Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
én is Tűűhöz járok, de nekem volt h. 1 hétre adott időponot kontrollra, ami nekem nem volt jo, es mondtam 2 napot meg az evben ami szoba johet és attette nekem akkorra.
Teljesen rugalmasak es segitokeszek, nem tudom elenleg van-e nala uj hely vagy mar csak a meglevoekkel foglalkozik.
Ha jól emlékszem, én a Sotén a Mária utcában voltam, ide küldött a háziorvosom.
Merckformint IR-re írnak fel. Tűűhöz tényleg hónapok a várólista. Az első vizsgálat 12 ezer, a kontroll 10.
Tényleg????
Én akkor marha vaksi vagyok. Azt nézegettem milyen szép a haja. Persze az nekem is feltűnt, hogy a próbán kendő van rajta, de nem erre az okra gondoltam...
Azt nem mondhatnám, hogy eszeveszettül dúsúl, de kicsit tényleg jobb,mint volt.
Viszont még most is hullik, és hullanak a kicsik is...:((((((
Egyszerűen nem emlékszem Petrával mikor volt az, hogy egy szál sem hullott. Ugy rémlett, viszonylag korán, de mindenesetre most nem úgy van... :SSSS
Igen, arra írják föl, IR-re. Először én szakdokival irattam, aztán meg a háziorvossal, amikor az első adag elfogyott, ő is felírta.
Nekem van egy remek nőgyógyász-endokrinológusom, ha érdekel, nem olcsó, de tényleg jó. Óbudán rendel, 12 volt azt hiszem egy vizsgálat.
Még azt szeretném megkérdezni, h ezt a Merckformin-t mire írják fel? IR?
Emellett kell nekem egy jó endokrinológus.. itt Dr. Tűűről olvastam. Van magánrendelése, ha igen, mennyibe kerül, tudtok segíteni?
Melyik Bőrgyógyászati Klinikára érdemes elmenni ahol megcsinálják a lisztérzékenységet, pajzsmirigy UH-t?
Nagyon köszi.
Nahát, nézem ezt a Voice-ot, és a Mohamed Fatimának meg teljesen lement a haja... kendőt viselt a próbák alatt meg műafrót... biztos ő is szenvedett ettől eleget, vajon ettől is lett olyan piszok jó előadó?
Hm, nekem nem hatott a metmorfin (sem). :)
Holnap bepötyögöm az Őry-listát, ígérem, csak olyan marha hosszú, én meg olyan könnyen feladós típus vagyok. :)
Én köszönöm jól vagyok. Hajad dúsul remélem!:)
Milyen hideg volt reggel! Fel kellett vennem a kapucnit, na ettől a gyönyörú hajam persze még szebb és laposabb lett:)
Lehet én ismétlést láttam. :)
Köszi szépen megvagyunk, ma még kiélveztük ezt a szép időt, aztán holnaptól jön a brrrrrrrrrrr... tél...
És Te hogy vagy?
Én régebben láttam szintén valami főzős műsorban és nekem is feltűnt, hogy nagyon ritka felül neki. Látod neki lenne pénze megcsináltatni, aztán valamiért mégse csinálja.
Hogy vagytok?:)
Sziasztok,
szerintetek létezhet hogy 2,5 hét használat után már használ a merckformin? Alig van már pattanásom a hajhullás is csökkent..szerintetek? Nem túl hamar van ez?:O
azért lekopogom mielőtt visszatérne az eredti helyzet.
Nemrég én is elcsodálkoztam, mikor egy főzőműsőrban láttam Katát..
Teljesen be lehetett látni oldalról a hajába..
Úgy látszik ez a betegség nem válogat. :SSS
Mondjuk neki gondolom nem okoz gondot drága megoldást választani.
Bár utána azon gondolkoztam lehet mondjuk szülés után nem sokkal készült a műsor.
Nézted azt a képet, amit én raktam fel? a választék sokat jelent, ha nagyon széles, az azért van, mert ritka ott a haj.
Csak meglepődtem, mert eddig annyira nem tűnt fel.
Na most látom, hogy ez a kép nem megjeleníthető, amit betűztem.
Egyébként sztem se néz ki gázosan, semmi komolyabb észrevehető dolog. Lehet, hogy alapból se volt sok haja, a választékkal meg lehet ügyeskedni. Lehet, hogy épp nem volt jól fésülve.
Na most én is találtam róla képet:
közben rákerestem, állítólag a póthaj miatt hullott ki a fele.
Nos, kötve hiszem hogy a feje tetején hullana a póthajtól , hiszen oda soha nem rögzítenek!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!