Mik a tapasztalatok a Fatminator-ról? (tudásbázis)
Szia. Kíváncsi lennék, hogy sikerült-e a nagy fogyásod?! Mi a helyzet Április óta?
Köszi, ha válaszolsz...
Sziasztok!
Én Salgótarjáni vagyok,igy ismerem győzikét,és mivel ő reklámozta ezt a terméket megkérdeztem tőle hogy próbálta-e.A válasza természetesen nem volt!!!El kell edni mert fabatkát sem ér!Ezért reklámozta ő!Ja és ő a gyomorgyűrűtöl fogyott!
A műtét feltételei az alábbiak:
- 40 kg/m² feletti testtömeg-index egy vagy több társbetegség fennállásával
- Legalább 5 éve fennálló kóros túlsúly
- Többszöri sikertelen fogyókúra („jo-jo” effektus)
- Hosszútávú együttműködő készség, kellő akaraterő és kitartás
A www.gyomorgyuru.hu oldalon mindent megtalálsz.
Szió!
a gyomrogyűrű rendkívül veszélyes, életveszélyes. És azt hallottam 3 hónap múlva mindenképp el kell távolítani, én az egészséges utat választanám mindenképpen. Tudom hogy óriási kitartás kell hogy vigigcsinálj vamait én is épp szenvedtetem magam, meg aztán sosem az akaraterőmről voltam híres, de kitartás!
És semmiképp ne tetessetek be gyomorgyűrűt. A fatminatorról annyit semmit nem ír, csak Győző adta hozzá a nevét, aki gyomorgyűrű által fogyott!
Aha. És mit operáltak rajta? Gyomorgyűrű? Mert erről ment a pletyka egy időben.
Bár, nem tudom, hogy mit érhet egy gyomorgyűrű, ha valaki nem tud megtanulni rendesen táplálkozni és mozogni. Örökké nem lehet bent. Vagy mindig visszateszik, ha eléri az 1xx kilót?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?