Miért hagyja valaki, amíg 20-30 kiló plusz rakódik rá? (beszélgetés)
Egyáltalán nem más!!!! Ha valakinek ilyen problémája van, annak igenis nagyon sokat számít!
Nem mindegy, hogy főtt tojásból eszik dupla adagot, vagy abból a bizonyos krumplis tésztából!
nem támadjuk, csak leírjuk azt amiért mi vagyunk olyanok amilyenek!
nézd, nem írta oda, hogy persze tisztelet a beteg kivételeknek!
Jah, és utána meg kivizsgáltatni magad, hogy MEDDŐ LETTÉL E, ettől az egésztől vagy sem!!!
25 évesen igazán buli ezt végig járni!
szerintem nem kell letámadni egyből a forumindítót biztos h nem rosszindulatból a betegeket akarta kifiugárzi. valljuk be azért a legtöbb elhízott ember a világon nem beteg, vagyis aztán persze már lesz ilyen olyan betegésge.
van nem is egy elhízott vagy épp kövér ismerősöm aki mpndjuk gyerekkortól kövér volt. de elfogadta magát és meg se próbált ezen soha változtatni. így volt boldog vagy igyekezett így lenni. nem zabált sokat de nem is fogyózitt soha.
Nézd, kevesebbet kell enni. Krumplistésztából is lehet fél adagot enni.
Amiről te írsz, az a változatos táplálkozás, az más.
Én bánatevő vagyok!Gyerekkorom óta! Megvan ennek az oka is, alább felsorolt példák közt van, de nem részletezem...
A mai napig megvannak a falási rohamok, amiktől nem tudok szabadulni, pedig nagyon szeretnék!Ismét orvoshoz járok, kezeltetem magam....
3 évig vizsgáltak, mert még menzeszem se volt, rájöttek,de csak azért mert már folyt valami a mellemből amiről kiderült, hogy tej...:( álterhes voltam 3 évig és azért híztam, az agyam játszott :(
már rendben vagyok és fogyok is, meg edzek is, de addig ha megfeszültem egy deka se ment le
AZ azért van, mert olyan az életmódja, mint a kövér szülőknek, jó eséllyel.
Lányok, meg kellene már tanulni: az egészen kisgyerekkorban alakul ki az emberek a zsírsejtek száma. Ez életünk végéig ÁLLANDÓ! Amikor plusz kalória kerül a szervezetbe, amit nem használsz fel, ezek a sejtek magukba szippantják tárolásra és megdúzzadnak. Ez a háj.
Mi ebből a tanulság?
1, A gyerekeket nem szabad jó kerekre meg olyan kis hurkásra etetni, mert egy életre meg lesz keserítve az életük.
2, Példamutatással, nem pampogással a rendszeres (!) sportra kell nevelni a gyerekeket.
3, Egy felnőtt kezdjen el sportolni és egyen kevesebbet. Ui. ha egy egészséges ember hízik, az azért van, mert az életmódjához képest sokat eszik. Nincs olyan, hogy "de alig eszem". Ha kövér vagy tőle, akkor sokat eszel.
és az a baj,hogy nem tudja, hogy kit hogyan bánt meg ezzel!
22 éves, addig én is kva sexy voltam egészen addig míg abba nem hagytam a fogamzásgátlót!!! utána borult minden!
pl. rám megállíthatatlanul jött fel 20 kg. A hormonháztartásom picit felborult!!! :/// És nem azért mert éjjel fagyit zabáltam! :/
Hála égnek, azótam már lement egy jó pár kg. De még mindig van, ami lemehetne!
Persze, ez egyértelmű, pedig csak oltári nagy mázlija van!
Engem meg az érdekelne, hogy aki csontkollekció, és gebe az miért nem eszik normálisan, hogy ne úgy nézzen ki!
Rám az esküvőm előtt jött fel majdnem 20 kiló. Egyszerűen nem bírtam az állandó veszekedést, és a főzésbe, evésbe menekültem.
Azóta a felét leadtam, most igyekszem a maradékot is. Bár a férjem ellenezi picit, szerinte jobb lenne, ha nem lennék annyira vékony, mint régen.
Így van.Nekem is hormonális eredetű a +20 kilóm.Kivizsgálták,szedjek hormonkészítményeket erre-arra (változókor) szed a bokám,nem akarok én még többet hízni.Tornázom,nem zabálok,de nem megy le,minden erőfeszítésem ellenére sem.
De nem fogom túlhormonozni magam azért,hogy újra karcsú legyek...bajusszal és szakállal.
tehát nem kell mindenki felett pálcát törni,kislányok,lesz ez még másképpen is...
Van aki zsírfalat emel maga köré , azzal védekezik pl. a nemkívánatos hódolók ellen . Ez igen gyakori a gyerekkorban vagy tinikorban molesztált nőknél , akik nemigen tudják feldolgozni azt .
De van akit házastársa etet , mondogatja , hogy minél gömbölyűbb , annál szebb , ugyanis így kevésbé valószínű hogy elhódítják tőle a riválisok .
Sőt van olyan ember is , akinek TETSZIK a súlytöbblet , a nagy kuffer , a macipoci . :D
vagy az egészsége nem engedi a mozgást....
lehet próbál lefogyni, de nem minden esetben megy...
igen, csak az a baj, hogy nagoyn sokan akik karcsúk és sose híznak meg mert ilyen alkatúak lenézik a ducibb lányokat, holott nem tudják, hogy miért ilyen....nem biztos, hogy hagyja, hogy akkor legyen mint amilyen!!!
csak vannak azok a lányok, akik most jöttek le a címlapról szerintük és mindenki más gáz!
További ajánlott fórumok:
- Miért csak szeretőnek kellek? Miért nem hagyja ott a párját?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Mit reagáltok arra, ha a gyerek nem hagyja abba a hisztit (már 1 órája)?
- Miért van az, hogy azok a férfiak hagyják ott egy másik nőért a feleségüket akikről soha senki nem gondolta volna?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Munkahelyemen a plusz munkáért megbízási díjat kapok. Ha vállalkozóként kérném ezt a díjat, mennyit kapnék? Megérné vagy hagyjam így?