Miért változik meg a Nő esküvő után? (beszélgetés)
Ebben van valami:)
A házasságunk elején a férjem nagyon határozott volt, és meg nagyon félénk.
Én megerősödtem, ő ugyan nem gyengült, de elkényelmesedett:)
Ebben az esetben mielőbb le kell törni a "szarvát", mert előbb-utóbb nem lesz jó vége.
Milyen szerelem ez?
Részéről csak birtoklási vágy azt hiszem!
Szerintem ez vicc.
33 éve vagyunk házastársak, tehát TÁRSAK, azaz mindent megbeszélünk.
Napirend? Gondolom dolgoztok, munka után pedig közös programot csináltok, vagy ki-ki kedvére valót választ.
Öltözködés: ha a férjem tanácsot kér, hogy mit vegyen fel, akkor adok neki.
Ha nagyobb társas összejövetelre megyünk, akkor szoktam kikészíteni neki, hogy mit vegyen fel, de csak azért, merthogy az én ruhámhoz menjen, hisz a megjelenés fontos.
Büntetés? hátha duzzogás a részéről, és a kiengesztelődés az ágyban végződik:) akkor az még elmegy., de ha más, az beteges
Én is kikészítem a férjem ruháját, sőt az ég világon mindent megteszek. Neki annyi a dolga, hogy élvezze az itthonlétet.
Mégsem érzi úgy, hogy ettől Ő kevésbé "férfi".
Én úgy gondolom az Őszinte beszélgetés mindkét fél részére hasznos.
Tehát, ha gondom van vele, próbálom megbeszélni a férjemmel, közösen találunk megoldást a problémára.
Lehet, hogy a topic-nyitó esetében a feleség nincs tudatában, hogy ez mennyire bántó a férjnek.
Megbeszélni, megbeszélni, megbeszélni!!!!!
Mindenki annyit enged meg magának, amennyit megengednek neki, ergó ha te hagyod, ne csodálkozz!
Állj a sarkadra! A feleséged védelmében annyit elmondanék, nem valószínű, hogy rosszindulatból csinálja, de ha te nem szólsz neki, hogy ez így nem jó, akkor nem is sejti, hogy gond van. "meghatározott napirend szerint élek, öltözetet hordok" Nem lehet, hogy csak túlságosan ki vagy szolgálva?
Te is írod, hogy ez egy folyamat volt, már az elején le kellett volna állítanod. Ha csak akkor szólsz, amikor betelik a pohár, nem is fogja érteni, hogy mi bajod van.
Szia!
Mi 3 éve vagyunk házasok, de sokkal jobban megértjük egymást, mint a kapcsolatunk elején. Igaz, már 7 éve vagyunk együtt és az elején megküzdöttünk a poziciókért. Szerintem a titok az,hogy az első években kell lefektetni a játészabályokat, hogy ki meddig mehet el. Te szerintem túl sokat engedsz a kedves feleségednek. Harcold ki, hogy tiszteljen talán még nem késő.
partnerek
:)
Próbáltál már vele beszélni erről?
Hiszen a házasságban parterek, egyenrangú feleknek kellene lennünk!
És mi lesz akkor ha babátok is lesz?
Ez szomorú:-(
Nem feltétlenül kell megváltoznia valakinek, mert férjhez megy....
Én sem változtam meg...Úgy gondolom ez nem általános.
Bár vannak, akik ha biztonságban érzik magukat, előjön az igazi énjük....
Saját tapasztalatom alapján a férfiakról tudom ezt elmondani :-(
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Szerintetek miért változik meg egy férfi házasság után? És miért változik meg egy nő?
- Házasság után- mi változik?
- Mennyiben változott meg az életed az esküvő után?
- Lehet abból probléma, ha az esküvői vacsora után, az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér?
- Térdprotézis műtét után mennyi a felépülés, miben változik az élet?