Miért változik meg a Nő esküvő után? (beszélgetés)
Végigolvastad a fórumot?
Ott van a válasz:)
Te tulajdonképpen félsz a feleségedtől???
Mert az én Férjemet egyáltalán nem zavarja, ha otthon vagyok....és engem sem. Akkor netezünk, amikor kedvünk tartja!
Azért ennyire nem kellene ráhagyni mindent!!!!
Ennek olyan terrorizációs szaga van :-(
Szia!
Még mindig büntiben vagy?
Ez jó hosszú büntetés lehet, Komorrnyik nem jön már egy ideje.
Pedig lennének kérdéseim.
Igazad van:)
Kár, hogy nincs itt a főszereplő, ő biztosan tudná a válaszokat, így csak elméleti síkon folyik a vita:)
Megint csak az én véleményem szerint, mivel ez egy folyamat, még nem készült fel erre a lépésre.
De, ha belegondolunk, az egész nem gömbölyű:)
Ja, a dolog tetszik neki, de mások előtt szégyellné? Akkor valami mégsem gömbölyű, ha nem vállalja fel magát.
Belemegy a megalázásba, de csak ha senki nem tudja?
Ahogy én levettem, most az a baja, hogy ami eddig négy fal között zajlott, most kikerül az utcára.
Ezt talán nehezebben dolgozza fel.
De csak tippelek:)
Köszi!De Én nem lennék sem szolga sem uralkodó..ezt betegesnek tartom!!
Ne haragudjon rám egy érintett sem...nem elitélem őket,csak nem tartom normálisnak!
Bocsi
Annyira hihetetlen volt számomra, hogy végeztem egy kis kutatómunkát:)
De ez nem tipikus szado-mazo, nem a testi fájdalomra apellál, inkább a lelkire. És a függésre.
Bár, alá- fölérendeltségnek tűnik, valójában egyenrangú viszony, hiszen egyik sem létezhet egymás nélkül. Ha nincs domina, szolga sem kell, és fordítva. Egymást nevelik azzá.
Ömlesztve:
Akkor milyen Komorrnyik??
Akkor miről szól Mágnes?
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Szerintetek miért változik meg egy férfi házasság után? És miért változik meg egy nő?
- Házasság után- mi változik?
- Mennyiben változott meg az életed az esküvő után?
- Lehet abból probléma, ha az esküvői vacsora után, az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér?
- Térdprotézis műtét után mennyi a felépülés, miben változik az élet?