Miért nem szeretik sokan a Tescot? (beszélgetős fórum)
és ne felejtsük ki a csodás akciókat:
5 db-os óriás pöttyös.
akcióban : 209 ft.
két hét mukva ugy agyanaz a termék.
akcio nélkül: 209 ft.
na ne nézzenek verébnek...
Szerintem, hogy nem probléma, hogy tönkrement a sok rabló butikos a Keletinél, akik gagyikat árultak a lengyeleknek 20 évig.
TESCO-ba nem kénszer dolgozni, ott legalább fizetnek az ember után TB-t, nem úgy, mint a legtöbb magyar maszek.
Azt meg mindenki maga döntse el, hogy mi a jó, évente egyszer járni fordászhoz, vagy havonta.
A topic kérdésére pedig a válasz az, hogy azért, mert sokan nem szeretik azt, ha egy vállalat sikeres, vagy ügyes. Ha a Közért lett volna ennyire ügyes, akkor most KÖZÉRT lenne Angliában, és nem TESCO nálunk. Azért valamit mégiscsak tudnak, nemcsak ócsárolni.
Bocsi de nem csak a multikban van rabszolgaság, hanem már mindenhol.
A belvárosba meg a dámák vásárolnak, akiknek annyi a zséjük, hogy még a lábukat sem letenniük a földre.
Sanya csak egy pasi nem? Hadd kötöszködjön. Ha neki ez jó.
Én pl. ha olyan kedvem van, szépen kifestem magam akár minden nap.
Fodrászhoz, igaz egy évben kb. 1X járok, amúgy mi vágjuk lányok a hajamat.
Szoliba nem járkálok, mert útálom.
A körmöm ritkán festem, kedv kérdése.
TV-t nézni útálok, de dvd-t nem, ha jó a film.
A ruháimat minél olcsóbb helyen szerzem be, pl. az egyik barátnőm kifogyott ruháit hordom, piaci árut veszek, vagy turizok én is mint win.
Ja bocsi, a hajamat festem, de én, mert a fodrász még nem találta el egyszer sem, milyen legyen, hiába magyaráztam. Hát ennyi.
Ma pl. a madaras tescoban voltunk, dehát ott is ami van.....
Most ott kell vásárolni bizonyos dolgot, hogy játsz és nyerhess vele.
Természetesen, nem mindegy melyik terméket veszed, de ráadásul az egyik fajtából nincs is.
Hát ennyi.
Sebaj gyerekek, volt itten már ilyen, így "izgi" úgy látszik, nehogy túl uncsi legyen hogy normális mederben folyó "beszélgetés".
Majd csak elunja, ha meg nem, az se baj....:)))))))
Sanya barátunk imád általánosítani!;)
Aztán jön a meglepi, amikor ilyenekkel találja szembe magát!:))))
Kedves Sanya!
Én is kb. egy évben 2x festem ki magam, és évente 2x megyek fodrászhoz, ahol csak vágatom, nem festetem a hajam, és én sem nézek sorozatokat, pláne nem ilyeneket,(néha 2 -3 napig be sem kapcsoljuk a TV-t), és én sem voltam nyaralni kb. 10 éve. A ruháim többsége pedig a turkálóból van!
ugye nem hiszed ha azt írom erre hogy
1. nincs autóm---sőt jogsim sincsen, képzeld el
2. nem nézek tv-t, főleg nem sorozatokat
3. nem olvasok semmilyen női magazint
4.nem sminkelek, max évente egyszer, vagy szökőévente
5. kínai "butikban" veszem a szaros ruháimat
6. nem járok nyaralni.
Na ennyit erről. Nem minden nő olyan pámpilla, mint akikről Te írsz, bocsika. Hm???
nem csak a tescot nem szeretem, hanem egyik "multit" sem. Igaz hogy mindent egy helyen meg lehet kepni, és vannak akciók, meg minden, de az a sok paraszt ember aki ottan összeverődik ....no én ebből jobb ha kimaradok.
( a paraszt jelen esetben nem negatív jelző, illetve csak annyira, hogy én is közéjük sorolom magamat.)
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Sokan nem szeretik a telet, én imádom azt az évszakot is.
- Miért nem szeretik sokan a húsvétot?