl kell a szirupból, másfél dl a friss citromléből, ez ugye 3 dl, ezt kell kiegésziteni 2 l-re, vagyis 1.7 liter tiszta vizzel,és ki mennyire szereti a cayenne bors izét, egy két kkanállal.

ez a 2 liter egy napi adag.

Én azt javasolnám, hogy csak D jelzésü juharszirupot érdemes venni, erősebb mint a C, több benne az ásványi anyag.

1640. Csüszy
2011. ápr. 12. 14:44

Sziasztok!

Én szombaton akarom kezdeni a kúrát,már régóta olvasgatlak titeket,de úgy érzem most jött el az ideje,hogy hozzá kezdjek.:)

Lenne 1-2 kérdésem!

C-s sziruphoz tudtam hozzá jutni,ez ugye nem gond?

A másik kérdésem pedig az lenne,hogy 375ml-s a szirupom ez kb mennyi időre elég?Úgy hallottam napi 10 ek kell a lötyihez.

Előre is köszi a válaszokat és kitartás azoknak akik épp csinálják!:)

1639. joefee (válaszként erre: 1638. - Mona6908)
2011. ápr. 11. 18:12

már utána vagyok...de még van két nap...csak lemegy :)

Ezek az utolsó napok a legnehezebbek...már nagyon ennék valamit...

1638. Mona6908
2011. ápr. 11. 11:38

NEM VAGY VÉLETLENÜL MENSZI ELŐTT? aKKOR VISSZA TARTJA A SZERVEZET A FOLYADÉKOT.

bocs nagybetű volt bekapcsolva:)

na meg növő hold van, arra is kell gondolni. de hétfőn lesz telihold, utána meg csökken, és ha szépen tartod a felépítő napokat, akkor ez lemegy:)

1637. joefee
2011. ápr. 11. 09:56

Sziasztok!

Ma kezdődött a 8. napom. egészen tegnapig nagyon jól bírtam, amíg el nem kezdtek főzni mellettem...azóta majd megőrülök, hogy egyek egy pizzát!!! Majdnem feladtam, de miután ráálltam a mérlegre és 1 kg-val többet mutatott :(((((, összeszedtem magam és folytatom. Másnak is volt olyan, hogy egész nap rendesen tartotta a kúrát, rohangált 8 órát és hízott???

1636. voandrea
2011. ápr. 10. 16:35

Sziasztok!

Ma ráálltam a mérlegre és -4 kg a 6.nap reggelén.

Szerintem ez nem rossz! Üdv

2011. ápr. 9. 20:29
Sziasztok :DD nem tudjátok hol tudnék venni olcson azért c vagy d minöségü juharszirupot? :D holnap kezdem ^^ :$ remélem sikerülni fog :S
1634. voandrea
2011. ápr. 9. 19:40

Sziasztok!

Nekem ma van az 5. napom. Nem mondom, hogy könnyű volt eljutni idáig. Hazudnék ha azt állítanám, hogy nem vagyok éhes, de ki lehet bírni. Én azért napközben elfogyasztok egy narancsot, meg zöld teát iszok. Napi kb. három, három és fél liter folyadék bennem van a szirupos löttyel együtt. Remélem lesz értelme. Jó lenne ha legalább 6-7 kg-tól meg tudnék szabadulni. 64 kg-ról indultam. Majd holnap a 6. napon állok a mérlegre először. Kíváncsi leszek, hogy mennyit mutat.

Mindenesetre csak kilenc napig csinálom, mert addig tart ki a juharszirupom. Azon az egy napon már remélem nem fog múlni. Szóval kitartás mindenkinek.

1633. 0532da2111 (válaszként erre: 1631. - Akoneira)
2011. ápr. 9. 13:29
Teljesen jó, nekem is volt fogszabályzóm, egyébként sem tudsz majd enni, úgyhogy tökéletes az időzítés. :)
1632. pozsiani
2011. ápr. 9. 08:45

Szia!

Szerintem ez pont ideális időpont lesz a kezdéshez. Ezen én is átestem pár éve, mondjuk lehet nem is kell kúra egy kis fogyáshoz, nem a fájdalom miatt, hanem mert fura lesz, és én alig ettem egy hétig az biztos. Szóval ne halogasd szerintem, ez az alkalom adja magát.

1631. Akoneira
2011. ápr. 9. 00:11

Halihó!

Kíváncsi lennék a véleményetekre.2 hét múlva hétfőn kihúzzák két felső fogamat fogszabályzás céljából, és mivel pont szünetünk lesz, beterveztem hogy csinálok egy juharszirupos kúrát-már vagy 3 hónapja tervezem-.De így, hogy bejött ez a foghúzás, utána meg a fogszabályzó, nem tudom hogy nem e lenne jobb elhalasztani.Szerintetek?

