Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi lehet tenni egy ilyen "barátnővel"? fórum

Mi lehet tenni egy ilyen "barátnővel"? (beszélgetés)

1 2
10. cucomuco (válaszként erre: 5. - 1c951ab936)
2012. márc. 1. 11:03
és te miért csináltad ezt velük?
9. 937a2a883a (válaszként erre: 1. - Cucomuco)
2012. márc. 1. 11:02

Mintha az én "barátnőmről" mesélnél...gimiben nagyon jóban voltunk,aztán ballagás után egyszer találkoztunk,de arra is alig akart eljönni.Utána teljesen eltűnt,nem lehetett elérni telefonon,minden közösségi oldalról törölte magát,sőt az egész családja is.Máig azt gondolom,hogy valami nem volt és nincs is rendben körülöttük.Aztán sok kutakodás árán sikerült felvenni vele a kapcsolatot és írtam neki egy csomó mindent,megkérdeztem mi van vele és megszidtam,hogy nem volt szép dolog,hogy így eltűnt.Annyi választ kaptam,hogy jaj,de örülök,hogy írtál és meséljek,mi van velem.Még bocsánatot sem kért.Aztán már nem válaszoltam.Ha neki ennyit jelentett a barátságunk,akkor nem érdemli meg,hogy bármit tegyek érte...még egy levélírást sem érdemel többé.

Szóval szerintem te se keresd a barátnőd,nem érdemli meg.

2012. márc. 1. 11:02

Mondtad/írtad már neki, hogy sérelmezed az egyoldalú kommunikációt?

Még ezt teheted, semmi mást.

A legtöbb "barát" sajnos ilyen, én is minddel így jártam, amint messzebb kerültünk egymástól, külön utakon jártunk, egyre ritkult a dolog, végül megszakadt. És mindig csak én kerestem, én írogattam - végül beleuntam :(

7. 1c951ab936 (válaszként erre: 3. - Cucomuco)
2012. márc. 1. 11:01
Persze, hogy más. Inkább erről kérdezd, ha egyszer utoléred !! :))
6. Cise

Igazad van, felnőtt emberek vagytok, de így most már azt is látod, hogy milyen gerinctelen barátnőd volt! Ennyire nem képes, hogy megmondja, hogyha esetleg valami baja van veled.

Sajnálom hogy te is így jártál.

Ebben a rohanó világban eltűnnek, majd előkerülnek barátok, barátnők - de csak ideig-óráig. Már nincs meg az a hajlandóság a barátságra, mint pár évvel ezelőtt. Megváltoznak az emberek sajnos.

Majd évtizedek múltán újra előkerülnek, és fel akarják eleveníteni a régi dolgokat, de már az sem az az igazi barátság, ami régen volt.

Törődj bele, hogy változik a világ, változnak az emberek, mindenkinek a napi megélhetés az elsődleges gondja. Nincs erejük egymással foglalkozniuk. :(

5. 1c951ab936 (válaszként erre: 1. - Cucomuco)

Semmit! Fogadd el úgy ahogy van, olyannak amilyen.

Megcsináltam ezt én is két elég jó barátnőmmel.

Először mikor olvastalak azt hittem rólam írsz, pont ilyesmi szituk voltak, főleg az első.

Egy biztos neki saját magával van baja (ha egyáltalán van) ez NEM ELLENED irányul. Ő ilyen, így látta jónak, vagy valamiért így alakult az élete.

NE VEDD MAGADRA nem veled van baja ez 1000%- ék !!

4. 303b0747dd (válaszként erre: 3. - Cucomuco)
2012. márc. 1. 10:59
Sokan nem mondják meg egyenesen hogy mit gondolnak valójában...
3. cucomuco (válaszként erre: 2. - B4c06bc553)
2012. márc. 1. 10:57

ismerem, és tudom, hogy valami más van emögött, de úgy nem lehet kommunikálni, ha a másik fél nem reagál semmire.

vannak más barátaim is természetesen, de felnőtt emberek vagyunk, gyerekkel, mondja azt, hogy Te figyelj már, nem érdekelsz abszolút, szállj le rólam...és van is képe hozzá, hogy megmondja ha így van. de nem írja, semmit nem ír...

2. b4c06bc553 (válaszként erre: 1. - Cucomuco)
2012. márc. 1. 10:55

Nem akar veled már barátkozni. Egyértelmű, ha elolvasod a saját magad írását!

Ami volt az elmúlt, emlékezz a szépre, és keress magadnak más barátnőt.

2012. márc. 1. 10:52

Van egy barátnőm, akit a középiskola óta ismerek, vége lett a sulinak, tartottuk ugyanúgy a kapcsolatot, aztán egyre ritkábban találkoztunk, de nem tőlem függött, volt hogy 2 évre eltűnt, lecserélte a mobilszámát, az otthoni vezetékesen nem adták meg a számát a rokonok sem, letörölte magát közösségi oldalakról, szóval sehogy nem tudtam elérni.

Aztán egyszer csak megjelent a fb-on, nem haragudtam, csak rosszul esett, hogy se szó se beszéd eltűnt, Én közben megházasodtam, stb...örültünk egymásnak, de legalábbis Én örültem neki, úgy tűnt ő is, mondta h jaj majd találkozunk, meg dumálunk, aztán mire arra került volna sor h találkozzunk, eltűnt, megbeszéltük h lemegyek, azon a héten már nem vette fel a telefont, nem reagált semmire. Pár hónap múlva azt mondta autóbalesete volt, de nem történt semmi komoly, ezért nem jelentkezett...

Utána írogattunk hébe-hóba, én inkább, mint ő, aztán megint úgy volt, hogy találkozunk, de eltűnt megint, nem reagál semmire...ez már 3 hónapja, most írtam neki megint h magyarázza meg ezt, mert nem értem, de nem ír, holott látom, hogy fent volt az oldalán.

Nem kéne, hogy rosszul essen, de a barátnőm (volt), és ő is adta alám a lovat, hogy majd találkozunk meg továbbra is tartjuk a kapcsolatot...tudom, most jönnek azok a válaszok, hogy felejtsem el, de én szeretném, ha normális lenne a viszonyunk továbbra is. Mit tehetek még? Tehetek egyáltalán valamit? Már komolyan hülyének érzem magam, hogy foglalkoztat a barátsága, mikor őt nem érdekli semmi ami velem van...

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook