Miért változik meg a Nő esküvő után? (beszélgetés)
Hát alapjába véve azért keveredtem ide mert kiadta hogy hirdessek hogy egyenruházatot pvc és orkánruházatot vennék, előnyben a hosszúkabátok és köpenyek.El is mentünk már több hirdetőhöz vettünk is már sok öltözetet fillérekért.Amiket szigoruan hordanom is kell de csak lakáson kivül.
Még nem tudunk részletet arról, hogy miként vélekedik az a 24 kolléga, aki ugyan nem szexuálisan, de alattvalója a kis zsarnoknak.
Ha nem tetszik a helyzet, akkor nem kellene megbeszélned vele? Minden szerződést lehet módositani! A lakhatás nem ér ennyit, bár te ezt élvezed, mint mondtad.
A MÁV vezérigazgatójaként sem lenne joga ehhez.
Ez nem pozíció, hanem elmeállapot kérdése. Perverzek vagytok mind a ketten. Nincs is ezzel gond, csak azt nem értem, minek panaszkodsz?
Ha nem élveznéd, már régen kékre-zöldre verted volna a kalauznőd fejét, és arrébb toltad volna a biciklidet egy házzal.
Háááát , de nem lénnék jó ebben szerintem.
Nincs néha olyan vágyad, hogy szívesen megleckéztetnéd?
Kalauznőként kezdte. Már jóval magasabb pozicióba van.
Azért egy kalauznő nem Atyaúristen! Mit kell ezt úgy kiemelni?
Kertben házban mindenhol viselem azt amit mond.
Ez már leirtam ha végigtetszik olvasni, hogy milyen egyezséget kötött velem.
Gondolom ezt a kertben kell viselned, ahol láthatnak, ugye?
Amikor először kért, miért tetted meg?
Értem ezalatt a munkatempót és az öltözetet! Szivesen dlgozok hosszúköpenyben de nyáron nem szeretem a vattaruházatot. Dolgozok nyáron pvcköpenyben de ne adjon fölé hosszúbundát ez csak példaként irtam
Azt tudja, hogy te lenézed őt? Mitől felsőbbrendű lét az, hogy van pár beosztottja? Nem értem az embereket.
Elmondja mindenkinek, hogy otthon van egy csicskása? Nem úgy beszél rólad, hogy a férjem?
De hát ez nem felsőbbrendűség, hanem kisebbségi érzés kompenzációja.
Persze ez eltér kicsit az átlagtól, mert ahhoz vagyunk szokva, hogy az asszony van kényszeritve általában ilyenekre....
Én a saját oldalamat élem át, Ő büszke mindenki előtt hogy egy egykori kalauznő ma parancsol 24 embernek a munkahelyén és még csicskája is van otthon. Szereti a felsőbbrendü létet.
Végigolvastam, de ebből a mondatból
"Élvezem ha kényelmesen dolgoztat viszonylag az időhöz és a munkához illő öltözetben" inkább az jön le, hogy a normálisat jobban szereted az aberráltnál.
Most őszintén, te átéled azt, amit ő érez ilyenkor? Látod rajta, hogy örül, vagy ilyesmi?
Volt köztük ismerős?
Már kérdeztük szerintem: Mit szólnak az ismerősök? Tudnak erről az egészről?
Azért van némi eltérés az átlagtol ha végig tetszett olvasni.
Nem vagyok tönkre, általába válaszoltak utbaigazitottak, nevettek rajtam Ő pedig messziről nézett bluetun hallgatta és utasitásokat adta kitől mit kérdezzek.
Ebben a formációban nincs benne semmi rossz, ezt mindnyájan így csináljuk. Más kérdés, hogy önként-e, vagy utasításra, de gondolom, a ház körüli munkákat parancsa nélkül is elvégzed.
És mi van ha nagyon ügyes vagy?
Vagy ha nem elégedett a szerepléseddel mit tesz az asszony?
Élvezem ha kényelmesen dolgoztat viszonylag az időhöz és a munkához illő öltözetben.
És mit szóltak hozzád?
Egyébként jóképű, jó alakú vagy? Vagy már leamortizált ez az élet?
Bár ha élvezed akkor nem tehet tönkre...
Ez olyan akadályverseny-féle? :) Miután elvégezted a feladatod, hazamentél, mi történt?
Esős idő volt ,nem túl meleg talán 15 20 fok. Legtöbben néztek rám tág szemekkel. Érdeklődnöm kellet utcát hol találok ,mikor indul busz, stb, stb
Miért kellemetlen, hiszen élvezed.
További ajánlott fórumok: