Miért nem szeretik sokan a Tescot? (beszélgetős fórum)
Amiért nem szeretem: most vettem 5dbos dvdtokot. Épp most bontottam ki itthon és szét van törve. Holnap visszaviszem és lenyomom az egyik elado torkán.
A másik a múltkor bent ettünk (ilyen hibát többet nem követek el) amikor az eladó pakolta be a pultba a frissen sült kolbászokat. 1 leesett fogta magát felvette és berakta a többi közé.
Én meg a Corában vettem, egyszer romlott kacsahájat:( A Váci úti tescóban pedig egyszer olyan kosz volt, hogy ragadt a cipőnk a padlóhoz.
HA kimész mondjuk Franciaországba, vagy Horváthországba, ott bizony nem látsz egy darab bevásárlóközpontot sem, csak hazait.
Változó, hogy hol melyik a rosszabb. Nálunk a Tesco. Illetve Auchan jóval messzebb van, de a két közelebbi Tesco rettentő lepra.
Azért néha elmegyek, de egyre ritkábban. Húst szinte soha nem veszek ilyenekben, max. a Corában.
Olvastátok már a Tesco leleplezés cimű könyvet?
-Ha nem....olvassátok el tutira elmegy a kedvetek a Tescotól!
:))))
Meg azért Tescoba "kicsit" több esetben juthatunk el, mint a piacra. Ez így kényelmes.:)
A Camponában lévő Tesco zöldség ellátmánya, hááát. Nem akarom jellemezni.
De miért nem piacon vásárolok? Nem értem magam néha. Mindig ez az anyagiasság.
Legközelebb,ha TESCÓba megyek és sokan lesznek előttem,majd gondolok Rád!
Utalás a toalett papírra:))
Én mindig sokáig állok, mert mindig kifogok valami bénát. Amikor fizetésre kerül a sor, meglepődik, gondolkozik, megkeresi a pénztárcáját, kotorászik, stb.
Aztán meg annyira lassan pakolnak, hogy összekeveredik az én cuccom az övékével.
Ezért kell mindig előreküldeni a klotyópapírt :-)
Nekem semmi gondom a TESCÓval.
Egy dolog mégis akad Ti is mindig olyan sokáig álltok a pénztárnál mire sorra kerültök?Vagy csak mindig én megyek olyankor mikor sokan vannak.
Szerintem ez a szlogen,hogy ha öt embernél több vár egy pénztárra nyitják a következőt ez nem igaz.
Igen, védik a hazait.
"mielőtt az ember nekiáll ócsárolni valamit."-JA láttam építő kritikáidat.......
Azért nincs, mert van náluk Auchan, és védik a piacukat az Angol érdekeltségű TESCO-tól.
Mellékesen a TESCO-ban meglepően sok árú hazai, és nem UK eredetű.
Érdemes beszerezni megfelelő infókat, mielőtt az ember nekiáll ócsárolni valamit.
Na ebben teljesen egyetértünk. Jó ha van az embereknek lehetőségük dolgozni. Én sosem dolgoztam a TESCO-ban, de sok embernek ad munkát.Vásároltam Angliában is TESCOban, s nem bántam meg.Nagyon jó minőségű dolgokat vettem ott. 1 fontért(~400Ft) olyan tolltartót, amiben vagy tíz féle toll volt, van amelyik fél évig is bírta, s szép is volt. A zoknik nem lyukadtak ki fél év napi használata után sem....stb... Ott is voltak akciók.
Bár az angolok drágának találják, ők inkább az ASDA-ba járnak, ha olcsóbban szeretnének vásárolni.
Szeretem, hogy vannak olyan dolgok is a szélesebb választék miatt, ami sehol máshol: sósmogyoró krém, juharfa szirup. Nem csak TESCO gazdaságos áruk vannak, bármiből lehet választani. Csak akkor szeretek kimenni, ha időm is van rá. Nálunk nagyon nagy, legalább 1 öra, amíg körbeérek minden soron. Ez a hátránya.Olyan időpontot kell választani amikor viszonylag kevesen vannak, mert főidőben kerülgetni kell a sok embert.Egyébként a TESCO-s csomagolású áruknál is ha elolvasom mi van benne, rájöhetek, hogy a cég politikája alapján az adott ország (itt a magyar) termékeit csomagolják a saját márkajelzésük alá. A TESCO kolbász például a PICK -et takarja, csak jóval olcsóbban.
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Sokan nem szeretik a telet, én imádom azt az évszakot is.
- Miért nem szeretik sokan a húsvétot?