Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza? (beszélgetés)
ez is relatív, saját magunk megítélése meg a lehető legbonyolultabb...jobb esetben.
:)
Komoly nő vagyok amugy,olyan igazi Bakos :)))))
Ha tükörbenézek magamnak is "hideg" vagyok,de ez csak kinézet,barna szemmel sokkal szimpibb fejem lenne.Meg is tanultam hogy nem külső után itélek.
akkor a nemcsinos beszolhat?:))bocsi kekeckedős vagyok most:)
az első benyomás nagyrészt külsőből, de nemcsak abból jön le...lehet a testbeszédet olyan volt, amiről neki egy büszke nő jutott eszébe...bár nem tudom mi gond egy büszke nővel.
:)
Én arra tippelek hogy otthon nem kapják meg a megerősítést.Tényleg furi egyik csinos beszól a másiknak,néha nagyon lealacsonyodnak a nők.
Jajj erről jut eszembe hogy én Bak jegyű vagyok,hideg kék szemű is,külvilágnak sokszor mutatom a keményet hogy védjem magam,szóval büszke is vagyok és már kaptam erre is jelzőt lánytól hogy "vegyek vissza az arcombol mert a büszkeségtől pofára fogok esni" és ezt ismeretlenül az arcomrol leolvasta,pedig nem vagyok ilyen.Na most ezzel nem tudom mit akartam mondani :DDDDDDDDDDDDd
Én sosem hallottam még hogy lekurváztak volna.Akkor biztosan csúnya vagyok.:)De én sem kurváztam még le senkit aki csinosabb,szebb nálam.Téged a nagy arcod miatt kurváznak le szerintem.
Nem kell bizonygatni,csak azért van ez a topik,mert kíváncsi vagyok ,hogy mások mit gondolnak erről a témáról..
Szerintem ott ha rejtve is, de valami másnak is kell lennie!
Örülünk neki.Akkor minden rendben van.:)
Csak nem a tiédre...és attól,hogy neked ez a véleményed,mg azok akik ismernek,tudják,hogy ez nem így van...
Azokra is büszke vagyok,de a külsőmre is szerencsére.
valóban nem...viszont rangsorolni is érdemes, az első háromba én nem tenném bele.
Ritka eset de sajna hallottam már én is ilyet és nekem az a furcsa hogy olyan lány mondja a másikra aki szintén szép vagy inkább csinos,én ezt nem értem.
oké majd megnézem ha fent lesz ha kedvem szottyan:)
komolyra forditva szerintem is az a verzió az elképzelhetőbb ha más miatt nézik ki vagy nevezik bárminek nem csupán a szépsége miatt az "átlagosnál jobb nő".
Ha te szépnek érzed magad és a barátod is annak lát akkor mi a gond?Miért kell mindig bizonygatni?
...sajnos buta is vagy mellé,de ez csak hab a tortán,majd benő a fejed lágya idővel,és kinövöd,vagy se,de ez már a jövő titka!:))
Nem bántani akarlak,csak egyszerűen ez a véleményem és ha őszinte kritikára vágytál ,hát tessék:)
Átlagos külsejű,butuska csaj vagy,ennyi:))
Szerintem a kérdésben magadra gondoltál!Én úgy értelmeztem hogy szerinted te egy jó nő vagy és ezért mások irigységből lekurváznak.Általánosságban írtad de a hozzászólásaidból kiderült hogy magadra gondoltál közben.Én sosem jelentenék ki ilyet magamról.A szépség amúgy is relatív és sajnos múlandó is.Én inkább büszke vagyok a belső értékeimre mert azok állandóak.
Akkor kedjük elölről!
Pusztán azért, mert valaki az átlagnál szebb nem qrvázzák le!
Arra még várhatsz egy darabig...nem nektek akarok bizonyítani,de majd ha kedvem szottyn,akkor rakok fel...
Zsuzsi csak sajnálni tudlak... értsd ahogy akarod.
na jöjjön már a szőke uj képed:))
Nem elég,de nem utolsó szempont...
Ha nem látnád,akkor én nem ennek nyitottam külön fúrumot...olvasd el a címét a fórumnak...nem hiszem,hogy az van ott,hogy nézzétek milyen jó csaj vagyok...
Nagyon komolyak ezek a hozzászólások,de szerintem ez a téma nem ér ennyit:)))
Én a barátomnál találtam meg a melegséget és a szépség is tud engem fűteni....
Az öndicséret büdös.Lehet,hogy ezért nyilatkoznak rólad így a körülötted lévő nők.Ez nem egy szimpatikus viselkedés.Az ember tisztában lehet magával,de ezt nem kell hangoztatni,külön fórumot nyitni neki.
További ajánlott fórumok: