Mi vár minket a halál után? (beszélgetés)
Nagyon érdekes irány....
Jó olvasni. Köszönöm.
Én sokszor azon is gondolkodok,milyen jó lenne,ha több létünk lenne,persze több dimenzióban..ha,pl.jelen létemben elveszítek egy szerettemet,akkor egy másikban folytathatom vele az életem..
persze,ez még nem zárná ki a reinkarnációt,attól az az x ember még megszülethet egy másik embernek,de az én dimenziómban megmaradna úgy,ahogy én ismerem..
Bízzon mindenki abban, hogy az fog vele történni amit szeretne.
Bár szeretem az életet nem tudom, hogy ha lenne rá esély újra szeretnék-e születni.
Pontosan így vagyok vele én is.
Azzal a különbséggel, hogy körülöttem több a halál mint egy átlagembernél, a munkám kapcsán.
Persze nem vágyok még rá,jól el vagyok..de mégis nincs nap,hogy ne gondoljak a halálra..de inkább úgy,hogy a vég kezdete..
ez is csak az élet része..
úgy gonodolom,hogy az vár ránk amit elképzelünk..persze más az idő és tér..tehát mindent megtehetünk,amit a képzeletünk elbír..
A megszűnik minden?
Amikor esténként elalszol akkor is megszűnik minden...
Nem vagyunk egyformák.
Valószínű, hogy különböző életperiódusainkban másképp éljük meg ha nekünk szegezik ezt a kérdést, és mélyen belegondolunk.
Úgy legyen.
Csak tudod a mai világunkban annyira ellentmondásos ez az egész. Ezért szerettem volna tudni mi a véleményetek.
"Huszonévesen ez nem ment."
Érdekes, nekem meg olyan természetes.
Azért átrendezném picit a diszleteket. :)
Nos, elméletben így el tudnám képzelni... :)
Ami megrémít:
-Következő élet.
-Bolyongás.
Ami megnyugtat:
-Minden fájdalomnak vége.
-Megszűnik minden.
Személy szerint én, szeretném ha olyan lenne mint a Csodás álmok jönnek c. filmben.
Ahogy öregszem egyre jobban el tudom viselni a tudatot, hogy egyszer majd nem leszek.
Huszonévesen ez nem ment.
Végül is nem az a lényeg, hogy minket mi vár. Nekünk a halálig nehéz eljutni, mert általában minden ember ragaszkodik az élethez. Miután ez megtörtént, már édes mindegy mi lesz velünk.
Sokkal rosszabb a szeretteinknek, mert számukra egy hatalmas űr keletkezik majd az elvesztésünkkel.
Inkább így..élet után halál,halál után akár élet..
halálban,köztes állapot..kinek mi jut..remélhetőleg mindenkire az vár,amire életében vágyott..