Miért változik meg a Nő esküvő után? (beszélgetés)
Én gy sem értem.
gy=igy
Én gy sem értem.
Lehetne bővebben?
Alérendelt=Komornyik
Fölérendelt=feleség?
És ez kinek jó? És mire? És egyebek?
Szerintem asszonypajtás eldugta a billentyűzetet. Jó módszer a kínzásra, s befektetést nem igényel.
:)
Lehet!!
De milyen gyerekkor okozhat ekkora problémát??Én nem hiszek az ilyesmikben...Az ember legalábbis Én úgy vagyok vele,hogy az életemet a napjaimat..nem a múltam szerint rendezem és élem ....Mindenki életében van egy valamilyen trauma...csak valamilyen ,módon felkell dolgozni!!
Szerintem nem így..nem a szexről beszélek!!Ha az izgatja fel őket oké...,hanem a mindennapi megalázásról..arról,hogy miért kell folytatni az ágyon kívűl!!Na de erről már nem is beszélek...tulképp minden hozzászólásomnál ugyanaz a lényeg...:)))O)))
De Te remélem érted...O))Puszka!Csáóóó!
A naplóbejegyzéseimből úgyis kiderül:)
Délutánra örülök, ha írni tudok:DDDD
Nem figyeltetek?
Dolgozik ma, tegnap szabadnapos volt.
Nem bírtam megállni és újra ide kattintottam.
Perverz módon kíváncsi lettem, mert elképzelni sem tudom, hogy valaki mitől lesz ilyen?
Kár, hogy Komornyík nincs itt.
Szerintem a tegnapi netezgetésért őrült nagy büntetésre számíthat.
Biztosan nem:)
Ehhez azért több kell, pl. egy zsarnoki anya a fiú részéről, a lány részéről is komolyabb gond.
De hátha jön egy szakember, vagy legalább Komorrnyik, hogy megfejtsük a miértet.
Engem ez a része érdekel.
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Szerintetek miért változik meg egy férfi házasság után? És miért változik meg egy nő?
- Házasság után- mi változik?
- Mennyiben változott meg az életed az esküvő után?
- Lehet abból probléma, ha az esküvői vacsora után, az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér?
- Térdprotézis műtét után mennyi a felépülés, miben változik az élet?