Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza? (beszélgetés)
Szia!
Nagyon egyetértek veled. Sok a túl kihívó nő akik azt hiszik magukról, hogy majd akad nekik egy komoly férfi aki feleségként szeretné, de ebben tévednek, hisz az ilyen öltözködés kihívás csak.
Sziasztok, még nem olvastam vissza a hozzászólásokat, de már tegnap is el szerettem volna mondani a véleményem:
Nagyon sok szép, jó alakú nő van,( a szépség persze relatív), de van egy réteg, aki túl próbálja hangsúlyozni a nőiességét, és azt hiszi, hogy a kivágottabb, kihívóbb ruha, miniszoknya, túlsminkelt arc stb. teszi nőiessé. Csak sajnos ezek a dolgok mind azt sugallják a férfiaknak, hogy ezek a nők könnyen kaphatóak, mivel mindent megmutatnak magukból. Én azt mondom, hogy ha valakinek jó az alakja, azt lehet hangsúlyozni, de nem kell túlzásba vinni.
És most beszélgessünk arról, hogy mennyire vagy jó nő? :)
Biztos hallani akarod a véleményeket? ;)
Szerintem egy kicsit hízásra hajlamos vagy!
De helyes az arcod... De szerintem sem azért ku...-nak le egy nőt mert szép. A viselkedése alapján mondhatunk ilyet, ha egyáltalán mondhatunk ilyet. Munkahelyemen rólam is kialakult egy kép, hogy milyen rátarti, büszke, beképzelt lehetek... Pár nap után megismertek, és már jót nevettünk azon mit gondoltak rólam.
Soha nem szabad külső alapján megítélni egy embert!!! Van olyan barátnőm aki szépség versenyt nyerhetne ,semmi önbízalma, a legjobb barátnőm pedig 105 kg. Imádom mert nyílt, okos, bájos és megbízhatok benne!
Végig rágtam magam hozzászólásokon, és csak egy Popper idézet jutott eszembe:
"Amiről azt gondolod, hogy mások gondolják Rólad, azt Te gondolod magadról."
Hát igazság szerint én is félek a terhességtől,hogy hízni fogok....mondjuk a kép télen készült és azóta fogytam 5-6 kg-ot.De még legalább ennyit szeretnék leadni nyárig.Majd csinálok még képeket és teszek fel.És kaptam volna valamit a természettől?Hát köszi szépen...megpróbálok rá vigyázni..
Puszi:Zsuzsi
nem hiszem
hiszen engem az első körben el akartál küldeni
mert szerintem hülyeség a kérdés
ha kíváncsi vagy a mások véleményére
azt meg kell hallgatni de nem kell vele egyetérteni
Igen,nyitottam topikot,de csak azért,mert kíváncsi vagyok arra,hogy más embereknek mi a véleményük erről a témáról..
Miért jó nő vagyok?
de nagyon is zavarnak, hiszen nem írtál volna ki kérdést a fórumra...
meg kell tanulni uralkodni magadon és nagy ívben tojni másokra
Azt írod, hogy nem érdekel a téma, de nyitottál egy topikot róla.
Szeretnéd ha megerősítenénk, hogy jó nő vagy? :)
meg kell tanulnod a helyén kezelni a dolgokat
olyan rövid az élet, nem szabad ilyen hülyeségeken fennakadni és mérgelődni
meg kell tanulnod nem foglalkozni ezekkel a dolgokkal,
leszarni azt, akinek nem tetszel
ennyi
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- A nők többsége megőrül, amikor végre anya lesz?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Ha 9 éves gyerek messzebbre nem lát jól (kb. -1), rögtön szemüveg a megoldás, nem fog jobban ellustulni a szem? Vélemény, tapasztalat?