Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
1581. valcsy3
2011. márc. 26. 10:57
Sziasztok! Én ma kezdtem el. Egyelőre nem vagyok éhes. A lötyi pedig egész finom. Csak az a reggeli sós víz ne lenne...Van valaki aki ma kezdi?
1580. pamlaszka
2011. márc. 25. 20:30
szióka nekem ez a 3.ik napom és már 3kg-ot fogytam!!!! olyan boldog vok.fözés közben kicsit rosz de kitartok a 10ik napig...
1579. hofi199
2011. márc. 23. 20:06

Köszönöm a tippeket! Azért én maradok a sós víznél mert a hatása nem maradt el :D

Majd igyekszem egyszerre lehúzni :)

Én szabin vagyok éppen ezért kezdtem most így nem tartok a következményektől!

További kitartást mindenkinek :D

Ügyesen

1578. lemoke (válaszként erre: 1577. - Tekla84)
2011. márc. 23. 12:30
Én egyszerűen akkor nem megyek ki a konyhába. :)
1577. Tekla84 (válaszként erre: 1576. - Lemoke)
2011. márc. 23. 11:20

Megcsinalom, ez mar nem oszt nem szoroz. :)

Kitartas az van csak ne kellene a csaladnak fozni. :))

Epp kezd jol kinezni a sutoben a mustaros csirkecomb.... :)

Nyelek nagyokat. :)Amikor ebedido van, olyankor elvonulok, es massal bibelodom. :))

1576. lemoke
2011. márc. 23. 11:03

Ti is nagyon ügyik vagytok!! Nekem ma lehetett valami sorsfordító, mert reggel egyáltalán nem voltam éhes, és most sem nagyon, remélem így marad ez mostmár a 9. napig! Azért 9 nap, mert úgy fog jól kijönni a juharszirup adagom, így hétfőn kezdődik az új élet :)))

Én nem nagyon látok fogyást, azaz csak minimálisat, de mostmár ráállok holnap reggel a mérlegre. Igazából nem akarom minden pillanatban méregetni magam, mert félek, hogy csak lelombozna. :)))

Tekla84: miért nem bírod ki végig?? Már csak két nap!!! Mondjuk én könnyű helyzetben vagyok, mert csak a kutyáknak kell otthon főzni, a malacok tápjára pedig nem folyik a nyálam valahogy. :)))

hofi99: én eddig 2x ittam a sósvizet, a többi napon mályvateázom. Azt érzem, hogy a sósvíz jobb hatást ér el, de baromirossz 2 órával korábban ezért felkelni. Valamint az anyukám (aki orvos) azt mondta, hogy a só megemelheti a vérnyomást, szóval nem túl egészséges. Mondjuk talán nem mondanak hülyeséget, ha másnál ez bevált és nem okozott bajt. A sós vizet én is egy húzásra iszom meg. Múltkor azt csináltam, hogy egy pohárba beleraktam a 2tk sót, leborítottam, majd gyorsan utána a 2 pohár tiszta vizet. Mit ne mondjak: ezután is volt brutál émelygés.

Hajráf! Kitartás!!

1575. Tekla84 (válaszként erre: 1567. - Lemoke)
2011. márc. 23. 10:37
Lemoke: a terdem nekem is erzekeny es enis tapasztaltam a terdfajdalmat de mar az sincs. :)
1574. Tekla84 (válaszként erre: 1572. - Hofi199)
2011. márc. 23. 10:36

Tenyleg igy van, legalabbis nalam igy volt.

Mindig arra gondoltam ,hogy husileves csak epp zoldsegek es husi nelkul. :)

Altalaban langyos volt a viz es ebbe kanalaztam a sot, aztan igyekeztem minel hamarabb lenyomni. :)

1573. Tekla84
2011. márc. 23. 10:34
lemoke: nagyon ugyes vagy en drukkolok neked, kitartas neked es mindenkinek aki most vag/vagott bele. :)
1572. hofi199
2011. márc. 23. 10:32

Sziasztok!

Én csúsztam egy napot és ma kezdtem az elsőt!

Az íze nem rossz a limonádénak, de a sós víz az egy katasztrófa számomra. Féltem tőle h visszajön :(

De olvastam h állítólag napról napra könnyebb meginni. Igaz ez? Valaki?

1571. Tekla84
2011. márc. 23. 10:32

Sziasztok!

Ma jarok a nyolcadik napon, es nem biztos hogy kitartok a tizedik napig. :)

Eddig viszonylag jol birtam, de .... :)

Mar szinte mindenbe bele tudnek nyalni amit keszitek a csaladomnak es ez kicsit morcossa tesz. :))

Egyebkent a kesz lotyi nagyon fincsi szerintem, lehet picit csipos bar en alapbol kedvelem a csiposebb izeket. En cayanne borssal fogyasztom.

