Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért fontos a nokedli? fórum

Miért fontos a nokedli? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
455. 1c2bf7d42c (válaszként erre: 446. - fehérke111)
2017. nov. 3. 08:13
Igen, a tesztaba belekeverni es ugy fozni ki: leginkabb levesekbe igy szoktam csinalni.
2017. nov. 3. 06:27
en nem mondanam fontosnak,dehogy porkolttel finom az biztos.
453. Guruljka (válaszként erre: 452. - lolita2112)
2017. okt. 20. 21:57
Igen, ezért ez a szittya magyar neve is. :D
2017. okt. 19. 06:21
.....azt nem mondanam azert,hogy fontos,de azt igen,hogy a nokedli hagyomanyos Magyar etel a porkolthoz.
451. töprengő (válaszként erre: 446. - fehérke111)
2017. aug. 15. 21:54

Arról nem hallottam. Szerintem a tésztába kell...

Zöld nokedli. Vagyos a parajpürét felengedni, liszt, tojás, szokásos nokedli tésztát keverni.

450. fincsi5 (válaszként erre: 442. - hópihe14)
2017. aug. 15. 18:40
Nekünk már mindegy, tanulják meg a fiatalok, vagy éljenek salátán. D
449. fincsi5 (válaszként erre: 445. - fehérke111)
2017. aug. 15. 18:38
jajaja!! D
448. lovelyly (válaszként erre: 446. - fehérke111)
2017. júl. 28. 08:35
A kapros se kutya, belekeverem :D
447. fehérke111 (válaszként erre: 112. - Guruljka)
2017. júl. 28. 07:57
Ez volt a nokedlis kenyér :-)
446. fehérke111 (válaszként erre: 74. - 8cc24eb355)
2017. júl. 28. 07:54

Petrezselymes nokedli: a tésztájába kevered, vagy rászórod?

Igen jól hangzik :-)))

445. fehérke111 (válaszként erre: 65. - fincsi5)
2017. júl. 28. 07:51
Hahó! Csaxólok: kimaradt a pecsenyehús :-))) Ja, és ezekhez még köret is - ujjujjujjj :-)))
444. hópihe14 (válaszként erre: 9. - futóbajnok)
2017. júl. 28. 07:44

:)))

Milyen igaza volt!

443. fehérke111 (válaszként erre: 9. - futóbajnok)
2017. júl. 28. 07:35
:-)))
2017. júl. 28. 07:14

Most visszaolvastam a fórumindító legelső bejegyzését, hogy miről is szól(na) ez a fórum.

Egy kissé elkanyarodott a téma, ahogy nézem.

Talán ideje lenne visszatérni az alapokhoz?

441. pomponlány (válaszként erre: 440. - Guruljka)
2017. júl. 27. 21:58
Most már tudom!:)
440. Guruljka (válaszként erre: 438. - pomponlány)
2017. júl. 27. 19:13

Félni nem félek, csak megijedtem. :D


Nem csak Hoxát és Kalóriabázist olvasok. Vannak más oldalak is, tudtad?


Meg könyvek is léteznek, sőt léteztek már 40 évvel ezelőtt is, amikor pl. Cooper doktor könyvét magyarul is kiadták.

439. Yennefer (válaszként erre: 436. - Guruljka)
2017. júl. 27. 18:35

Abban is van jó. Én olyat veszek aminek minimum 70% a hús tartalma

Ami ilyen vágóhídi selejt az botrányos ízű is..

438. pomponlány (válaszként erre: 436. - Guruljka)
2017. júl. 27. 18:10
Miért? Félsz tőle?:D
437. pomponlány (válaszként erre: 434. - Guruljka)
2017. júl. 27. 18:09

"amennyire a szervezetemnek szüksége van"

És ki az, aki ezt megmondja? A kalória bázis? Kösz nem! Én nem vagyok hajlandó az ételeket analizálni. Azt, és annyit eszem, amennyi jólesik...Szerintem, a testemnek kell tudja a legjobban, hogy miből-mennyi az elég...

436. Guruljka (válaszként erre: 433. - 5fd0bd70c7)
2017. júl. 27. 18:04

Én a virslitől egyszer megijedtem.

Valamihez szeletekre vágva sütöttem meg kicsit.

Sütöm - megdagadnak a szeletek, de többszörösükre.

Kihűl - megint összemegy.

Melegítem - megint fújódik felfele.


Hát én termonukleáris töltelékárut márpedig nem fogok venni. :D

435. Guruljka (válaszként erre: 427. - pomponlány)
2017. júl. 27. 17:58
Akkor vegyétek és egyétek.
434. Guruljka (válaszként erre: 426. - pomponlány)
2017. júl. 27. 17:57

Testileg alacsonyabbnak lenni nem szégyen.

Ha kétszer annyit eszem, mint amennyire a szervezetemnek szüksége van, akkor idővel kétszer ekkora leszek, mint amilyen most vagyok.


Van egy bizonyos zsírminimum, aminék kevesebbet nem célszerű bevinni.Nem én találtam ki. De te találd meg, hol olvastam, mert én ugyan ki nem keresem neked.

433. 5fd0bd70c7 (válaszként erre: 432. - pomponlány)
2017. júl. 27. 17:53
Vettem próbaképp egy fél kilós rudat, a kutyának se kellett, olyan íze volt. Végül a kutya evett belőle, de így járt:)
432. pomponlány (válaszként erre: 430. - 5fd0bd70c7)
2017. júl. 27. 17:47
Na ezen egy jót nevettem.:D:D
431. fincsi5 (válaszként erre: 424. - Guruljka)
2017. júl. 27. 17:30
Te kiválasztott vagy! D
430. 5fd0bd70c7 (válaszként erre: 429. - pomponlány)
2017. júl. 27. 17:24
Én a kutyámnak adtam tegnap előtt spar párizsit. Szerencsétlen széjjel hugyozta magát tőle:)
429. pomponlány (válaszként erre: 395. - hópihe14)
2017. júl. 27. 17:22

Régebben, amikor még a cicáim kicsik voltak, gyakran adtam nekik párizsit. Szerették is, de amit a tescosba vettem, na azt már nem. Meg nem ették volna.

Az előbb adtam nekik, friss valódi csirkehúst, egy pillanat alatt megették...azt szeretik a legjobban. Mert a macskák tudják, hogy mi a jó!:D Húst, hússal. Ja, hogy a macskák ragadozók...

428. pomponlány (válaszként erre: 425. - Guruljka)
2017. júl. 27. 16:55
De bizony az!
427. pomponlány (válaszként erre: 424. - Guruljka)
2017. júl. 27. 16:54
De az! De pont ettől jóóóó.:D
426. pomponlány (válaszként erre: 404. - Guruljka)
2017. júl. 27. 16:53

"Egy napra is elegendő zsírbevitel ".

Ki a franc mondja meg nekem, hogy egy napra mennyi a "zsírbevitel"-em. Senki! De ne is merje. Ha a te "adagoddal" étkeznék, akkor én már a reggelinél kifújtam volna.:D

Hümmm...Lángolt kolbász tejföllel... Innentől kezdve koplalás van.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook