Miért nem szeretik sokan a Tescot? (beszélgetős fórum)
Kisebb boltban gyorsabban be tudok vásárolni. Nem szeretek bolyongani, ahhoz ihlet kell.
Mire végighömpölygök a tömeggel, a vásárlástól is elmegy a kedvem--teljesen.
S UTÁLOM amikor átrendezik, mert akkor aztán mászkálhatok, mire újra megtalálom a dolgokat.
A pénztárnál ki szoktam fogni a műszak legbénább dolgozóját.
Néhány terméket akkor sem választanék, ha ők fizetnének érte.
S a bankkártyám kódját csak a TESCO-ban felejtettem el eddig:)))
én inkább auchanba megyek.. bár mindkettő egyforma..
néha elég klassz minden, de van amkior nagyon gáz...rohad a zöldség...és baromi koszos minden...akkor mindíg megfogadom, hogy egy darabig nem megyek..
Az az igazság, hogy én nem járok rendszeresen a TESCO-ba, csak néha betérek, de a részletekre soha nem figyeltem.
Egyébként a könyv azért tetszett, mert leírja az igazságot arról, amit a kívülállók nem tudhatnak. Szeretem tudni az igazságot, a megtörtént dolgokat.
Én személy szerint utálom a Tescot, mint ahogyan ezt már több ízben is kifejtettem itt. DE! A munkámból adódóan rengeteg Tescoban jártam már az egész országban, és őszintén szólva vannak olyanok, amik tisztaságban, árufeltöltöttségben, választékban szerintem sok más hipert is vernek. Úgyhogy akinek ilyenbe van szerencséje járni, az tényleg nem utálja őket annyira.
(Mondjuk őszintén szólva azt is tudom, hogy a nagy átlagra nem ez a jellemző...)
Szerintem a Tesco-s könyv az összes hipermarketre jellemző. Ha belegondolunk volt már probléma a Cora-val ill. az Auchan-nel is.
Bár hozzá kell tenni, hogy ez utóbbi kettőben valamit nagyon jól csinálhatnak, mert a Tesco-s büdös húsnál undorítóbbat még nem láttam egyik hipermarketben sem.
Sziasztok TESCO kedvelők és ellenzők!
Nem tudom tudjátok-e, hogy megjelent a TESCO titok 2. része (a csúcsgórék támadása)
Ha tetszett az 1. rész, ezt is ajánlom figyelmetekbe. Én mikor megláttam, azonnal megvettem, mert szeretek az ilyen dolgokban tisztán látni.
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Sokan nem szeretik a telet, én imádom azt az évszakot is.
- Miért nem szeretik sokan a húsvétot?