Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi késztethet egy embert arra, hogy egy családtagot 100%-osan kiiktasson az életéből? (beszélgetés)
Ha meg akarja tagadni azt aki vagy
Ez érdekesen hangzik. Soha nem gondoltam még igy rá. De van benne valami ez kétségtelen.
Valami olyat követett el a családtag.
sok oka lehet, valós vagy valótlan ok
Amúgy ne felejtsük el, nem kell szeretni a családunk tagjait. Nem véletlenül születünk oda ahova, feladatok vannak, de nem kell szeretni, sem apamat, anyámat, tesómat, gyerekemet. Páromat, barátaimat én választom, őket szeretem....
Ezer oka lehet. Megbántották, kihasználták, méltatlanul bántak vele, visszaéltek. Nyilván van az a pont mikor elég és azt mondjuk ne tovább.
Az ex pasim vagy él vagy nem,vagy elkoltoyott. A masik fia Thaifoldon.
A volt felesege meghalt.
Nagyon egyedul van, és sajnálom, csak ha syoba allok vele, ujrakeydodne.
Ez a kérdés.
A családomból nem volt, de volt zaklatóm. Feljelentések, a managerereim is hivtak a rendőrséget különböbő varosokbol, mert kovetett.
Néha sajnálom, de nem szabad kapcsolatba lépni vele.
A volt pasim apja. Amugy nagyon kedves volt velem. Megmutatta a hulye angolkodast, a varost. Csak mijkkor elhagztam oketmaniakus lett.
Mikor egyedul latom, sajnalom. De nem syolok hozza.
Megbuktak a szülők. Minél korábban megy...
Most apáról, anyáról vagy gyerekről van szó?
Ha gyerekről, akkor menekül otthonról!
Új pár, társaság, akik akarva/akaratlanul belemásznak az agyába....
Bővebben kifejtenéd, mi a kérdésed?
Vagy tippelgetős fórumnak szánod a fórumot, mert 1001 oka lehet.
- meglopta
- bántalmazta
- elcsábította a társát
- megölt valakit
- összetörte a kocsiját, és nem kártérítette
- stb.
Szerintem bántalmazás. De embere válogatja...
További ajánlott fórumok: