Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Ja, tényleg. :)
A Sebofor és a Spiramin az pakolás, egyben kell fél órát dunsztolni velük a hajat. A második az a fejcseppentő izé (hajserkentő), a harmadik a sampon.
Továbbra is nagyon elégedett vagyok velük, a zsírosodás csökkent (mondjuk az a fűtés miatt is), és nem hullik a hajam egyáltalán. (mondtam már, az Őry előtt csomókban szakadt, szóval ez nagy szó)
Hali,
föltettem a képeim közé az Őrys cuccok összetevőinek fényképét. Bocs, hogy ilyen sokáig tartott, de mostanra állt föl a rendszer. :)
Azért megírhatnád ezeket az eredményeket. Sajnos attól még, hogy a tartományban vannak, még egyáltalán nem biztos, hogy jók is. :)
A tartományok a lusta orvosoknak vannak kitalálva...
Az a baj, nekem is stimmel, 28 évesen kezdte. Remélem, azért nem akar kitartani 35 éves koromig :O
(azért annyira nem hiszek benne)
Lehet, hogy hülyeség különben;), de megkérdezhetem, hány éves vagy?
7 évente van állítólag hajváltás.
Szintetikus vas helyett inkább a Süszler sót a Ferrum Phosphoricum D6-ot, vagy D12-t ajánlanám.
Kitartás, remélem hamarosan kiderítik a hajhullásod okát! :)
Na végre meg tudtam nézni!
Hát ez szuper jó! Ennél nekem simán több jön ki, pedig kétnaponta mosom!
Réka, látványosan nagyon sokat csökkent a hullásod!
(egy szóközt kell kivenni a linkből, a végén rakja be az S betű elé)
Gratula. Lehet,hogy a varga csepp? már amiatt, mert most 2 hete lazábban használom, és most több hullik valamivel nekem is, míg amikor rendesen locsoltam, akkor jobb volt. Most rámegyek erre megnézni....áh, fene se tudja, mitől csökken vagy nő nekem is .
Peggy, az IBR-ről már írtam, tavaly tutibiztos hogy attól állt el a hullásom, és az is fix, hogy ez állította be a menstruációmat akkor is és most is, pont 28 napra. Egy elektromos bigyót raknak a kezedre, lábadra, és elvileg a test saját működését állítja helyre, tehát nem egy-egy dologra hat, hanem a komplett egész szervezetre, és ha valami hibás, azt segít helyreállítani. Az allergia is egy hibás működés, rossz immunválasz, és ezt is normalizálni tudja (megszünteti az allergiát) neten rá tudsz keresni bővebben is...
HA kiszedjuk a szokozt akkor meg lehet nezni, tenyleg jol lecsokkent a hajcsomo! A csalansampon es a buzafu tuti jot tesz, bar en csak a csalansampont probaltam es mar kb ket eve azt hasznalom nem talaltam jobbat nala.
Nos nalam az az ujsag hogy megjott a gyomortukrozes eredmenye, orulnom kene neki megsem teszem: nincs liszterzekenysegem. Ebben az a jo hir hogy ehetek amit csak akarok, a rossz meg az hogy akkor ez sem az oka a hajhullasnak, a rossz vasfelszivodasnak, a has es fejfajasoknak...szoval lehet tovabb keresgelni.
(es kolteni a penzt)
Visszamentem a nodokihoz is, hat nem volt valami beszedes, mar egy eve jarok hozza, az benne a jo hogy nem tom hormonokkal hanem homeopatiaval es gyogynovenyes megkozelitessel all a dolgokhoz, viszont hormontukrot csak most tudtam kicsikarni belole (eddig baratcserjevel kezelte a progeszteront), ugyanis a kontroll ultrahangon kiderult hogy kevesebb a petesejtem mint kellene koromhoz kepest ugyhogy ha babat szeretnenk igyekezni kell, na ehhez adta a hormontukrot hogy lassuk pontosan mi az abra,de vegulis minden benne van szerintem ami a hajhullas hormonalis okanak kideritesehez kellhet: osztradiol, progeszteron, LH, FSH, vmi anti mullerien hormon ami elvileg a petesejtek allapotara utal, plusz prolaktin. Kertem hozza a tesztoszteront is bar ezt korabban mar vagy 3* neztek es rendben volt, a nodoki szerint sem attol van, de azert felirta. A ciklus 3. napjan kell menni, azaz par nap mulva, vegre meglesz ez is. A nodoki szerint ennek a petesejtes dolognak ( en korai menopauzanak forditom ezt le magamnak) nincs koze a hullashoz. ( nade akkor mihez van?)
Teny hogy most hogy ujra nyomatom a szintetikus vasat es harmadjara is behennaztam a hajam, nekem is csokkent a hullas, de meg nem az igazi. Es ugye hanyszor volt mar ilyen.
Most rendelem majd meg a hajapolo szereimet amit karacsonyra kihozok magamnak, nem tudom hogy lecsereljem e az ilzsut a dr immunra vagy se.
Javaslat?
Na így, mert a kepfeltolte egyben kell legyen az s betűvel -nem külön, bocsi rosszul másoltam :)
Talán így sikerül megnézni :)
Tényleg fantasztikus a külömbség, gratulálok, csak maradjon így!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!