Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza? (beszélgetés)
szerintem ha az ember a helyén kezeli az értékeit és elfogadja magát olyannak, amilyen
és szereti önmagát
akkor nem akar másoknál szebb és jobb és okosabb lenni
csak önmaga lenni
hiszen minden ember a maga nemében egyedi és gyönyörű
ez a titok:))
csak az első mondat szólt neked
a második mondat egy általános megállapítás
hogy így kell az ilyen emberekhez állni
akik beszólnak neked
hogy talán az eszükhöz kell mérni őket...
akkor Zsuzsi nagyon sok primitív emberrel hozott össze a sors
és tudod agyra kell gyúrni nem seggre
nekem pld. eszembe sem jutna mondjuk Dammak Jázmint lek... csak azért mert gyönyörű
na ezért fura a kérdés....
és a nők nagy része nem azért kurváz le valakit, mert csinosabb nála...
persze intelligencia kérdése
jobb ha felkészül.
:)
:)
ez a szint nemcsak az Ő korosztályára jellemző, annyi a különbség, hogy nyíltabban fúrnak.
nem hiszem, hogy ne írhatnám le mit gondolok
és azt sem hiszem, hogy ezért támadni kellene
nem szoktam produkálni magam
most mondjam azt, hogy "majd kinövöd!" :) előbb-utóbb el fog múlni ez a fajta érzés, de a te korosztályod viselkedéskultúrájával mindez együtt jár ... legyél érettebb náluk és ne vedd fel - ennyi :I
mindenki keresztül esik ezen valamilyen formában, vagy mint elszenvedő, vagy mint elkövető :) aztán eltelik pár év és már nem is olyan fontos a dolog - ha meg mégis, akkor jobb nem keresni a társaságát, mert az áskálódás senkinek sem tesz jót
Nem lehet, hogy nem a külső az, ami után ítélnek, hanem pont az, hogy : " jó híre van a pasiknál "?
Ez mifelénk csak egyet jelent...
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- A nők többsége megőrül, amikor végre anya lesz?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Ha 9 éves gyerek messzebbre nem lát jól (kb. -1), rögtön szemüveg a megoldás, nem fog jobban ellustulni a szem? Vélemény, tapasztalat?