L16

1630. 0532da2111 (válaszként erre: 1627. - Vicacic)
2011. ápr. 8. 18:58

Sokkal jobb fahéjjal, nagyon köszönöm a javaslatot.

Szuper vagy, 10 kiló óriási eredmény, mutatja, mekkora önuralommal rendelkezel, gratulálok. :)

1629. Vicacic (válaszként erre: 1624. - 0532da2111)
2011. ápr. 8. 14:16

Kedves Lynetth,

a hiszti megengedett....legalább a párunk is érzékeli a kúra nehézségét. :-))

1628. Vicacic (válaszként erre: 1612. - 0532da2111)
2011. ápr. 8. 14:12

Szia Lynetth,

örülök,hogy segíthettem,remélem azóta gond nélkül meg tudod inni a juhartés könnyen megy a kúra betartása.Sok sikert... :-)

Vicacic

1627. Vicacic
2011. ápr. 8. 14:08

Sziasztok,

tól vagyok a 10 nap juharon és két nap paradicsomlé napon...10,5 kiló ment le és sokkal jobban megy a mozgás is.Persze ebből kb 2 kiló vissza fog jönni de remek eredmény így is.

Én csak javasolni tudom mindenkinek a fahéjas változatot,persze ha szeretitek a fahéjas ízeket.

Kitartást mindenkinek aki mostanában kezdte,aztán 6-7 hét mulva újra kezdem én is megint.

üdv:_Vicacic

1626. MsChloe (válaszként erre: 1624. - 0532da2111)
2011. ápr. 8. 11:00
Jaj szegény. Gondolj arra, hogy mennyire fasza vagy, hogy egy ilyet végig tudsz csinálni!- nincs ok a hisztire!:)
1625. MsChloe (válaszként erre: 1623. - Joefee)
2011. ápr. 8. 10:59
mindent összezabáltam és tartottam a súlyomat:)
2011. ápr. 7. 17:57
Nekem ez a harmadik napom, és végigbőgtem a reggelt, aztán a délutánt. Minden diétámnál előfordul a hirtelen hiszti, nem lepődtem meg. x) A kilók mennek lefele, 2.5nél tartottam ma reggel, sokkal jobban érzem magam.
1623. joefee (válaszként erre: 1622. - MsChloe)
2011. ápr. 7. 14:58

Ma már azért érzem a fáradtságot...5 órás képzésen és vizsgán vagyok túl...holnap meg egész nap meló...de kemény leszek :)

Remélem nekem is lemegy annyi, mint neked és tartani is fogom tudni. Utána te ettél mindent rendesen és tartottad a súlyod vagy azért odafigyeltél a kajára?

1622. MsChloe (válaszként erre: 1621. - Joefee)
2011. ápr. 7. 12:30

Szia!

Amikor tavaly elkezdtem én is 65 voltam 172 cm magassághoz és le is mentem szépen 60ra. - ebből kettő jött vissza, azt tartottam egy évig, semmi erőfeszítéssel.

Idén már én is csak a méregtelenítés miatt csináltam, mert sokat partiztam az elmúlt időkben. Sokkkal jobban érzem magam, energetikusabb vagyok és nem kívánom annyira a mérgeket sem, mint pl kv vagy cigi.

Én napi 8 óra munka mellett csináltam, irodai munkával, Persze a hétvége jobb volt, de az irodában ha kibírod az ebédszünetet, akkor már nincs nagy baj.

Sok sikert, és jó tisztulást.Ma már levesezem meg paradicsomlevet is iszom. Az élet szép:)

1621. joefee
2011. ápr. 6. 11:31

Sziasztok!

Régóta olvasom a fórumot, de csak most sikerült becsatlakoznom hozzátok..mostanra szántam rá magam, hogy elkezdjem.

Ez ma a 3. napom és nagyon jó tapasztalataim vannak. Egyáltalán nem voltam fáradt és tegnap este kivételével nem is fájt a fejem. Amin nagyon meglepődtem, hogy még napi legalább 30-45 perc edzés is nagyon jól esik és nem készít ki...gondolom akkor nem is ártalmas. Kicsit lassabban megy a tanulás, de annyira nem vészes.

Nem olvastam a könyvet, úgyhogy csak az alapján csinálom, amiket itt leírtatok..remélem jól :)

Igazából engem a méregtelenítés érdekel, mert az utóbbi időben nagyon mérgeztem magam mindenféle szemét kajával...de a fogyás sem utolsó szempont (173cm - 66 kg)...szeretnék 5-6 kg-tól megszabadulni. Még nem álltam mérlegre, de már lement vmennyi ilyen hamar.