De nem kell megijedni, jol esik kortyolgatni akar csak egy izesebb limonade. :))

Fejfajas nalam is jelentkezett az elso par napban, es kb az 5-6 napon szunt meg.

En nem iszok sos vizet mar a negyedik nap ota, mivel anelkul is megy a hasam napi haromszor delig.

Szerintem ez a fuszeres cucc nalam beturbozta az anyagcseret, estenkent elkortyolok ugy 1 liternyi csalanlevel teat, vagy egyeb mas meregtelenito teat de semmi mast.

Es igy is tokeletesen hat.

4,5 kilonal jarok a reggeli merlegeles alapjan.

1570. lemoke (válaszként erre: 1568. - Smilingmask)
2011. márc. 22. 21:19
Ja, az íze nem olyan szörnyű, pláne mióta lecseréltem a cayenne paprikát gyömbérre.
1569. lemoke (válaszként erre: 1568. - Smilingmask)
2011. márc. 22. 21:17

Azt hiszem kicsit nehezen szoktam meg, hogy nem ehetek + a fejfájás, gyengeség. Most is vannak kemény pillanatok, pláne amikor előttem esznek olyan dolgokat, amiért majd megőrülök úgy kívánom. Pl. tegnap a barátnőm elmajszolt egy sajtoskiflit előttem: az volt a mélypont. :))) Most éppen répatortát sütök a kollégáknak holnapra, hááát, baromijó illata van. :))) Szóval kell egy rakat elszántság és akaraterő hozzá. A másik nehéz dolog lenyelni a sósvizet: hajnalban 4-kor felkelek, letolom, majd vissza aludni. Ma ez sem volt egyszerű, mert ülve voltam kénytelen elaludni, különben visszajött volna. :))) Igazából azon agyalok, hogy hogyan fogom kibírni, hogy ne essek neki mindennek amint ehetek megint? :))

Naaa, valaki csatlakozik?

2011. márc. 22. 16:55
Lemoke :DDDDD nagyon ügyes vagy ^^ horror?:D mert mik voltak ?:s és nagyon halál a lötyy ? :|||
1567. lemoke
2011. márc. 22. 09:26
Ez a negyedik napom, eddig azért nem írtam, mert eléggé horror volt a helyzet, de mostmár egészen jó. :) Valahogyan most dőlt el a fejemben a dolog. Én munka mellett csinálom, eléggé fáradtnak érzem magam néha, de már most érzem, hogy tisztul a szervezetem. A bőröm szebb lett, és nincsenek azok a puffadásos tünetek, ami miatt elkezdtem a kúrát. Első nap nekem is nagyon fájt a fejem, és ami az érdekes, hogy most a térdem kezdett el fájni. Eléggé problémás ez a testrészem, lehetséges, hogy most épp az tisztul? Van aki még most csinálja a kúrát? Kitartás neki! ;) Én már szerintem végigcsinálom :))
1566. hofi199 (válaszként erre: 1565. - Cullinan)
2011. márc. 20. 19:20

Én azt hallottam, akkor könnyebb a súlyleadás, ha fogyóhold idején kezdi el az ember a diétát. Mától van vagyis március 19-től.

Nem tudom hogy ez a méregtelenítésre is vonatkozik e, de mindenképp kedvező a fogyózók számára :D

1565. cullinan (válaszként erre: 1562. - MsChloe)
2011. márc. 20. 16:24

érdekes dolgot irtál, amire felfigyeltem.

Még nem olvastam ezt senkitől, de én is pont ezt tapasztaltam, nagyon érdekes volt, mikor tavaly megcsináltam a 7 napost, és mikor abba hagytam és a 3 nap felvezető napot csináltam, szinte büntudatom volt, hogy ennem kell:)

Szóval érdekes volt!

Ne nagyon szuper, az biztos, csak jót tudok róla mondani, kedden vagy szerdán kezdem

Meddig jó a hold állása??én ehhez nem értek:)

1564. hofi199 (válaszként erre: 1562. - MsChloe)
2011. márc. 20. 15:36

Sziasztok!

Friss hús vagyok fórum és juharszirupos méregtelenítés terén. Szeretném én is elkezdeni.

A hozzávalókat holnap fogom beszerezni.

MsChloe ha gondolod csatlakozom szívesen hozzád :D

Csak annyi kérdésem lenne, hogy mi az a szirup mennyiség ami elegendő a 10 naphoz ?

1563. Tekla84
2011. márc. 18. 13:27

Sziasztok!

En ket napja kezdtem neki, ma jarok a harmadik napnal es eddig viszonylag jol vagyok. :)

Reggel kisse morcos voltam de bedobtam egy magneB6-ot es most mar minden okes.

Egyebkent ezt a kurat kb egy eve csinaltam vegig 10 napig.

Csak pozitivumokat tudok sorolni, szebb lett a borom, jobb lett a kozerzetem, ejszaka ugy aludtam mint a bunda.

