Miért csak a nyugdíjról van mindig szó? (beszélgetés)
Nem teszek fel több kérdést, ez lesz az utolsó.
Miért másokkal foglalkozol? A 25 éveddel 3 gyerekkel, te sem dolgoztad agyon magad, gondolom.
A nyugdíjasokhoz képest, főleg minimális a munkaviszonyod.
Ha a férfi dolgozik, és eltartja attól kezdve az ő dolguk.
Nem tudom pontosan, katás vállalkozó vagyok, nekem nem jár.
Ez teljesen jól is van így!
Ők megoldják mert a férje a belét kidolgozza munkából munkába jár így ők kitudják használni!
Ha jól emlékszem de nem vagyok benne biztos hogy havi 10000 ft/ gyermek amíg tanul vagy hogy is van ez pontosan? Nem igazán néztem utána mert egyenlőre még nem vagyok érintett a dologban!
Igen és ez nagyon sajnálatos dolog! Van itt nálunk egy 'hölgyike' vagy nem is tudom hogyan nevezzem aki a hatodik gyermekével terhes és azt hangoztatta hogy ameddig csak lehet három évente vállal egy babát hogy ne kelljen neki a dolgoznia! Ez az igazi felfogás...
:( :(
nem működik a link:
"A keresett oldal nem található"
Van ezek szerint, akinek így helyes...
Amúgy az 1. kérdésedre a válasz: nem emelik a gyest,csp-t, mert egy csoport azért szült sok gyereket, hogy sok ingyen pénzt kapjanak.
Ezzel a résszel egyet is tudnék érteni...
Ez speciel engem jobban irritál...
Meg az életjáradékok, amikkel luxusban tartunk némelyeket, akik előtte milliókat kapnak... :(
Mikor törlik vajon???
Lett mas nagysaga; a tanacs- es tszelnok, a partitkar felesege, stb. Csak szerenyen.
Es mindenkinek kuss volt, nem frocsogtek ilyen habzo szajjal mint most.
Minden rendszernek vannak nyertesei és vesztesei. A megítélés attól függ, ki melyik csoporthoz tartozik.
Egy történelmi kor objektív szemléletéhez minimum 200 év kell, de még az se biztos, hogy elég.
Igen, kb. '68-tol, a nagy gazdasagi mechanizmus bevezetesetol kezdve puhult fel a tarsadalom.
Addigra sokan belehaltak az elvett eletukbe.
De ez mar mas tortenet.
További ajánlott fórumok:
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- 50 körüliek, beszélgessünk a nyugdíjról
- Az építési vállalkozók miért megbízhatatlanok? Vagy csak én fogom ki őket mindíg?
- Miért nem volt még párkapcsolatom? Mindig csak az érdektelen és felszínes beszélgetések.
- Özvegyi nyugdíjról mennyi idő alatt jön határozat?
- Miért van az, hogy a gyerekeim a nagyszülőknél mindig tüneményesen viselkednek, csak otthon égetnivalóak?