Kicsit félek a péntektől, mert mennem kell dolgozni...Csinálja valaki 8 órás állómunkával és bírja????

A hashajtó teát és a sós vizet végig kell inni mind a 10 nap??

Kitartást mindenkinek és szép napot!

Hajrá

1620. MsChloe (válaszként erre: 1617. - 0532da2111)
2011. ápr. 6. 11:15
Én főleg hasból fogytam meg arcról. Juhhej:) Mondjuk nem sokat, 3 kiló össz vissz egy hét alatt, viszont nem is kellett sokat. 63,4- ről indultam.
1619. Napra_forgó (válaszként erre: 1617. - 0532da2111)
2011. ápr. 6. 10:01

Az, hogy ki honnan fogy nem nagyon befolyásolható.

Sőt, leginkább sehogy. Helyi fogyás nincs.

A sport inkább arra jó, hogy ha lefogysz szép izmos legyél, ne plötty...

Meg a több izom több zsírt is éget, tehát könnyebb fogyni...

2011. ápr. 6. 09:59

Sziasztok!

Én tegnap kezdtem, ma van a második napom...

Tegnap meglepően jól bírtam, remélem, ma is így lesz. ;o)

Most épp fáj a fejem, ami esélyes, hogy már ettől, de simán lehet, hogy csak az időtől.

Sajnos, amúgy is fejfájós vagyok...

2011. ápr. 6. 09:03
Tegnap reggel 72.5 kg voltam, ma 71, úgy érzem, megéri folytatni. Nem tudom, indiszkrét vagyok-e, megkérdezhetem, hogy fogytatok le? Úgy értem, sikerült arányosan? Próbálok sportolni és a necces helyekre összpontosítani, nem akarok mellet veszteni, nem tudom, sikerül-e megtartanom, kicsit aggódom. :D
1616. erinella
2011. ápr. 6. 07:56
SZép reggelt mindenkinek ,szia gomandy .Én csatlakoznék hozzád !! Már elhaszáltam 1 üveg juharszirupot mert estére mindíg bekajáltamXD. Ez a 3. próbálkozásom ma reggel kezdem 10 napig szerentém tartani a diétát .1x 3 éve már végicsináltam egy 14 naposat ( nem is tudom ,hogy éltem túl ) nagyon eredmányes volt -10 kiló és nagyon jól éreztem magamat , de igy az évek során a cola és a kenyér segítségével visszajöttek a kilók:-( . Az első 3 nap a nehéz nemek azt kéne túlélnem valahogy.78 kg-ról indulok remélem a vége 6-tal fog kezdődni . Kitartás mindenkinek !!!!
1615. gomandy
2011. ápr. 5. 16:31

Holnap próbálom elkezdeni a kúrát, már 2 napja el szerettem volna,de feladtam annyira éhes voltam. Valaki csatlakozik esetleg hozzám hátha kitartóbb lennék?

Segítsetek :-)!!!!

1614. MsChloe (válaszként erre: 1613. - Annipannika)
2011. ápr. 5. 16:05

Egész jól megy, bár őszintén legsuivesebben átugranám a maradék léböjtöt és ennék valamit.

Viszont a kilók végre beinultak megint. Ez a fránya 62, ott stagnáltam 3 napot. Kiváncsi leszek holnap mennyi a végleges súly.Neked még megyeget Mennyi lett a végeredmény?

Egyébként, még érzem, hogy tisztulok, pattanások, lepedék. Szóval nem kellene most abba hagyni, csak a hétvégi progi miatt muszáj:( Na ez van.

2011. ápr. 5. 15:37

Sziasztok Lányok! :)

Én is kipróbáltam fahéjjal, gyömbérrel és a borssal is, picit jobb volt a fahéjas, sőt, én tettem bele fahéjat és gyömbért is! Sajnos nekem alapvetően a tömény juharszirup ízével van gondom, így a kúra után érzem, hogy a rágás, szilárd kaják nem hiányoznak (még mindig nem ettem), csak nehéz vmit sokáig inni, ha nem is ízlik. Olyan szuper volt, hogy ma már nem kellett a lötyivel indítanom! :)

MsChloe, hogy bírod? Kitartást, már csak a mai nap!!! És a kilók hogy alakultak? Beindult újra a végére?

Mindenkinek szép napot és kitartást!

1612. 0532da2111 (válaszként erre: 1610. - Vicacic)
2011. ápr. 5. 14:18
Ez nagyon szuper, köszönöm! Eszembe sem jutott a fahéj, szeretem, de nem tudtam, hogy ilyen hatása van. Lényeges különbség, hogy így ízleni fog valószínűleg, reggel pedig úgy erőltettem le. Olvasgatok róla kicsit, és elindulok venni, thanx a lot. :)
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook