Miért kell ebben az országban ennyit félni? (beszélgetés)
Te valami unio-szakerto vagy?
Mibol gondolod,hogy olaszok,spanyolok pl nem szenvedtek? Sztem mindenhol lehetne talalni a tortenelem folyaman eleg sok sz*rt
Mert bizonytalanság van minden téren. Az uniós országok közül a legutolsók lettünk mára. Kell ennél több magyarázat?
Tisztességes munkával mire mindent kifiztünk mennyi marad? Ha semmi vagy szinte semmi, no akkor itt az ideje, hogy félj Te is!
A szenvedes oka a kepzelges,mondta ezt Deepak Chopra.
A felelemè is, majd "szepen" megbetegitenek,mondom en. Ep testben ep lelek.Es forditva is,ep lelek-ep test.
Miert nem azt kerdezed meg,miert aggodok? Mennyire realisak ezek a felelmek?
Én nem félek ebben az országban semmitől!
Nem félek a politikai ellenfeleimtől, mert nincsenek olyanok.
Nem félek az APEH-től és a rendőségtől sem, mert nincs rá okom. Tisztességesen fizetem az adómat, betartom a szabályokat.
Félek viszont a betegségtől, a balesettől, a tolvajoktól, a szélsőséges időjárástól, a villámcsapástól, a munkanélküliségtől stb. de ezek közül egyik sem ország függő.
Félni kell a munkahely elvesztésétől, a főnöktől, a munkatársaktól, a politikai ellenfeleinktől, a rendőrtől, az APEH-től, tolvajoktól, garázdáktól, gyilkosoktól, a közlekedéstől, a mérgezett ételtől, italtól, az időjárástól, villámcsapástól, attól, hogy elromlik valami, balesettől, betegségtől, járványtól, a házastárstól, attól hogy összetévesztenek egy kőrözött bűnözővel, hogy kikap a kedvenc csapatunk és még rengeteg dologtól.
Szerintem a lista korántsem teljes.
Blikkben olvastam a minap, hogy az ipse feljelentette a szomszéd családot, mert jól éltek, és bizztos minimálbérre van bejelentve. Még mondta is a hapsi, ha tévedett majd elnézést kér.
Na, itt tartunk.....
Meg ez ",úgy hogy neked se legyen" duma, rettenetesen demagóg. Már bocsi a beszólásért.
Szerintem aki a topikot indította arra gondolt, hogy bizonytalanok a dolgok, senki nem tudja mit hoz a jövő, magyarul nem kiszámítható, és ez bizonyos értelemben félelmet is kelthet az emberben, mert aggódik.
TEljesen érthető.
Szerintem ez butaság!
Nekem nincs félnivalóm! Élj úgy, hogy neked se legyen!! Lassan a rendőröknek van a legkevesebb joga!!Ez szégyen!
hatha meg Kolumbiaban elnel! Vagy barmelyik del-amerikai, esetleg azsiai orszagban!
En nem felek, igy nem tudom
További ajánlott fórumok:
- Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene
- Miért nem lehet ebben az országban munkát találni? :(
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Mi az az 5 dolog, ami a legjobban zavar ebben az országban (politikamentesen)?
- Ebben az országban kik végeznek értelmes munkát?
- Nagyon sok sikertörténetről hallani, hogy ducik mennyit fogytak, izmos, szép testük lett. Hol találhatnék olyan edzőt, aki segítene ebben?