Miért kell ebben az országban ennyit félni? (beszélgetés)
na ti szavaztatok NEM-mel december 5.-én.
NO COMMENT.
ja, és Én is magyar vagyok...
na sztem ezért kell félni ebben az országban mert az emberek azt várják, hogy
a: seggük alá tolnak mindent, ezér nem kell dolgozni
b: csak a szájukat tudják tépni
c: még a saját vélemélnyüket sem merik se kimondani, se megérvelni, elütik közhelyes menekülő szarsággal.
Élő példát lásd alant.
Hát sokan fognak előbb elhunyni mint a lakáshitelüket kifizetni és akkor már a gyerkeknek sem tudnak mit hagyni....
Az alternatívákat nyilván mindneki a maga életében dolgozza ki és számolgat:)Muszáj...
"Siránkozni nem kell,de héha gondolom tele lesz a hócipő és jó kiüríteni:-) ;-) "
Persze, de nem árt ha együttjár alternatívakidolgozással is, különben csak öncélúan osztjuk, mint a nyugdíjasok a 7-es buszon.
"Sok embernek nincs támogató családi háttér...azokkal mi van?Erre nem lehet építeni egy országban sem..:-( "
Nagyon is sokat lehet építeni, mint látod alant ezt írtam szerencsés esetre, akiknek nincs annak marad a kis buksija, rosszabb esetben az állam.
Siránkozni nem kell,de héha gondolom tele lesz a hócipő és jó kiüríteni:-) ;-)
Sok embernek nincs támogató családi háttér...azokkal mi van?Erre nem lehet építeni egy országban sem..:-(
Itt nem arról van szó,egyszerűen arról,hogy a ruhavásárlás ne luxus kategória legyen!
Én féltem és bejött mert kevesebb lett a fizetésünk a megszorítások miatt:( Melyik unios országban csökkennek a fizetések?Van még ilyen?
Én valamennyire értem mit akar Őszyntén mondani,csak a tőle megszokott hevessége itt is tükröződik:)))
Inkább a bizonytalanság az amitől minden ember fél,bármiről legyen szó!Pl:a munkahelyek...egy kismama,most csak egy személyes példa terhes lettem így a munkahelyem úgy döntött nem tud egy kismamával dolgozni...így nem hosszabították meg a szerződést...hogy ez félelem keltő volt-e vagy sem??Hát igen amikor 2 éves gyermekkel munkát keresel és minden munkáltató kérdése van-e gyereke,hány éves, tud-e rá valaki vigyázni,ha beteg...stb.
Tudom máshol is dolgoznak a kismamák,csak ott nem probléma a gyerek felügyelet,mondjuk ha senki nem tud rá vigyázni megtudja a bébiszittert fizetni...itt mindnet meg kell oldanod..keress jól,légy jó anya,legyenk elégedettek a munkáddal,mert ha nem repülsz,tanulj,hogy mindig naprakész légy.....És közbe ott vannak a nyakán az embernek a hitelek,amit ha nem fizetsz senki nem kérdez rá miért nem??,És ezek a hitelek sajnos a lakás hitelek..met ha még szórakozás lenne,egy szót sem szólnék.
Én örülök,ha valaki minden téren biztonságban él,már az is nagy dolog ha van saját lakása az embernek!Remélem ebben a küzdelmes országban úgy 60 éves koromban én is elmondhatom:-))De arról elmondhatom két kezemmel kerestem meg rá!!!
További ajánlott fórumok:
- Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene
- Miért nem lehet ebben az országban munkát találni? :(
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Mi az az 5 dolog, ami a legjobban zavar ebben az országban (politikamentesen)?
- Ebben az országban kik végeznek értelmes munkát?
- Nagyon sok sikertörténetről hallani, hogy ducik mennyit fogytak, izmos, szép testük lett. Hol találhatnék olyan edzőt, aki segítene ebben?