Es persze fogytam is tole szepen, ugy emlekszem olyan 7 kilo korul ment le.

Sok sikert kivanok mindenkinek aki dietazik, es kitartast az epp kezdoknek. :)

1562. MsChloe
2011. márc. 18. 13:16

Sziasztok! Én tavaly csináltam a kúrát és nagyon bejött. Szerintem mondjuk ez típus függő, valaki nem bírja, valakinek meg csak ez hat, akár fogyásról, akár tisztulásról van szó.

Nekem a tavalyi eredményeim: jó közértzet, gyakorlatilag betegségmentes év és rengeteg energia és koncentráló képesség 3 hónappal a kúra után is. Jah és gondolom a kilók érdekelnek titeket a legjobban. Hát 7 nap alatt 68,7 kilóról mentem le 60,4-re. Onnan 2 jött vissza szinte azonnal, de utána nem szedtem fel semmit.

Meg vagyok elégedve az alakommal azóta is, és jelenleg tényleg azért csinálom, mert rengeteget buliztam mostanában:) -persze nem baj, ha fogyok, de elfogadtam, hogy nekem a 62 az ideális testsúlyom és tudom, hogy akármennyit is adok most le, ide vissza fog mászni,mert ez vagyok én:) -ezt fontos mindenkinek tisztáznia magában, mert aki hajlamos az könnyen juthat el étkezési zavarokig egy ilyen kúrával. Amikor már 3-4 napja nem ettél, kicsit furcsa gondolataid lesznek...szóval ebből a szempontból szerintem veszélyes egy dolog.

Szóval a lényeg, hogy nekem sokat segített a kúrához, hogy itt megosztottam az élményeimet. Most is ezt fogom csinálni. Hétfőn csinálom a tehermentesítő napot. ( Reggelire jogurt, ebédre sali és leves , vacsorára gyümölcslé). Aztán keddtől jön a lötyi.

Valaki csatlakozik? A hold állás azt hiszem pont jó, mert fogyó holdkor sokkal könnyebb:).

1561. Gofrika
2011. márc. 17. 14:31
szia! Mi alapján kezdede pont ezt a kúrát? ANeera kúráról hallottál?
1560. Lamym
2011. márc. 17. 14:23

Lenne egy kérdésem, Dm-be vettem ma juharszirupot.

Bizonytalan, vagyok hogy jót e vettem, mert annyi féléről olvastam nettem,és a Dm-be csak ez az egy fajta volt 1700-ft 250ml, illetve valaki segítene nekem egy napi adagnak az elkészítését leírni.

Esetleg kezdené-e valaki velem holnaptól a kúrát.

2011. márc. 12. 22:12

Sziasztok ^^ :D hamarosan elszeretném kezdeni a kurát de még bizonytalan vagyok .

mindegy hogy milyen juharszirupot veszek? és a vizen kivül nem kel inni semmit hozzá?

és Mijen ize van?

segitsetek !!!!!!

2011. márc. 5. 19:58
Köszi megnyugodtam:)
1557. Huncutka84 (válaszként erre: 1556. - Csingiling1023)
2011. márc. 5. 15:35
Ha nagyon bántja a hasad, akkor higítsd egy kicsit! Sajnos ez kell h meginduljon a cucc, ami igazán majd csak a 6-7 nap indul meg. Eddig a béltartalmadat nyomta ki:)
2011. márc. 5. 15:22
lenne egy kérdésem:most tartok a 3. napomnál mert késett a megrendelt juharszirupom.Egész jól bírom iszom a szenna teát is bár a 2. nap éjszaka fel kellett kelnem miatta:D Szóval az lenne a kérdésem,hogy ez a hashajtózás nem káros?Mármint kb már ma se volt szinte semmi színe reggel és így elgondolkodtam,hogy mi lesz majd a 7.-10 napon.Szerintem ahogy bement a víz ugy fog kijönni.:DÉs hogyha nincs szine annak aminek kijön akkor milyen lerakódott dolgokat hoz ki belölem?:)
1555. klekle
2011. febr. 24. 22:28
köszönöm a lelkesítéseket :)
1554. Csingiling1023 (válaszként erre: 1552. - Klekle)
2011. febr. 24. 19:13
Én is bátorítalak:) kibírod ügyes leszel:)első 2-3 nap rossz utána már könnyebb :)
1553. Huncutka84 (válaszként erre: 1552. - Klekle)
2011. febr. 24. 17:56

Amikor éhes vagy, igyál 2 pohár lötyit... igazából nem éhezel, ez csak az agyad reakciója. Tereld el vmivel a figyelmedet!!

A fejfájás meg el fog múlni.

Kitartás!

1552. klekle
2011. febr. 24. 17:05
Ma van az 1.napom... egész jól elvagyok, de néha borzalmas éhség tör rám....a fejfájásról ne is beszéljünk.... :(...nahát nem könnyű...
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook