Miért lép félre egy férfi? (beszélgetés)
Ez nem így van..
Én ismerek olyan pasit, aki mindent megkap otthon, imádja a csaját, de mégis megcsalja!
Mert kell az új..ennyi..Nőben is van ilyen.nem is kevés:-)
sajnos a legjobb nőt is meg lehet unni!!!!!!!!!!!!
a megszokás!
tudom, hogy a "félrelépésről" szól a fórum, én azért túllendülnék ezen. a "félrelépés" nektek mit jelent? negatív kifejezés, önmagában csak annyit jelent, hogy valaki (akár férfi, akár nő), mással akar dugni!
vannak notórius szex-hajhászok is, biztos (javarészt férfiak), de akik "kitekintenek" a házasságból, ott biztos, hogy van valami gond! valami nem működik, sőt olyan is van, hogy becsapódik egy másik szerelem...
Miért?
Két oka lehet főpólusként. Mindkettő parázsvita témája is lehet.
Először említhető az érzelmi ok. Ez ritkább, mert a férfiak is keresik az érzelmi nyugi terét. Legalábbis, ha valóban férfiról és nem szanaszét fröcskölő tiniről beszélünk.
Másodszor és ez a domináns (persze támadható, mert csak saját tapasztalatomból van jogom kiindulni) :
Ha az ember hosszas idomulás és sok megbeszélés után (ami a vágyakra vonatkozik) sem jut el kívánságaihoz, előbb - utóbb máshol próbálkozik.
Ezt lehet úgy magyarázni, hogy gyerekes anya vagyok, nincs annyi időm a szexre. Meg úgy is, hogy a húsz éves kiscsajszidnak nincs annyi gondja. Ez mind igaz.
Csak nem tükrözi a szerelmet a férfi felé és azt a vonzalmat, amit évekkel ezelőtt még tanúsított. Ha lekockásítom, akkor az megy a szomszéd utcának a boltjába friss tejért, akit már régóta savanyútejjel szolgálnak ki a saját utcájának a bótjábannn.
Ha egy férfi gyakran vissza van utasítva, az majdnem garancia a félrelépésre. Ha átverik az orgazmus hitelességével, az pedig tuti.
Az igényeknek állandóan alkalmazkodni kell. Mi hímek sokszoros tesztó szintünkkel felülmúljuk a Nők vágyait. De ha állandóan gátakba ütközünk, hát mint a víz, magtaláljuk a könnyebb utat.
A NŐ Bölcsessége, ha enged minden csábításnak. Így nem marad bennünk kielégítetlen vágy és kevesebb bosszantó kezdeményezéssel találkozik.
Idővel talán összhangba kerül mindannyiuk étvágya. Sőt egymás testének kívánságát is kiismerik olyan szinten, ami már szinte függőséget okozhat a másik iránt, nem pedig kockázatot a félrelépésre.
Ismerek egy srácot, akinek rengeteg barátnője van. Mondhatni mindennap mással fekszik le. Bizalmasan megsúgta nekem, hogy emellett nagyon magányos. Vágyik egy igazi társra, akihez hűséges lehetne.
Csak az a pasi vágyik mindig más nőre, akinek nem adatik meg. Ha mindennap mással lennél, szerintem hamar megunnád.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- A férfiak lépnek többször félre vagy a nők?
- Miért lépnek félre a férfiak, és miért a nők?
- Jelölnétek férfit ismerősnek? Nem akarom, hogy félre értsen.