Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)
Köszönöm a tippeket! Azért én maradok a sós víznél mert a hatása nem maradt el :D
Majd igyekszem egyszerre lehúzni :)
Én szabin vagyok éppen ezért kezdtem most így nem tartok a következményektől!
További kitartást mindenkinek :D
Ügyesen
Megcsinalom, ez mar nem oszt nem szoroz. :)
Kitartas az van csak ne kellene a csaladnak fozni. :))
Epp kezd jol kinezni a sutoben a mustaros csirkecomb.... :)
Nyelek nagyokat. :)Amikor ebedido van, olyankor elvonulok, es massal bibelodom. :))
Ti is nagyon ügyik vagytok!! Nekem ma lehetett valami sorsfordító, mert reggel egyáltalán nem voltam éhes, és most sem nagyon, remélem így marad ez mostmár a 9. napig! Azért 9 nap, mert úgy fog jól kijönni a juharszirup adagom, így hétfőn kezdődik az új élet :)))
Én nem nagyon látok fogyást, azaz csak minimálisat, de mostmár ráállok holnap reggel a mérlegre. Igazából nem akarom minden pillanatban méregetni magam, mert félek, hogy csak lelombozna. :)))
Tekla84: miért nem bírod ki végig?? Már csak két nap!!! Mondjuk én könnyű helyzetben vagyok, mert csak a kutyáknak kell otthon főzni, a malacok tápjára pedig nem folyik a nyálam valahogy. :)))
hofi99: én eddig 2x ittam a sósvizet, a többi napon mályvateázom. Azt érzem, hogy a sósvíz jobb hatást ér el, de baromirossz 2 órával korábban ezért felkelni. Valamint az anyukám (aki orvos) azt mondta, hogy a só megemelheti a vérnyomást, szóval nem túl egészséges. Mondjuk talán nem mondanak hülyeséget, ha másnál ez bevált és nem okozott bajt. A sós vizet én is egy húzásra iszom meg. Múltkor azt csináltam, hogy egy pohárba beleraktam a 2tk sót, leborítottam, majd gyorsan utána a 2 pohár tiszta vizet. Mit ne mondjak: ezután is volt brutál émelygés.
Hajráf! Kitartás!!
Tenyleg igy van, legalabbis nalam igy volt.
Mindig arra gondoltam ,hogy husileves csak epp zoldsegek es husi nelkul. :)
Altalaban langyos volt a viz es ebbe kanalaztam a sot, aztan igyekeztem minel hamarabb lenyomni. :)
Sziasztok!
Én csúsztam egy napot és ma kezdtem az elsőt!
Az íze nem rossz a limonádénak, de a sós víz az egy katasztrófa számomra. Féltem tőle h visszajön :(
De olvastam h állítólag napról napra könnyebb meginni. Igaz ez? Valaki?
Sziasztok!
Ma jarok a nyolcadik napon, es nem biztos hogy kitartok a tizedik napig. :)
Eddig viszonylag jol birtam, de .... :)
Mar szinte mindenbe bele tudnek nyalni amit keszitek a csaladomnak es ez kicsit morcossa tesz. :))
Egyebkent a kesz lotyi nagyon fincsi szerintem, lehet picit csipos bar en alapbol kedvelem a csiposebb izeket. En cayanne borssal fogyasztom.
De nem kell megijedni, jol esik kortyolgatni akar csak egy izesebb limonade. :))
Fejfajas nalam is jelentkezett az elso par napban, es kb az 5-6 napon szunt meg.
En nem iszok sos vizet mar a negyedik nap ota, mivel anelkul is megy a hasam napi haromszor delig.
Szerintem ez a fuszeres cucc nalam beturbozta az anyagcseret, estenkent elkortyolok ugy 1 liternyi csalanlevel teat, vagy egyeb mas meregtelenito teat de semmi mast.
Es igy is tokeletesen hat.
4,5 kilonal jarok a reggeli merlegeles alapjan.
Azt hiszem kicsit nehezen szoktam meg, hogy nem ehetek + a fejfájás, gyengeség. Most is vannak kemény pillanatok, pláne amikor előttem esznek olyan dolgokat, amiért majd megőrülök úgy kívánom. Pl. tegnap a barátnőm elmajszolt egy sajtoskiflit előttem: az volt a mélypont. :))) Most éppen répatortát sütök a kollégáknak holnapra, hááát, baromijó illata van. :))) Szóval kell egy rakat elszántság és akaraterő hozzá. A másik nehéz dolog lenyelni a sósvizet: hajnalban 4-kor felkelek, letolom, majd vissza aludni. Ma ez sem volt egyszerű, mert ülve voltam kénytelen elaludni, különben visszajött volna. :))) Igazából azon agyalok, hogy hogyan fogom kibírni, hogy ne essek neki mindennek amint ehetek megint? :))
Naaa, valaki csatlakozik?
