Miért változik meg a Nő esküvő után? (beszélgetés)
És hány fok volt? Mit szólt a közönség? Miket kellett csinálnod?
Mesélj!
:DDDD
ez nekem kimaradt
Irta már! Attól tart, hogy az asszony arra kényszeriti, hogy vatta ruhába végig vonuljon a Váci utcán.
Komornyik ne aggódj!!! Már jó idő van hozzá! Nem fog annyira zavarni:) Mindenki be van öltözve. Inkább azért drukkolj, hogy ne csak egy ágyék kötőben kelljen az utat megtenni.
Ha már az írogatásról van szó, miért nyitottad ezt a fórumot tulajdonképpen? Hiszen a saját magad által választott életet éled, jól kellene magad érezned a bőrödben.
Csak azt ne írd, hogy itt hasonló problémákkal küszködő beszélgetőpartnereket kerestél.
Ha 35 éves férfi létedre tényleg ilyen életet élsz, mint ahogy írod, akkor meg is érdemled.
Mindamellett egy szavadat sem hiszem, mese habbal az egész történet.
Ez borzasztó.
A csak a szexről szóló szado-mazo dolgokat még felfogom. Hiszen leteszik a korbácsot, bilincset, miegyebet és élik tovább a mindennapi életüket. (gondolom én)
De ez a napi 24 órás dominás terror számomra teljesen felfoghatatlan. Erre már csak nem vágyhat senki!
Azt mondod csak pihenőidőd van? Az mit jelent? Alhatsz modjuk napi 5-6 órát?
Akkor te most rossz fiú vagy?
Hiszen itt lazsálsz a gép előtt.
Van egyébként szabadidőd?
És most?
Úgy értem, gondolom, nem ad szabadidőt, viszont felügyelni sem tud.
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Szerintetek miért változik meg egy férfi házasság után? És miért változik meg egy nő?
- Házasság után- mi változik?
- Mennyiben változott meg az életed az esküvő után?
- Lehet abból probléma, ha az esküvői vacsora után, az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér?
- Térdprotézis műtét után mennyi a felépülés, miben változik az élet?