Mi van a halál után? (beszélgetés)
Így van, ez a hit!
"csak nem kéne mint tudást reklámozni." :D ezt nem értem, hogy itt pontosan mire gondoltál?! nincs különösebb tudásom e téren, csak pár dolog, amit olvastam, hallottam, tapasztaltam..
De köszönöm, bárhogy is értetted.. :)))
de én építek köré és kész!! nekem így jó!! szerintem van következő életünk.. és azután is.. stb.... én hiszek benne. nem részletezem, de meg van az okom, h így gondoljam... :P
happy finish lesz... :))))
újjászületés.. miért ne??? vmiben hinnünk kell!!! és miért ne járna a mennyország?
"A halál nem lehet
olyan rossz dolog.
Még senki sem jött
vissza panaszkodni." :)
Én próbálom így felfogni, mert, ha komolyabban belegondolok bekattanok.. :) :P
Szóval én csak aztmondom hogy közelsem vagyunk olyan csódálatossak mint azt hisszük magunkról.
Kérdem én miből gondolják sokan hogy mert mi éntudattal rendelkező lények vagyunk,ezért nekünk még a menyország is jár?
A Föld bolygó pedig csak úgy "VAN", történetesen tökéletes harmóniában.
Honnan? Miért?
Az ember meg csak úgy megszületik, tökéletes működéssel, az anyukának az a dolga hogy kihordja...
Honnan, miért?
Ha semmi nincs az is sokkal jobb mint a materiális lét!
Persze lehet odaát is kínzás van...akkor viszont bábok vagyunk..azt csinálnak velünk amit akarnak..ez viszont gyűlöletkeltő lenne...mint ez a kérdés!
A földi életnél bmi csak jobb lehet.
Se gazdag,se szegény se okos se buta emberként (állatként,növényként)nem szeretnék többé megszületni.
..és ilyen szempontból jobb is ha a halállal esetleg végleg megszününk létezni.
Ez az, hogy eddig még senki nem jött vissza, elmondani, mi van "odaát"!
Az u.n. halálközeli élmények pedig érdekes módon annyira hasonlítanak egymáshoz, mint az UFÓ-rablások eseteinél a földönkívüliek.
Pedig hány Földön kívüli bolygón lehet még élet, és érdekes módon az azokon élők (többmillió-milliárd ki tudja mennyi bolygó lakói) mennyire hasonlítanak egymásra, egyedül mi itt a Földön nézünk ki másként!! :))))
Bocsi, egy kicsit elkanyarodtam, de csak azért, mert én is kétlem, hogy mindenkinél szinte ugyanúgy zajlik le a halálközeli élmény, szinte ugyanúgy látja, ha egyáltalán igaz, hogy lát valamit, ha igaz, hogy emlékszik valamire, nemcsak "eszébe jut" mások elmesélése. Ki tudja?
Bírom amikor ezoterikus témában szkeptikusok nyilatkoznak kevés agytermeléssel,mégtöbb feltűnési viszketegséggel,mi a f@zt keresnek itt nemtudom.Az eredeti kérdés mi van a halál után,nem az hogy van-e ott valami egyáltalán.
team fiam,te inkább sehogy ne mond másképp...Volt aki a bioszi órája lejárta után 1 órával visszajött,és van aki nem jött vissza,mégis lehet vele beszélgetni...
Ember csak emberként születik újjá,lélekvándorlás van adott feladatokkal,amit bogárként lehetetlen megoldani.A lélek és a szellem továbbfejlődik a felsőbb szinteken,akit érdekel úgyis rákeres...