Én azt hallottam, akkor könnyebb a súlyleadás, ha fogyóhold idején kezdi el az ember a diétát. Mától van vagyis március 19-től.
Nem tudom hogy ez a méregtelenítésre is vonatkozik e, de mindenképp kedvező a fogyózók számára :D
érdekes dolgot irtál, amire felfigyeltem.
Még nem olvastam ezt senkitől, de én is pont ezt tapasztaltam, nagyon érdekes volt, mikor tavaly megcsináltam a 7 napost, és mikor abba hagytam és a 3 nap felvezető napot csináltam, szinte büntudatom volt, hogy ennem kell:)
Szóval érdekes volt!
Ne nagyon szuper, az biztos, csak jót tudok róla mondani, kedden vagy szerdán kezdem
Meddig jó a hold állása??én ehhez nem értek:)
Sziasztok!
Friss hús vagyok fórum és juharszirupos méregtelenítés terén. Szeretném én is elkezdeni.
A hozzávalókat holnap fogom beszerezni.
MsChloe ha gondolod csatlakozom szívesen hozzád :D
Csak annyi kérdésem lenne, hogy mi az a szirup mennyiség ami elegendő a 10 naphoz ?
Sziasztok!
En ket napja kezdtem neki, ma jarok a harmadik napnal es eddig viszonylag jol vagyok. :)
Reggel kisse morcos voltam de bedobtam egy magneB6-ot es most mar minden okes.
Egyebkent ezt a kurat kb egy eve csinaltam vegig 10 napig.
Csak pozitivumokat tudok sorolni, szebb lett a borom, jobb lett a kozerzetem, ejszaka ugy aludtam mint a bunda.
Es persze fogytam is tole szepen, ugy emlekszem olyan 7 kilo korul ment le.
Sok sikert kivanok mindenkinek aki dietazik, es kitartast az epp kezdoknek. :)
Sziasztok! Én tavaly csináltam a kúrát és nagyon bejött. Szerintem mondjuk ez típus függő, valaki nem bírja, valakinek meg csak ez hat, akár fogyásról, akár tisztulásról van szó.
Nekem a tavalyi eredményeim: jó közértzet, gyakorlatilag betegségmentes év és rengeteg energia és koncentráló képesség 3 hónappal a kúra után is. Jah és gondolom a kilók érdekelnek titeket a legjobban. Hát 7 nap alatt 68,7 kilóról mentem le 60,4-re. Onnan 2 jött vissza szinte azonnal, de utána nem szedtem fel semmit.
Meg vagyok elégedve az alakommal azóta is, és jelenleg tényleg azért csinálom, mert rengeteget buliztam mostanában:) -persze nem baj, ha fogyok, de elfogadtam, hogy nekem a 62 az ideális testsúlyom és tudom, hogy akármennyit is adok most le, ide vissza fog mászni,mert ez vagyok én:) -ezt fontos mindenkinek tisztáznia magában, mert aki hajlamos az könnyen juthat el étkezési zavarokig egy ilyen kúrával. Amikor már 3-4 napja nem ettél, kicsit furcsa gondolataid lesznek...szóval ebből a szempontból szerintem veszélyes egy dolog.
Szóval a lényeg, hogy nekem sokat segített a kúrához, hogy itt megosztottam az élményeimet. Most is ezt fogom csinálni. Hétfőn csinálom a tehermentesítő napot. ( Reggelire jogurt, ebédre sali és leves , vacsorára gyümölcslé). Aztán keddtől jön a lötyi.
Valaki csatlakozik? A hold állás azt hiszem pont jó, mert fogyó holdkor sokkal könnyebb:).
Lenne egy kérdésem, Dm-be vettem ma juharszirupot.
Bizonytalan, vagyok hogy jót e vettem, mert annyi féléről olvastam nettem,és a Dm-be csak ez az egy fajta volt 1700-ft 250ml, illetve valaki segítene nekem egy napi adagnak az elkészítését leírni.
Esetleg kezdené-e valaki velem holnaptól a kúrát.
Sziasztok ^^ :D hamarosan elszeretném kezdeni a kurát de még bizonytalan vagyok .
mindegy hogy milyen juharszirupot veszek? és a vizen kivül nem kel inni semmit hozzá?
és Mijen ize van?
segitsetek !!!!!!
Amikor éhes vagy, igyál 2 pohár lötyit... igazából nem éhezel, ez csak az agyad reakciója. Tereld el vmivel a figyelmedet!!
A fejfájás meg el fog múlni.
Kitartás!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Segítséget kérnék diétával kapcsolatban (PCO)
- Diétával kapcsolatban segítenél?
- Milyen tapasztalataitok vannak a 90 napos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a 3 napos manöken diétával kapcsolatban?