Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza? (beszélgetés)
Sziasztok! Csak most találtam erre a fórumra.
Szerintem az itt a baj, hogy a szép lányok általában beképzeltek, nem kedvesek (persze van kivétel) és ezért illetik ezzel a jelzővel őket.
A hapsik meg úgy vannak ezzel a dologgal, hogy ha egy lányt nem kapnak meg azonnal, akkor ezért kurvázzák le - úgy mond bosszúból.
Persze, lehet hogy tévedek, mert már régen voltam fiatal.
Lehet meg fogok sértődni! :) Nem Zsu, nem akarom visszafogni magam!
Azért picit szomorú is ez a téma, ha jobban belegondolok. Tényleg azt hiszed, hogy az embert le.q-zák azért mert szép és a pasiknak tetszik?
Ilyen nincs! Én soha senkire nem mondtam és szerintem rám sem mondták még.
........és tudom mi jön most: "mert csúnya vagyok" :)
Ámen!
:DD
Olyan dolgokon nem töröm a feje,amire tudom a választ...de úgy örülök,mert annyi örömteli percet szereztetek nekem...:D:D:D:D:D
Két dolog határtalan:a világegytetem és az emberi hülyeség....:D:D:D:D
Na én itt befejeztem.
Ennek semmi értelme.
Ha egy tanácsot elfogadsz: vegyél vissza az egodból, mert még nagyon ráfaraghatsz. Illetni fognak még más jelzővel is, ha továbbra is ilyen nagyképű leszel!
Jó éjt.
na persze...:-DDD Ezt rögtön gondolhattam volna..:-DDD
Még kiderül, hogy vannak nálad szebbek...:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- A nők többsége megőrül, amikor végre anya lesz?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Ha 9 éves gyerek messzebbre nem lát jól (kb. -1), rögtön szemüveg a megoldás, nem fog jobban ellustulni a szem? Vélemény, tapasztalat?